/Bucuresti/Veterinar

Crystal Vet - Urgente Veterinare Non Stop

Șoseaua Iancului 118, București 021728, România

Crystal Vet - Urgente Veterinare Non Stop
Veterinar
4.3
720 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VW+2M București, România
+40 21 250 0360
crystal-vet.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Daniel Dumitrescu
Daniel Dumitrescu2 ani în urmă
Programare la ora 10:00 pentru consult si ulterior sterilizare. O ora mai tarziu inca nu ne consultase nimieni. In tot acest timp am completat 2 pagini timp de 3-4 minute. Pentru o sterilizare de 1000 de lei, mi se pare cel putin lipsa de profesionalism sa ai asemenea termene de asteptare, in conditiile in care atunci cand am ajuns, eram singuri in sala de asteptare. Dupa 30 de min a mai venit cineva cu o pisicuta, pe care au preluat-o inainte noastra...Timp pierdut! Never again!
Update: Am fost sunat la 11:30, probabil cand si-au dat seama ca am plecat, i-am explicat dnei dr. motivul si nu a interesat-o catusi de putin de experienta si nemultumirea noastra. Mi-a urat o zi buna si atat! "Super experienta"!!!
Diana Parlogea
Diana Parlogea2 ani în urmă
În sfârșit exista oameni care sunt dedicați profesiei, doctori care iubesc animalutele și fac tot posibilul sa îți salveze animalul de companie! Mulțumesc intregii echipe pentru tot sprijinul acordat și in mod special d-lui Dr. Alexandru Tanislav pentru ca Bubu, pisoiasul nostru ce a suferit o fractura urata și complicata, a avut ​parte de o operație reusita și de o atenție deosebita în perioada post operatorie!
​Deși le-am adresat nenumărate întrebări au avut toată disponibilitatea in a ne explica/arata/descrie absolut toate detaliile necesare! Respect și felicitări! Sunteți de nota 💯
Alina Stiliuc
Alina Stiliuc2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul clinica Crystal Vet!
Multumita domnului doctor Cristian Ionică si întregii echipe, cățelușa noastă, Luna, este din nou acasa langa noi, dupa 5 zile in care s-a luptat cu parvoviroza ! Au fost 5 zile foarte grele, atat pentru urecheata, cat si pentru noi. Însă acum totul e bine, ne jucam si suntem la fel de active ca înainte!

Sperăm sa ne vedem cu dl. doctor doar in parc, sau la un control de rutina.
A M
A M2 ani în urmă
Mulțumim mult personalului medical din cadrul Crystal Vet care a dat dovadă de înalt profesionalism și au salvat-o și ingrijit-o cu maximă atenție pe pisicuța noastră Nala! Nala a suferit două operații complicate și o transfuzie de sânge, a stat o săptămână în incubator și a primit tratament medical complex. Deși starea ei inițială a fost critică, medicii de la Crystal Vet au făcut-o bine, și am putut să o luăm acasă. Acum este în recuperare și mergem periodic la control la Clinică.
Doina radu
Doina radu2 ani în urmă
Profesionisti, umani, oameni adevarati! Foarte atenti cu animalele in suferinta si comunicativi cu stapanii acestora! Am ajuns in situatii limita cu diagnostice grave si rezervate cu cele doua cateluse labrador Lola si May dar totul s a rezolvat cu bine! Multumiri doamnelor doctor Ruxandra Bogdan si Anda Dima si personalului minunat intalnit aici! Recomand cu toata increderea!
Oana Tiganila
Oana Tiganila2 ani în urmă
LE: ca raspuns al raspunsului dvs, eu am venit cu un catel care vizibil nu era intr-o stare ok, chiar v-am aratat si un filmulet cum era catelul acasa, in mediul sau (pozitie chircita, tremur).
Am refuzat analizele din doua motive:
1.mi-au fost "recomandate" inaintea consultului
2.preturile practicate de acest cabinet depasesc bunul simt. Hemoleucograma si inca o analiza nu pot costa niciodata 500si ceva de ron😊, in orice cabinet nu coata mai mult de 250-300ron (nu in cabinete "de cartier").

Ceea ce faceti in acea clinica este o japca a detinatorilor de animale, poleita cu "profesionalism". Mai mult decat atat, ati dat dovada de aroganta si 0 interes in a depista problema reala.

