/Bucuresti/Traducator

WXYZ Traduceri

Bloc 28, Strada Ceahlăul 10, Scara 1, Parter, Sector 6, București 060378, România

WXYZ Traduceri
Traducator
5
538 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F342+2F București, România
+40 729 937 497
wxyz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Alexandra Guluta
Alina Alexandra Guluta2 ani în urmă
Am apelat la acest birou de traduceri la recomandarea mamei mele. Fiind perioada de pandemie, intai am sunat sa explic ce am nevoie si daca trebuie sa facem programare. Domnul cu care am discutat a fost foarte amabil si intelegator. M-a chemat la birou sa revizuim impreuna actele si apoi m-a si indrumat ce pasi ar trebui sa urmez mai departe. (Eu am apelat pentru traducerea unor acte in urma achizitionarii unui vehicul inmatriculat in Franta si incepusem procedura de inmatriculare la noi).
Actele au fost gata foarte repede, in ciuda faptului ca am apelat si in preajma sarbatorilor. ( mi s-au dat chiar si 2 copii)
Recomand cu caldura sa apelati la acest birou de traduceri.
Edi Sima_Porumb
Edi Sima_Porumb2 ani în urmă
Am avut nevoie anul trecut de o traducere legalizata din germana pentru acte auto. Cautand pe intrnet am gasit acest birou de traduceri legalizate. Recomand maxim! Preturi competitive si ce este cel mai important foarte receptivi si saritori. Ulterior, in ianuarie am mai apelat inca odata tot pentru traducere act din germana pe care omisesem sa-l fac in decembrie. Traducerea a fost gata in 2 ore. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor.
Crivat Ioana Ariana
Crivat Ioana Ariana2 ani în urmă
Am avut parte de o experiența plăcută, traducerile mele au fost gata foarte rapid și prețurile au fost foarte bune. Ii recomand pentru orice aveți nevoie, mi s-a răspuns foarte rapid la email-uri, mesaje si apreciez asta foarte mult. Va multumesc si keep up with the good work!
Ioana Delia Mironica
Ioana Delia Mironica2 ani în urmă
Un birou de traduceri foarte rapid si prompt pentru aglomeratia din Bucuresti. Pe langa faptul ca sunt profesionisti, iti ofera toate detaliile pentru urmatorii pasi. Ii recomand cu incredere! :)
Raluca Caprian
Raluca Caprian2 ani în urmă
I would like to recommend this Translation Office for their fast work / response and for their professionalism .

Recomand cu mare drag acest birou de traduceri și legalizari. Foarte profesionali, am primit actele mai repede decât ma așteptam !
Ømen Día
Ømen Día2 ani în urmă
Persoana cu care am lucrat este Roxana. Din prima clipă am fost tratați cu căldură, prietenie, răbdare. Orice informație am solicitat, fie că ținea de aria ei de expertiză sau nu, a căutat să ne-o ofere rapid, cu eficiență și comunicând într-o manieră cordială, fără să lase la o parte în interacțiune politețea, profesionalismul. E o prezență tare faină, și este mereu o placere să o întâlnim
Tina Simion
Tina Simion2 ani în urmă
Vá, recomand din tot sufletul acest birou de traduceri. Am avut cea mai buna experienta la firma de traduceri WXYZ, De 6 ani lucrez cu birouri de traduceri si niciodata nu am intalnit oameni atat de profesionisti, RAPIZI si primitori ca ei, iar preturile sunt foarte mici. Vá multumesc si cu siguranta o sa revin la voi.
Marcel 007
Marcel 0072 ani în urmă
Daca doriti servicii de calitate la preturi corecte in cel mai scurt timp, contactati acest birou de traduceri situat la 3 minute de mers de la statia tramvai 41 .Colectivul este tanar ,amabil ,deschis la orice provocare , cu rezultate exceptionale de care veti fi pe deplin multumiti.
Locații recomandate