/Bucuresti/Veterinar

Vet In Red - Cabinet Veterinar

Strada Laloșu 56, București, România

Vet In Red - Cabinet Veterinar
Veterinar
4.5
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93XX+6W București, România
+40 720 622 113
cabinet-veterinar.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Nina Bontas
Nina Bontas2 ani în urmă
Totul la superlativ,servicii ,profesionalism, respect ,pacienții tratați cu blândețe si multă dragoste iar despre prețuri ce sa spun decât ca sunt la jumătate față de alte cabinete.
Nicolae decianu
Nicolae decianu2 ani în urmă
Mi-a tuns catelul dna Ana, si sunt f multumit! Recomand acest cabinet!
Violeta Mocanu
Violeta Mocanu2 ani în urmă
Sărut mâna pentru masă dnei Rodica. Un prânz pe gustul familiei mele. Mulțunesc!
Mihaela Nedelcu
Mihaela Nedelcu2 ani în urmă
Am o catelusa husky cu care am venit la consultație pt că nu se simțea foarte bine, nu mai manca , era apatica, nu mai voia afara... dp câteva zile de tratament ,perfuzii și analize(toate au ieșit în parametrii normali) domnul doctor și a dat seama că are o boala de care sinceră să fiu nu am auzit niciodată și se transmite prin ingerarea unei căpușe infectate ( hepatozoon). Dp ce i a făcut tratamentul de urgenta cățelușa și a revenit complet...este prezenta , mănâncă , răspunde la comenzi și este mai vioaie. Vă mulțumesc pt că mi am recăpătat cățelușa și că este bine ! Recomand cu toată încrederea !
Luciana Lungu
Luciana Lungu2 ani în urmă
Am avut mare noroc când am nimerit la Vet in Red, căutând un cabinet veterinar după ce am găsit o pisicuță bolnavă. Am găsit un medic pe sufletul nostru în persoana domnului doctor Cristian Luchian: implicat, inteligent, cu experiență, iubitor de animale, comunicativ si cu simtul umorului. Aș spune că domnul doctor este și un fin psiholog: a înțeles că, fiind vorba de un animăluț găsit, eforturile pe care le putem face sunt limitate, și ne-a oferit, așa cum l-am rugat, doar tratamentul strict necesar; dar acest tratament strict necesar a fost bine ales, a salvat pisicuța, iar acum noi suntem dispuși să continuăm pentru ca pisicuța să aibă o viață bună în continuare. Este evident că tot la dumnealui urmează să mergem, cu toată încrederea și simpatia. Mulțumim!
Iogiovanna iogiovanna
Iogiovanna iogiovanna2 ani în urmă
Super ok, preturi bune,personal calificat de excepție
Alexe daniel
Alexe daniel2 ani în urmă
ma numesc Daniel, si vreau sa impartasesc cu voi experienta mamei mele Radita Alexe , cu catelul meu (Lord - chow chow) ! de ceva vreme catelul plange uneori cand merge, urca scari sau face miscare ! mama a fost cu el la control la acest cabinet, si domn doctor (nu ii stiu numele) i-a administrat niste injectii , spunand ca este din cauza varstei, i-a administrat injectii in 4 5 6 7 mai 2021 ! Mama a cerut o deparazitere externa, si domn doctor i-a dat mamei 1 pastila de la Bravecto, FARA AI SPUNE CA ACEASTA PASTILA BRAVECTO POATE AVEA REACTII ADVERSE GRAVE, SI MAI ALES IN PARALEL CU INJECTIILE PENTRU ARTICULATII ! in ziua de 10 11 mai cainele a vomitat cheaguri de sange! in noaptea de 11 mai cainele am crezut ca moare, mama a fost nevoita sa mearga de urgenta cu cainele la facultatea de medicina veterinara, si acolo medicii au spus ca , cainele a avut mare noroc ca a scapat cu viata ! ACEL DOCTOR TREBUIA SA II SPUNA MAMEI CA PASTILA IN COMBINATIE CU INJECTIILE SUNT PERICULOASE ! CEL MAI INCOMPETENT CABINET ! CUM SA OMITI SAI SPUI UNEI PERSOANE DE REACTII ADVERSE ? domn doctor ar fi trebuit sa ii spuna mamei sa nu ii administreze pastila BRAVECTO, deoarece cainele face injectii pt articulatii ! domn doctor, noi, cei cu animalute de companie, venim la cabinete pentru ca nu avem cunostiinte in domeniul, dar dvoastra omiteti sa ne spuneti detalii care ne pot pune animalutele in pericol ! RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca vreti binele animalutelor voastre, va rog evitati sa mergetii la acest cabinnet !!!!!!!!!!!!!!
Jean Monea
Jean Monea2 ani în urmă
Tot ce pot sa spun este ca acest medic mi-a salvat cainele de la un dezastru .A facut un atac cerebral vascular peste care a trecut cu brio .Diagnosticul dat fara sa clipeasca m-a convins ca este un medic de nota 10 .Ii multumesc din suflet pe aceasta cale .Îl recomand cu toata placerea si sinceritatea .
Locații recomandate