/Bucuresti/Traducator

Traduceri legalizate Bucuresti. Traduceri autorizate

Bd. Mihai Bravu nr 62A, Spectrum Business Center, mezanin, Birou 2, București 021328, România

Traduceri legalizate Bucuresti. Traduceri autorizate
Traducator
4.9
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WG+2W București, România
+40 734 059 235
traduceriautorizate.biz
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iuliana Cristina
Iuliana Cristina2 ani în urmă
Profesionalism. Am rămas plăcut surprinsă de rapiditatea și eficiența cu care am fost tratată.
Bogdan Bogzeanu
Bogdan Bogzeanu2 ani în urmă
Foarte buna calitatea traducerii, foarte utile mentiunile de la sfarsitul documentelor, primite intr-o maniera eficienta.
Simona Ciurcu
Simona Ciurcu2 ani în urmă
Am lucrat super bine cu acest birou - se raspunde super rapid, ti se ofera informatii si raspunsuri clare si concise; lucrurile au mers foarte rapit si fara batai de cap; traducerile sunt la un inalt standard de calitate, nu doar o traducere putin peste google cum ofera foarte multe birouri de traduceri. Oameni seriosi, prezenti si foarte antrenati in business-ul pe care il au!
Bogdan Bobo Rotariu
Bogdan Bobo Rotariu2 ani în urmă
Am avut nevoie de traducerea unei fișe medicale din franceză în română, totul a fost prin mail, comunicare foarte bună și rapiditate. Documentul a fost și legalizat, traducere foarte bună. Va mulțumesc!
Korn Korn
Korn Korn2 ani în urmă
Am fost placut suprins de promptitudinea si excelentul serviciu pentru clienti oferit de aceasta companie. De asemenea, traducerile au fost foarte bine facute, clar, citet, utile in demersul meu pentru obtinerea unei vize peste hotare. Am remarcat rapid ca au experienta si ca au facut multe traduceri anterioare, astfel incat compania cunoaste foarte bine modelele cerute de diferite institutii internationale si au stiut cum sa-mi livreze traducerile. Recomand cu drag! :)
Adelina Macarascu
Adelina Macarascu2 ani în urmă
Am avut o experienta extraordinara cu acest birou si comunicarea a fost foarte buna! Am tradus un document din engleza in romana si totul s-a rezolvat foarte repede prin e-mail.
Multumesc!
Erdal-Erol Ibraim
Erdal-Erol Ibraim2 ani în urmă
Totul a mers usor, prețul a fost unul corect iar calitatea traducerii a fost perfectă! Voi apela cu încredere și în viitor!
V.i.iozsa
V.i.iozsa2 ani în urmă
Am avut nevoie de o traducere si pe langa faptul ca a fost gata in cel mai scurt timp posibil din momentul in care i-am contactat ( undeva la 30-45 de minute maxim ), in 15 minute a fost gata cu tot cu notarul.
Nu am putut sa astept acele 15 minute si au lasat-o intr-un plic sigilat la portar.
Pot spune cu tarie ca ii recomand cu caldura. Au dat dovada de profesionalism si de promptitudine. Preturile sunt foarte bune.
Locații recomandate