/Prahova/Traducator

Traducator Autorizat - Veronica Nemes

Strada Lăpușna nr. 6, Ploiești 100002, România

Traducator Autorizat - Veronica Nemes
Traducator
4.9
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2V8+86 Ploiești, România
+40 728 988 930
veronicanemes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Lipa
Bogdan Lipa2 ani în urmă
O recomand, clar, pe Veronica, cu cea mai mare căldură, fiindcă traducerile sale autorizate sunt făcute cu profesionalism și rapiditate. Subliniez faptul că a ținut cont de timpul meu, iar aceasta înseamnă foarte mult.
În plus, din ceea ce am remarcat, ea este destul de cunoscută de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România; cel puțin la nivel municipal.
Astfel, din partea mea are tot respectul și considerația, iar aceasta o spun foarte, foarte rar. Succes!
David Popescu
David Popescu2 ani în urmă
Traducător rusa engleza franceza cu experienta care se mișcă repede indiferent de volumul tradus. Veronica își respecta clientul și oferă calitatea scontataV-o recomand! Doar în Ploiesti
Andreea Tiliban
Andreea Tiliban4 ani în urmă
Recomand cu mare drag!
Am avut nevoie urgentă de o traducere autorizata din română în rusă,seara am făcut cererea, iar a doua zi până în ora 12 am primit pe mail traducerile. Promptitudine maximă, prețuri bune, seriozitate și traduceri calitative!
Dan Bulik
Dan Bulik4 ani în urmă
Am apelat de cateva ori la D-na Veronica Nemes pentru traduceri din limba franceza; documente mari , cu texte destul de dificile. Am apreciat de fiecare data profesionalismul , punctulaitatea si adaptarea rapida la specificul lucrarii. Comunicare excelenta si pompta, recomand cu caldura
Petre sporis
Petre sporis4 ani în urmă
Am gasit un site culinar rusesc care parea foarte dragut. Am vrut sa stiu ce scria acolo autorul. Traducatoarea Veronica Nemes din Ploiesti m-a ajutat prompt cu o traducere. Recomand cu caldura pentru orice fel de traduceri autorizate!!
Teodor Gheorghe Lupascu
Teodor Gheorghe Lupascu4 ani în urmă
Intotdeauna cand am avut nevoie urgenta de o traducere, nu am fost niciodata dezamagit. Corectitudine, rapiditate, acuratete in documentele elaborate. Recomand oricui colaborarea,mai ales pentru ca noi colaboram de peste 10 ani.
Dana Drezyulya
Dana Drezyulya2 ani în urmă
De fiecare data cand am avut nevoie de traduceri legalizate in/din limba rusa sau lb. engleza ne-a servit cu rapiditate. Mai prompt cred ca nu am fi primit din alte centre de traduceri. Preturile sunt civilizate! Recomand sa apelati la serviciile Doamnei Veronica si nu ve-ti fi dezamagiti!
Carina Nedov
Carina Nedov2 ani în urmă
Un excelent traducător cu o conduita profesionala ireproșabila, un om de baza. Seriozitate, punctualitate, competenta. Toate proiectele la care am colaborat au fost un real succes. O recomand cu toata căldura pe Veronica Nemes, traducător autorizat.
Carina Nedov - colaborator
Locații recomandate