/Brasov/Veterinar

MayaVet

Strada Independenței 26, Brașov 500157, România

MayaVet
Veterinar
4.8
195 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MJ84+F9 Brașov, România
+40 741 781 283
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcela208 zile în urmă
Foarte nemulțumită. Am venit cu un pisoi cu probleme dentare.
Mi- a spus ca tr extrași în totalitate dintii ca nu mai e nimic de făcut.
Dar ca e foarte deshidratat a f internat o sapt. I sa f intervenția chirugicala și la o sapt jumate sa f hipotermie l am dus înapoi și a doua zi a murit.
Motivul a f deshidratat ,ok dar dacă l am internat de ce nu sa f hidratarea cum tr și apoi operat dacă era asa.
Și în plus a f și sterilizat în starea asta.
Nu e normal asa ceva, nu sa f o hidratare cum tr ,a f internat degeaba doar sa f intervenția și ptr bani doar atât.
Nici un interes de a f bn pisoiașu
Tratament ptr hidratare nimic,analize nimic,nu am văzut nimic,îmi pare rău că am mers la aceasta clinica,servicii de doi bani,dacă avea o boala grava era altceva.dar ptr ca n au f în stare sa facă un tratament ptr deshidratare ce medici buni sunt?Normal ca având probleme cu dinții nu sa mai hrănit asa de bn.
Denisa Elena Stoian
Denisa Elena Stoian2 ani în urmă
Servicii de calitate, Ema se simte foarte bine după operație!
Miruna Dogaru
Miruna Dogaru2 ani în urmă
Avem 4 blanosi, toti tratati la Maya Vet cand au avut probleme, avem mare incredere in veterinarii de aici, mereu ne-au ajutat si ne-au oferit sfaturi bune cand am avut nevoie.
Revenim cu drag mereu la acest cabinet!

Recomand din tot sufletul servicile lor, sunt niste oameni minunati!
Laurentiu Centiu
Laurentiu Centiu2 ani în urmă
Am decis sa ne mutam in Anglia, mai precis, Londra!
Asa cum noi ne am pus toate lucrurile la punct, trebuia sa pregatim si actele pentru purcelul nostru, Garfield! Pentru a calatori cu un animal de companie trebuia sa fie microcipat, vaccinat anti rabie cu minim 21 de zile inainte de plecare, iar inainte cu maximum 48 de ore inainte de plecare trebuia deparazitat, intern si extern si examinat in vederea calatoriei: sa fie apt de calatorie cu parafa si semnatura medicului veterinar.
Initial, trebuia sa plecam cu avionul, insa, reglementarile din UK nu permit aterizarea cu animalul de companie in UK, drept urmare, am decis sa mergem cu microbuzul pentru a calatori cu pisicul.
Plecarea era stabilita pentru joi, 25/11/2021, insa pe 22/11/2021 am sesizat ca pisicul respira un pic mai greu, fata de obicei si am decis sa il ducem la veterinar. Unde? La Maya Vet, unde i am facut si vaccinul anti rabie cat si microciparea si pasaportul.
In urma consultului de luni, 22/11/201 doamna doctor Enceanu ( de la Maya Vet) l a diagnosticat cu bronsita si i a prescris tratamentul urmator: antibiotic, inflamator + tratament pentru eliminare mucozitotilor din caile respiratorii! In plus, pentru a-l pregati de plecare si a fi cat mai linistit pe timpul calatoriei i a fost prescris un tratament pentru a fi cat mai linistit. Miercuri 24/11/2021, cu o zi inainte de plecare, l am dus la Maya Vet pentru deparazitare + verificarea obligatorie in vederea transportului, ghici ce? Pisicul nostru a trecut cu brio toate testele iar doamna doctor Enceanu a confirmat ca exista o imbunatatire a lui Garfield si este 100% pregatit pentru transport! Desi evaluarea a fost facuta de catre doamna Enceanu in pasaport apare parafa si semnatura doamnei doctor Zafiu, desi dumneaei nu a efectuat niciun control asupra lui Garfield!
La cateva momente dupa administrarea antideparazitantului la Maya Vet, Garfield a inceput sa hiperventileze avand dispnee, care a continuat si dupa ce am ajuns cu el acasa. Prima reactie a fost sa sunam la cabinet, fiind indrumati sa il monitorizam inca o ora, iar daca situatia nu se imbunatateste, sa ne intoarcem cu el la clinica. Dupa o ora, Garfield era la fel, poate mai rau, cand am decis sa merge cu el inapoi la Maya Vet, acolo era un alt doctor care ne a comunicat ca Garfield are probleme serioase respiratorii si nu poate calatori a doua zi, fiind supus unui tratament cu aerosoli plus unei injectii cu antiinflamatoriu, doctorita care era prezenta dupa-amiaza neavand vreo informatie referitoare la tratamentul aplicat lui Garfield incepand de luni, pentru ca nu exista a fisa a pacientului care sa continta tratamentul prescris. Domna doctor a incercat sa dea de colega ei, fara succes, astfel, nu a avut acces la schema de tratament aplicata zilele anterioare.
Mi s a permis sa merg acasa cu Garfield, insa, peste noapte starea lui s a agravat, iar, dimineata la 05:00 am mers cu el, de urgenta la KronVet, pisicul fiind in stare critica, avand dificultati mari in a respira. Cei de la KronVet i au facut o radiografie lui Garfield, diagnosticul a fost edem pulmonar. Cu toate eforturile celor de la KronVet, Garfield s a stins in chinuri groaznice, 3 zile mai tarziu, fiind sub tratament cu antibiotice, antiinflamatorii + oxigen la KronVet.
Asa ca, in loc sa serbam ziua iubitei mele fiind toti trei, Garfield a fost prezent doar pe tort.
Dorobantu Ion
Dorobantu Ion2 ani în urmă
Oameni deosebiți, profesioniști. Le mulțumesc mult !
Ciprian LUPU
Ciprian LUPU2 ani în urmă
Foarte profi doamnele care ne-au intampinat/consultat pisicuta! Multumim
Aureliann70
Aureliann702 ani în urmă
Am venit fără programare sau telefoane preliminare, personalul foarte amabil și prompt, pisicii i s-au recoltat probe de sânge, analizele au fost gata în 30 minute și a primit tratament pentru o săptămână. Deși aveau produse alimentare în clinică, nu au încercat să ni le recomande. Recomand cu căldură.
Laura G
Laura G2 ani în urmă
Seriozitate, promptitudine, amabilitate, echipamente și nu în ultimul rând profesionalism.
Alexandra R
Alexandra R2 ani în urmă
Oameni minunați! S-a văzut cât de atent și profesionist mi-au consultat pisica bolnavă! Le mulțumesc pe această cale!
Locații recomandate