/Bucuresti/Traducator

BPT Europe -Traduceri Piata Domenii

George Missail nr 119 etaj 2, ap 2, București 060331, România

BPT Europe -Traduceri Piata Domenii
Traducator
4.6
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F389+23 București, România
+40 729 849 823
traduceri-bpt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Gavriloiu
Monica Gavriloiu2 ani în urmă
Recomand à est cabinet Care face tomate eforturile pentru a satisface clientii. Primitori si amabili.
Pancea Alexandru
Pancea Alexandru2 ani în urmă
Foarte mulțumit, am făcut totul on-line nu a fost nevoie sa ma deplasez, am primit pe email documentul. Sau încadrat în timpul în care mi-au spus ca este gata. Doamna de la recepție a fost super. Am constatat asta pentru ca înaintea sunt și în alta parte.
Recomand cu încredere.
MARILENA LEVY
MARILENA LEVY2 ani în urmă
Traducerea diplomei de studii din limba romana in limba engleza a fost de o calitate slaba, inacceptabila. Pentru traducerea specializarii profesionale a fost utilizata o sintagma aberanta. Le-am oferit terminologia corecta si i-am rugat sa actualizeze traducerea, insa nu au fost de acord. Foarte neprofesionist, atat din punct de vedere al calitatii cat si din punct de vedere al relatiei cu clientul.
Andreea Daju
Andreea Daju2 ani în urmă
Vreau sa multumesc echipei pentru un serviciu bine facut si foarte rapid! Sunt multumita si apreciez enorm intelegerea si cooperarea excelenta! Am apelat cu o traducere legalizata de urgenta si am comunicat eficient si prompt pe toate canelele: direct, telefon, email. Recomand!
Alina Hora
Alina Hora2 ani în urmă
Telefonic mi-au oferit un preț mult mai mic față de birou, deși am specificat foarte clar ce doresc. La birou am aflat ca prețul pornea de fapt de la dublu. Mi s-a spus, foarte neprofesionist, ca nu am înțeles eu bine. Jenantă modalitate de a câștiga bani. Nu recomand
Adriana Dumitru
Adriana Dumitru2 ani în urmă
Am avut nevoie de o traducere a unei declaratii in mai putin de doua zile: am fost indrumata telefonic, apoi acolo de o persoana foarte amabila si saritoare. Chiar a doua zi un alt act de 3 pagini a fost necesar sa fie tradus in 1 zi. Multumesc mult pentru ajutor si serviciile oferite intrucat am primit ce orice persoana doreste: informatii, promptitudine, amabilitate, profesionalism.
Hagbea kim
Hagbea kim2 ani în urmă
Pentru traduceri dureaza mult
Baltariu Dan
Baltariu Dan2 ani în urmă
Colaborez cu BPT încă de la înființarea firmei, am avut proiecte excelente, iar la greu și foarte greu am primit din partea echipei susținere, înțelegere și o anume înțelepciune care te face să depășești momentul. Ca traducător recomand colaborarea dintre zeci de firme de traduceri.
Locații recomandate