/Bihor/Veterinar

Cabinet Veterinar Chicopet

Str. Florilor 9, Oradea 410169, România

Cabinet Veterinar Chicopet
Veterinar
4.4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3XFW+36 Oradea, România
+40 771 317 728
veterinar-oradea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Cabinet Veterinar Chicopet
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 11–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Noemi Noemi
Noemi Noemi1 an în urmă
Recomand aceasta echipa profesionala care este plina de empatie :)
Ildikó Biró Ildikó Emöke
Ildikó Biró Ildikó Emöke4 ani în urmă
😠Nu recomand!!!Două dintre recenziile pozitive au fost scrise de către membrii apropiați de familie a veterinarului Zahradnyik László.Am dus un ciobănesc german de 3 luni, cu un picior lovit.Acesta nu a fost în stare să constate o fractură.A prescris o grămadă de calmante-antiinflamatoare, și în loc să recomande raze, să fie circumspect. Afirmând că dacă ar fi fractură câinele ar urla de durere.Din păcate s-a dovedit mai târziu că a acționat inconștient, și câinele avea o fractură urâtă.Ulterior am dus câinele la un ortoped specialist, care ne-a expilcat că din cauza incompetenței, nedepistării și imobilizării fracturii la momentul respectiv osul-fermurul a fost grav afectat, s-a îndoit și s-a oprit în creștere, iar cătelușa va avea o viață înjumățită, cu dizabilitate plină de durere și suferință.Categoric nu recomand.Incompetent, inconștient.
Imre Szigeti
Imre Szigeti4 ani în urmă
Pisica mea a fost sterilizată de medicii Chicopet, intervenția a fost reușită.Sunt foarte multumit de servicile lor!
Adela Fofiu
Adela Fofiu4 ani în urmă
O echipa foarte frumoasa si devotata muncii pe care o practica , fiecare animalut este primit si tratat cum se cuvine ,cu cea mai mare seriozitate si cu foarte multa pasiune . Veterinarul cat si asistenta sunt niste oameni foarte calzi atat cu pacientii cat si cu stapanii acestora .Cel mai tare cabinet din Oradea :) .
Daniela Calinescu
Daniela Calinescu4 ani în urmă
Cațelușa mea a fost sterilizată de medicii Chicopet, intervenția a fost reușită și cusătura abia se mai vede.Mi-au împrumutat o cușcă și m-au ajutat și la transport...Mulțumesc! Ați fost de nota 10!
Maria Zahradnyik
Maria Zahradnyik5 ani în urmă
Cainele meu Ozzi a fost operat cu torsiune gastrica.Dupa o saptamana de spitalizare a fost externata perfect sanatoasa.Sant foarte
multumita de grija si profesionalismul cu care a fost tratat.i
Eli Sheba
Eli Sheba2 ani în urmă
Sunt recunoscătoare pentru că la această clinică veterinară am intalnit pe cel mai remarcabil chirurg veterinar dr.Zahradnyik Laszlo. Toată admirația și stima pentru felul in care se dedică profesiei sale, pentru felul in care vorbește și se poartă, plin de naturalețe nedisimulată!
Acest medic a efectuat o operație foarte complicată- pe cand nimeni nu-i mai dăduse nici o șansă la viață- cățelei mele Yellow, opțiunea altora fiind doar eutanasierea.
Vă mulțumim din suflet pentru cooperare, precum și pentru asistența medicală cu care tocmai mi-ați salvat cainele.
Medicii competenți și sensibili ca dvs. sunt elite ale profesiei medicale!
"Dacă toți medicii ar fi așa, lumea ar fi mai bună și societate mai sănătoasă".
Cu deosebită stimă și prețuire!
Elisabeta
Dan
Dan2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Catelul meu a fost foarte bolnav si foarte slabit (nu manca, nu bea).. A fost diagnosticat cu parvoviroza dar datorita eforturilor si tratamentului pe care l-a primit, in 3 zile si-a revenit! Nu exista cuvinte de multumire pentru dr. Laszlo si toata echipa Chicopet Oradea! Sunt f recunoscator pentru amabilitatea si profesionalismul de care am fost intampinat la Clinica Chicopet! Va multumesc la infinit! Ati salvat unul dintre cele mai pretioase sufletele care exista ❤🙏

Update (dupa o saptamana): catelul se simte mult mai bine, tratamentul pe care l-a primit l-a pus pe picioruse si se simte foarte bine, e plin de viata, foarte energic si tare jucaus .. Multumim frumos echipei Chicopet! ☆☆☆☆☆
Locații recomandate