/Braila/Veterinar

Cosmetica Canina Braila

Strada Chișinău 45, Brăila 810306, România

Cosmetica Canina Braila
Veterinar
4.7
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WVQ+58 Brăila, România
+40 787 855 916
cosmeticacaninabraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentina Mariana
Valentina Mariana2 ani în urmă
Mi-au tuns cățelu de spui că a jucat xsi0 pe animalul meu .. Când a ajuns soțul cu Cățelul acasă și am văzut cum arată am crezut că mi-au dat cățelu greșit 😂 Îmi pare rău dar nu recomand!
Iulia Pat.
Iulia Pat.2 ani în urmă
🐕Recomand cu incredere‼️ 100%✔️
In vacanta petrecuta in Romania, am cautat constant o frizerie, cu oameni profesionali si iubitori de animale,care sa poata transmite incredere mie dar si animalutului odata rasasi singuri. Dupa cateva esecuri am ajuns aici si nu pot fi mai multumita.
Amabili si super profesionali, l-au lasat pe Noby spalat si tuns foarte frumos. Se vede ca au facut-o cu tact, catelusul iesind de aici linistit.
Tuturor recomand sa incerce macar o data, pe langa atentia deosebita si preturile sunt la jumate din ceea ce plateam prin alte locatii... eu am ramas surprinsa!!!
Costel Baciu
Costel Baciu2 ani în urmă
Oameni care își dau într-adevăr interesul ca clientul sa fie mulțumit! Va mulțumesc frumos! Recomand!
Ramona Florentina
Ramona Florentina2 ani în urmă
Nici nu știu de unde sa încep. Când am ajuns acolo, domnii de acolo păreau lipsiți de chef, cel puțin nu puteau vorbi cu mine politicos, dar cu micuțul animal? Când am venit inapoi sa îl iau, nu mai avea nicio reacție stătea înlemnit. Ulterior când am ajuns acasa mi-am dat seama ca a fost lovit, când încercam sa îl mângâi își ferea capul!!! Nu mi se pare normal așa ceva. Am ales aceasta frizerie având recenzii bune su am ajuns sa regret enorm de mult. Acum ce ar trebui sa fac? Nu recomand nimănui.
Dragos Popa
Dragos Popa2 ani în urmă
Sunt minunați,o echipă deosebita ce își fac treaba extraordinar.Eu merg de cand era cățelușa mica si acum are 7 ani,sunt foarte mulțumită de serviciile lor.Bella se simte bine în prezența lor.
Rosssa Ross
Rosssa Ross2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea ❤ preturi accesibile,profesionalism merg de aproape 4 ani cu cățelul si de fiecare dată am fost super mulțumită!!!
Martenov Ionut
Martenov Ionut2 ani în urmă
Având în vedere faptul că a noastră cățelușă mică și sălbatică, a fost la primul tuns din viața ei, iar ei au reușit să o tunda foarte frumos, merită din plin 5 steluțe!
Azi suntemmaibuni
Azi suntemmaibuni2 ani în urmă
Planificare prompta, servicii corecte. Apreciez solicitudinea tinerei familii ce se ocupa de firma si de protejatii nostri nevorbitori dar atat de apropiati. Merita 5 stele.
Locații recomandate