/Bihor/Veterinar

Happy Pets Clinic

Strada Nojoridului nr. 215, Oradea 410542, România

Happy Pets Clinic
Veterinar
4.5
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WGF+4C Oradea, România
+40 742 060 470
hpclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
T Jozsef
T Jozsef2 ani în urmă
Am fost programat cu un bishon cu probleme la coloana.
Au fost foarte promti .Medicii sunt foarte priceputi,entuziasti
si corecti.
Locatia este ordonata,dotata.
Recomand cu incredere. Imi pare bine ca mai sunt OAMENI in lumea
asta tulbure.
Anca Jucan
Anca Jucan2 ani în urmă
Recomand tuturor! Am avut parte de o experienta placuta,plina de profesionalism, dedicare ; ne-au luat imediat, dupa descrierea telefonica a simptomelor catelului, am primit explicatie oricărei intrebari adresate medicului care s-a ocupat de cazul nostru, au stabilit diagnosticul in urma investigatiilor ,etc
Va multumim. Vom ramane clientii vostri. Vrem ce e mai bun pt animalele noastre.
Denisia Hodorog
Denisia Hodorog2 ani în urmă
Imi pare rau de experienta neplacuta pe care am avut-o în aceasta clinica...din păcate un asistent nepoliticos și plictisit de viata! Superioritate inegalabila, lipsit de bun simt! Când ajungi într-o clinica, indiferent dacă e veterinara sau umana, aștepti un pic de intelegere si un pic de empatie! Am ajuns la concluzia ca unii aleg aceasta meserie din lipsa de ocupatie sau strict pt bani! As fi plătit oricât pt a ma ajuta! Din păcate, am plecat dezamagita si cu lacrimi în ochi! Profund dezamagita!

L.E. Eu cred ca dumneavoastră nu ati inteles nimic din ceea ce am scris mai sus. Da am cerut antibiotice si da, am fost refuzata. Motivul refuzului a fost ca nu este cainele consultat in clinica dvs. Am cerut consult la domiciliu, mi s-a spus ca nu se poate. Am inteles si asta. Am vazut si cățelul cu efecte adverse dupa administrarea de antibiotice. De acord cu tot ceea ce ati spus! Indiferent de situație, comportamentul asistentului a fost unul necomform cu un statut din domeniul medical! Am vorbit extrem de frumos am relatat problema cu mult calm, pana când aroganta acestui tanar m'a determinat la alte reactii! Nu am o problema cu refuzul..am o problema cu atitudinea de superioritate a acestui asistent! Cand cineva apeleaza la serviciile dvs, o face pt ca e nevoie si nu de moft! Momentan acest asistent nu are calitatea de a prescrie tratament medicamentos de niciun fel, iar pe lângă asta, mi'a spus ca el nu vrea sa imi prescrie antibiotic pt ca poate le beau eu! Minunata gândire! Sugestie: nu mai permiteti sa aiba o astfel de atitudine...! Succes!
Jessica Putyer
Jessica Putyer4 ani în urmă
De fiecare dată când am apelat la clinica Happy Pets Oradea, atât pentru animăluțele familiei, cât și pentru cele părăsite, găsite în oraș, am avut parte de același tratament de calitate din partea specialiștilor. Medicii veterinari din această clinică oferă toate explicațiile și informațiile necesare pentru tratarea animalului și pentru înțelegerea de către stăpân a stării acestuia și a modificărilor care pot surveni în timpul tratamentului. De asemenea, oricând am sunat pentru nelamuriri, am primit informații.
Ceea ce m-a impresionat cel mai mult de prima dată când am fost în clinică, a fost igiena riguroasă și dotările cu instrumente, medicatie
si hrană de calitate, la prețuri normale.
Recomand cu căldură oricui are nevoie de îngrijiri pentru animalele de companie.
Brave League Studio
Brave League Studio4 ani în urmă
Servicii de toata rusinea. Evitati aceasta clinica sub orice forma. Diagnostic incorect (verificat de un alt medic veterinar in aceeasi zi). Nu va puneti viata animalelor in pericol cu acesti hoti. Vor sa ia banii de pe voi dar sunt intepti. Degeaba aveti aparatura, daca e mai desteapta decat voi!!!
Rozalia Nagy
Rozalia Nagy4 ani în urmă
Am devenit client al acestei clinici pentru că din prima vizită am fost impresionată de abordarea nondiscriminativă a personalului (indiferent de cum ești îmbrăcat sau dacă animalul tău e de rasă sau nu).
Am experimentat profesionalism, căldură, răbdare și deschidere pentru bunăstarea animăluțelor pe care le dețin.
Nu am animale de rasă, dar serviciile primite sunt la același nivel ca și a celorlalte.
Sunt foarte mulțumită și RECOMAND cu încredere.
Ligia Rada
Ligia Rada5 ani în urmă
" Clinica " , care ma dezamăgit total anul acesta. Am dus ieri un catelus al străzii la dânșii ca doar au clinica. Teoretic asta înseamnă că poate fi si internat. Practic am fost tratați cu maxim dezinteres de medicul care a inlocuit-o pe doamna Meda. Nu am fost lăsate să internăm cățelul nici macar o zi, nu am primit nici o reducere având în vedere că e un " cățel al străzii " si cu plata pe loc. Eu una nu voi mai recomanda aceasta " Clinica " la nimeni. Pt un catel al străzii in conditiile in care toti medicii fac reducere ei nu au făcut nimic. Rusine
Rizea George
Rizea George8 ani în urmă
Clinica Happy Pets ofera servicii veterinare profesionale prin Dr Meda Moldovan si sotul acesteia, Radiolog Dr Moldovan, doi doctori foarte seriosi. Cabinetul ofera si servicii de radiologie, un lucru foarte important pentru Oradea. Preturi nici mari nici mici. Acord 5 stele raportat la servicii si respectul oferit. Totdeauna se ofera chitanta.
Locații recomandate