/Bacau/Veterinar

Arena Vet Clinic

Bloc 30, Strada Ștefan cel Mare 30, Bacău 600360, România

Arena Vet Clinic
Veterinar
4.6
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWJ7+MC Bacău, România
+40 787 627 988
arenavetclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Bucur
Mircea Bucur3 ani în urmă
Sunt foarte multumit si persoane minunate .
Liviu Vizitiu
Liviu Vizitiu4 ani în urmă
Am ajuns la iei cu o pisica mai în vârstă și m au pust sa fac un set de analize la care sa găsit o problema minora la pancreas a zis trebuie sa iau tratament 3 săptămânii și după o operează cind m am dus ceva mai devreme deoarece mi sa părut ca să agravat mi sa comunicat ca nu o poate opera datorita vârstei și sa ma duc la alta clinica respectiv provet. Dilema mea este de ce ma lăsat asa cu pisica și nu am fost îndrumat de la început poate ca să mai ia niște bani pe analize tratament și hrana speciala sa va fie rusine
Andriescu Șerban
Andriescu Șerban4 ani în urmă
Nu va recomand ! Nu vă duceți la acest cabinet ! Au servicii foarte proaste . Animalele dumneavoastra o sa vă moară în chinuri. Rex al meu a murit în chinuri la aceste doctorite necalificate .Si acea steluță e prea mult
Cantemir A.
Cantemir A.6 ani în urmă
UPDATE: Arena Vet Clinic a STERS cu totul sectiunea de recenzii / feedback de pe pagina lor de Facebook dupa ce le-am lasat recenzia de mai jos!

NU informeaza pacientul asupra riscurilor tratamentelor administrate.
NU isi asuma riscurile pentru reactiile adverse ale propriilor tratamente.
Manipuleaza clientii prin aparenta grija initiala, iar ulterior te taxeaza de cat ai, indiferent daca tratamentul lor are sau nu are vreo eficienta.
Medicul ofera consultatii prin telefon si pe Facebook, fara sa ofere un diagnostic exact, semnat, parafat si asumat.
Au doar pretentii si tarife de mare clinica, dar servicii dezamagitoare.

DEZAMAGITOR!
NU RECOMAND!
Luana Bil
Luana Bil6 ani în urmă
Niște oameni de excepție. Care au salvat mai multe vieți decat multi altii... Din pacate nimeni nu e mai presus de Dumnezeu si nu poti salva sau multumi pe toti.... Rusine domnului care a scris mai jos si a cărui poveste cred o stie deja jumate din oraș... mai bine va abtineti de la răutăți inutile !
Tania Coseraru
Tania Coseraru6 ani în urmă
Total dezamagitoare atitudinea de dincolo de aparente. Nu informeaza clientii asupra riscurilor tratamentelor pe care le administreaza. Mi-a murit catelul ! NU recomand!
Карина Пышко
Карина Пышко2 ani în urmă
Vă mulțumim foarte mult pentru atenție, grijă, ajutor, pentru atitudinea dumneavoastră față de ucraineni, nu vă vom uita niciodată pe dumneavoastră și ospitalitatea dumneavoastră, sunteți adevărați profesioniști. Pace și bunătate pentru tine. cu dragoste și respect, oaspeții tăi din Ucraina. Slavă Ucrainei, Slavă României!
Radu Dumbrava
Radu Dumbrava2 ani în urmă
De departe cei mai sufletisti si bine pregatiti oameni. O echipa bine pusa la punct si care au mereu raspunsuri la orice nelamurire as fi avut . Foarte amabili si saritori ! Va recomand tuturor !
Locații recomandate