In aceasta seara am fost cu catelul la aceasta clinica, in jurul orei 23.30, in urma unei stari generala nu foarte buna a catelului ( sta chircit si uneori tremura).
Am fost preluata de catre medic si asistenta, le-am spus istoricul cainelui pe scurt, mi-au spus ca vor consulta cainele iar eu sa merg cu asistenta sa completez o fisa. Mi s a comunicat tariful consultului pe timp de noapte (200ron) si pretul a doua analize banale (aprox 550 ron - care in mod normal sunt undeva la maxim 200 ron). Le-am spus ca doresc sa faca mai intai consultul. Dupa ce am completat fisa, mi s-a spus ca nu pot sta in cabinet pe durata consultului😳... dar daca insist pot lasa usa deschisa si sa ma uit din hol... ceea ce am si facut.
Long story short, dupa un consult deloc minutios mi-au spus caci cainele este bine, sa ma duc acasa si sa ii fac analizele si o ecografie. Am intrebat daca imi pot recomanda un analgezic ca in cazul in care are o durere sa ii poata fi ameliorata pana a doua zi cand urma sa imi duc cainele la ceterinarul sau, raspunsul fiind: "nu pot face acest lucru doar pt ca asa vreti dvs".

Mentionez ca am mai fost in trecut la aceasta clinica, in situatii de urgenta cand nu am putut apela la veterinarul obisnuit si totul a fost ok.
De aceasta data insa ... am plecat cu un gust amar, este evident caci calitatea serviciilor in aceasta clinica a scazut considerabil, cu siguranta NU RECOMAND si NU VOI REVENI!
Oana oana
Oana oana2 ani în urmă
Am fost cu al meu catel ieri pentru un detartraj, catel in varsta de 7 ani . Ma decisesm pentru alta clinica,i-am facut analizele si ceva nu mi se parea ok . M-am decis sa merg la Crystal Vet si pentru investigatie cardiaca si multumita de servicii am ales sa i se faca detartrajul la aceasta clinica. Nu am asteptat,i s-a recoltat sange rapid,s-au miscat repede de nu avut timp catelul sa realizeze ce se întâmplă, un caine foarte sperios care il ia cu tremurat numai cand intra intr-o clinica. Ni s-a permis sa stam cu el pana la preanestezic, am fost anuntata telefonic cand s-a trezit. Seara era ca nou,are dinti albi si o mare pofta de mancare.
Profesionisti,empatici ! O sa revin cu siguranta!
Multumesc medicilor Crystal Vet !
Damian Gherbali
Damian Gherbali2 ani în urmă
Experienta noastra cu Crystal Vet dureaza de cel putin sase ani, fiind posesorii a trei caini si trei pisici salvati de pe strada, fiecare cu diverse probleme medicale, aparute in timp, unele chiar foarte grave, pe care le-am rezolvat in aceasta clinica. Dar cea mai recenta experienta am avut-o cu un motan, aflat noaptea pe strada, care parea intr-o stare foarte grava, era apatic, respira foarte greu si nu se misca deloc.Imediat ce am ajuns la clinica, a fost preluat de urgenta, i s-au facut analize si radiografii si s-a stabilit ca suferea de o hernie diafragmatica, care nu putea fi rezolvata decat chirurgical, imediat, cu sanse foarte mici de reusita, deoarece toate organele interne migrasera din cavitatea abdominala in cea toracica, sprijinindu-se pe plamani, si nu se stia de cat timp se intamplase acest lucru. Domnul doctor Tanislav, care era de garda si care l-a preluat, ne-a explicat situatia, ne-a spus cu multa sinceritate, pe care am apreciat-o in mod deosebit, ca sansele de supravietuire in si post- operator sunt foarte mici, iar costurile destul de mari, si, stiind ca este vorba despre o pisica a strazii, ne-a oferit inclusiv varianta eutanasierii. Evident ca am ales varianta de a merge pana la capat in incercarea de a-l salva, si multumita lui Dumnezeu si a profesionalismului domnului doctor Tanislav- pe care il recomandam cu caldura- precum si a intregii echipe de medici care lucreaza in aceasta clinica, motanelul, pe care l-am botezat Mouki, a trecut cu bine operatia, iar acum se reface in noul sau camin, la noi acasa. Recomandam aceasta clinica si in special pe domnul doctor Tanislav.
Locații recomandate