/Cluj/Veterinar

DENTOVET - Stomatologie veterinară

B-dul 21 Decembrie 1989, nr.148

DENTOVET - Stomatologie veterinară
Veterinar
5
74 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJG6+V3 Cluj-Napoca, România
+40 740 149 815
dentovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
John P.2 ani în urmă
Here you'll be received with warmth by an attentive and present staff, without imposing their rhythm. The dedication and care for the furs you come with is immediately felt. I recommend them for professionalism and availability. I was about to forget, the communication, Dr. Nedelea tries her best to be available when you have questions or ambiguities, a fact for which I can only be grateful!
Manuela Gmz
Manuela Gmz2 ani în urmă
Stomatologie veterinară la nivel de stomatologie umană. Ducem cu încredere cei 3 pisici. Doamna doctor chiar s-a oferit să ne facă tratament cu laser la o lăbuță cu probleme, și vedem rezultate foarte bune. Profesionalism, compasiune, răbdare. Apelați cu încredere.
Simona Clenciu
Simona Clenciu2 ani în urmă
In urma cu 6 sapatamani, micuta noastra Nera a suferit un accident de masina. A venit acasa cu multiple fracturi la nivelul fetei. Era plina de sange si foarte greu de privit! Era sambata seara si nici un medic veterinar disponibil la acea ora, in zona noastra (jud Hunedoara). Cineva ne-a pus in legatura cu doamna doctor Raluca Nedelea de la Clinica Dentovet din Cluj. Nu ne-am asteptat sa ne raspunda la o ora atat de tarzie. Dar ne-a raspuns. Ba mai mult, a doua zi, duminica la ora 9, Nera a fost programata la operatie. Nici o secunda nu s-a vorbit despre eutanasiere. Operatia a durat aproape 4 ore. La 6 saptamani de la operatie, am revenit pentru control si pentru scoaterea sistemelor de imobilizare. Nera s-a vindecat complet. Doamna doctor a dus medicina veterinara la un nivel cu adevarat ridicat! Va multumim pentru profesionalism, pentru empatie, pentru disponibilitate, pentru ca ati salvat-o pe Nera!
Balmos Oana-Maria
Balmos Oana-Maria2 ani în urmă
Din cauza unor probleme stomatologice complexe am ajuns la DENTOVET; nu credeam ca o sa putem avea acces la asemenea proceduri medicale de înaltă specialitate in România.

Acolo am dat de o echipa minunata, formată de Dr. Raluca Nedelea și Dr. Adrian Toma. Dânșii au abordat o tehnica stomatologica similară medicinii umane și anume: tratament endodontic.
Pe lângă asta, anestezia generală din timpul intervenției a fost inhalatorie, deci, din nou, o tehnica care minimizează potențialele riscuri.

Am rămas profund impresionata și mulțumitoare echipei.

Recomand cu drag!
Silviu Ionuț Miron
Silviu Ionuț Miron2 ani în urmă
Multumim foarte mult !
DENTOVET cel mai bun cabinet Stomatologie veterinara din România !
Sorin clenciu
Sorin clenciu2 ani în urmă
Am avut șansa să fim îndrumați spre aceasta clinica deosebită unde pisicuța noastră Nera, în urma unui accident auto, a primit o noua șansă la viață grație unei operații foarte complicate dar reușite. Un adevărat miracol. Mulțumim pentru tot: profesionalism, empatie, suport !
Maramures DualSport
Maramures DualSport2 ani în urmă
Recomand serviciile clinicii veterinare cu toata increderea! Prietenul meu a avut nevoie de o interventie stomatologica pentru indepartarea unor dinti fracturati, iar doamna doctor Nedelea ne-a ajutat si totul a iesit perfect. De altfel toata echipa este foarte profesionista si dinamica, ceea ce da incredere si face ca orice problema sa isi gaseasca rezolvare.
Sandra D
Sandra D3 ani în urmă
Recomand cu incredere!
Echipa medicala profesionista si dedicata, doamna doctor Nedelea un medic cu experienta si devotament.Noi ne-am prezentat cu un pisoi cu multiple probleme grave cu dentitia, care au fost rezolvate pe rand cu rabdare si profesionalism, pisoiul este acum recuperat, voios si duce o viata mai buna, fara infectii si fara dureri. Multumim echipei Dentovet! Panda va multumeste!
Stomatologie veterinara
Stomatologie veterinara3 ani în urmă
Servicii veterinare premium la prețuri accesibile. Personal prietenos cu animalele. Respectă planificările. Dotări la nivel de top. Recomand!
Locații recomandate