/Bucuresti/Veterinar

Healthy Vet Tineretului

Radulescu-Motru Constantin nr. 6 Bl. 35, Parter, București 040363, România

Healthy Vet Tineretului
Veterinar
4.5
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C474+MV București, România
+40 729 668 972
healthy-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Mitrache Doina
Mitrache Doina2 ani în urmă
Nu am găsit prețuri pentru intervenții medicale...(ex. Sterilizare pisici...)
Diana U
Diana U2 ani în urmă
Mi-am sterilizat catelusa aici acum 2 ani,pana acasa s-a desfacut operatia...hemoragie..domnii au zis ca au terminat programul si nu ma pot ajuta...am mai platit 15 milioane la speed vet pe langa cei 5 la acest cabinet,sa repar cainele....daca nu stiti sa operati,stati cuminti...rezumati-va doar la dat pastile.
Sara Visatoarea
Sara Visatoarea2 ani în urmă
Dl. Dr. Gabriel Neagoe mi-a salvat cainele (setter irlandez) contaminat cu babesia de la capuse. Acum am venit cu o problema minora.
Stefana raluca tache
Stefana raluca tache2 ani în urmă
Nu sunt medici exceptionali dar pot trata probleme minore ale animalelor de companie.
Sanda Vicol
Sanda Vicol2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet!
Pe lângă faptul că eram panicată și nu înțelegeam ce se întâmplă cu cățelușul meu, medicul veterinar nu a ascultat până la capăt problema și a formulat niște preconcepții total greșite.
I-a administrat 3 injecții pentru stomăcel, care nu aveau deloc legătură cu natura problemei și, evident, starea pacientului nu s-a îmbunătățit deloc.
A doua zi am ajuns la cabinet în jurul orei 18:00, mi s-a comunicat că dl doctor are pacienți și am lăsat un nr de telefon pentru a fi ulterior contactată ca să nu stau cu cățelul în încăpere. Menționez faptul că dra de la recepție a spus expres că nu o să dureze mult.
Am așteptat până la 19:50 când am primit un apel în care mă anunța că pot veni următoarea zi pentru că dl doctor avea programări.
Starea cățelușului era grava, trebuia să fiu anunțată din timp de lipsa disponibilității din cauza „unor programări pe care dl doctor le-a făcut pe telefonul personal” și căutam liniștită alt cabinet veterinar.
Ulterior am aflat că era vorba despre o mică infecție în laringe, fapt ce pune la îndoială profesionalismul examinării și tratamentului cu și față de pacienți.
Vlad Ciobotarasu
Vlad Ciobotarasu2 ani în urmă
Doctorul veterinar care l'a vazut pe pisoiul meu a fost putin "deranjat" cand am venit fara programare, desi nu avea pe nimeni acolo, nici inainte nici dupa mine. In plus, nu parea sa fie foarte cunoscator. Pisoiul meu avand toate trasaturile unei siberiene de padure, mai putin blana care nu este extrem de stufoasa ( are 7 luni ), l'am intrebat ce parere are de rasa, raspunsul fiind "cel mult Metis", pisoiul nevand mai nimic in comun cu rasa Metis.
Sirbu Roxana
Sirbu Roxana4 ani în urmă
La acest cabinet am fost doua zile la rand cu o pisicuta si am nimerit doi medici diferiti. Au avut pareri diferite referitor la diagnostic si amandoi au spus ca nu poate fi deparazitat pisoiul ca este f mic. Am gasit la alta clinica un medic deisebit si, surpriza, s-a putut deoarazita si pisoiul este f bine acum!
Ramona Al-shweiki
Ramona Al-shweiki2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet. Aseara am ajuns la spitalul de urgenta cu un puiut de Golden Retriever pe care aproape mi l-au omorat, au bagat intr-un pui de 5.5 kg 2 vacinuri si deparazitare, in 2 minute... Totul doar pentru a incasa dintr-o lovitura 400 lei... Au facut in cateva minute tratament ca se face in mod normal intr-o luna...Au combinat vaccinuri care nu se combina si au efecte teribile daca se asociaza!!!!
Locații recomandate