/Bihor/Veterinar

Vet Clinic

Strada Făcliei 28C, Oradea 410181, România

Vet Clinic
Veterinar
4.8
221 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3X29+RM Oradea, România
+40 756 573 366
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Patrulescu
Lucian Patrulescu2 ani în urmă
O clinica pentru animale ,foarte buna din Oradea,se fac programări și se respecta programările pentru evitarea aglomerației.In cazuri de urgenta am primit consult și telefonic.Petsonal suntem mulțumiți de clinică și de oameni care lucrează acolo.Este curat este spatiu,vara se sta bine și afara.
Anamaria Onita
Anamaria Onita2 ani în urmă
Foarte multumita datorita domnilor si doamnei doctor Lea este bine.
Multa sanatate tuturor
M.a.ramona m.a.ramona
M.a.ramona m.a.ramona2 ani în urmă
Oameni deosebiți, profesioniști desăvârșiți!
Alin rada
Alin rada2 ani în urmă
Medici amabili și pricepuți, se pot face analize de tot felul, au și program non stop dar este indicat sa sunați înainte de a pleca către ei.
Daniela Alexan
Daniela Alexan2 ani în urmă
Grija deosebita pentru animalute, personal deosebit si ...suntem bine.
Mii de multumiri echipei clinicii, am trecut cu bine si topaim mai departe. 💖
Jude Dana
Jude Dana2 ani în urmă
Am dus 2 cățele maidaneze, la sterilizat. Admiratie și respect pentru Dr.Dulău Dragos care pe lânga profesionalismul dânsului ca medic veterinar, dă dovadă și de o remarcabilă calitate umană față de bietele suflete. Am fost în permanență informați despre starea de sănătate a cățelelor( photo,filmulețe,mesaje). Amabilitatea, profesionalismul și umanismul dlui doctor Dulău este lăudabilă și face din Vet Clinic, o clinică de recomandat.
Mulțumim
Dj Adrianno
Dj Adrianno2 ani în urmă
Mi-a operat cainele Duminica 14 Martie, prima data au zis ca merge cu antibiotic dupa care ca totusi ar trebui operat (spunandu-mi si suma intre timp, adica 1200 lei) cand au vazut ca is cam disperat si ca as accepta orice si dispus sa platesc oricat (precizand din nou ca, cainele a mai fost acum 5 luni anesteziat si ca totusi nu e problema?), ei au zis ca nu si ca trebuie operat. Am acceptat. Sunandu-ma dupa 45 de minute sa imi spuna ca sa vin sa iau cainele, dandu-mi-l in stare avansata de anestezie.... A murit cainele la mine acasa dupa o ora jumatate. L-am iubit pe acest caune enorm, facea parte din familie, dar niste veterinari fara experienta si fara profesionalism l-au tratat superficial gandindu-se doar la bani. NU RECOMAND SI SA LE FIIE RUSINE!
Tot eu
Tot eu2 ani în urmă
Profesionalism, răbdare și multă dragoste față de copilașii noștri. Mulțumesc frumos Ramona și Duli pentru salvarea lui Ama, bișonița noastră, acum 5 ani... Szatmari Corina
Locații recomandate