/Bucuresti/Studio de tatuaje

Hasha Tattoo Studio - Studio Tatuaje. Piercing Bucuresti.

Bulevardul Mărășești 80, București 040256, România

Hasha Tattoo Studio - Studio Tatuaje. Piercing Bucuresti.
Studio de tatuaje
4.6
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C4+QQ București, România
+40 766 422 219
hashatattoo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana buburuz
Mariana buburuz2 ani în urmă
Experienta placuta. Super profesionisti
Lavinia Baci
Lavinia Baci2 ani în urmă
Din punct de vedere estetic, e cel mai marfă salon în care am intrat vreodată, congrats 🛸🛸 Iar Cătălina e cel mai mișto body piercer ❣❣
Madalin Stancu
Madalin Stancu4 ani în urmă
Unul dintre cele mai profesionale saloane de tatuaje din Romania. Echipa e mereu pregatita sa iti raspunda la intrebari si iti vor construi un design original pentru tatuajul tau. Locatia e foarte accesibila si primitoare. Lucram deja de peste 4 ani impreuna si am trimis sute de clienti la ei, rezultate impecabile de fiecare data, feedback pozitiv intotdeauna. Recomand 100%.
Petite tortue
Petite tortue4 ani în urmă
Cred ca artistii sunt profesionisti (cel putin din poze) pacat de baiatul de la capatul firului care raspunde la numarul de telefon si care mai are mult pana sa invete sa vorbeasca cu clientii, chiar daca vor tatuaje mici. Poate toate tatuajele mele mici faceau cat o sedinta de o zi de 1800 de lei la Ina (artistul de care am intrebat) dar nu am apucat sa dezvolt subiectul pentru ca mi a zis ca nu se poate din start. Si esti foarte prost informat, sunt artisti mari care fac si tatuaje mici, mai ai de invatat, baiete. Deci daca vreti tot spatele sunati, daca nu, nu deranjati.
Bad Angie
Bad Angie4 ani în urmă
Oameni profesioniști, educați și punctuali!
Nu am avut nicio problema in ce privește comunicarea sau programarea. 🥰
Am venit cu o idee minimalista, iar de aici... vorbind cu artista unde am dorit sa ma tatuez:”ina”, a început o poveste minunata.
Am venit sa văd cu ochii mei și chiar pe pielea mea.
Seriozitatea și faptul ca mi s-au prezentat variante mult mai realiste, m-a făcut sa cred ca fac cea mai înțeleapta alegere.
Oameni ce știu ce fac, cum fac și deschiși spre orice tipar de client.
Mulțumesc și apreciez toată munca voastră!
Best in Bucharest!
Bad, recomanda! 🙏🏼🥰
Claudiu Petriu
Claudiu Petriu5 ani în urmă
Un loc minunat in care intalnesti oameni cu ajutorul carora iti indeplinesti vise. Un loc cu o super atmosfera si o bucurie permanenta. Artistii tattoo-atori sunt uimitor de talentati si dedicati clientului. Nu se opresc din creatie pana nu sunt multumiti, indiferent de ora la care termina. Uimitor. Locatia este foarte placuta , managerul supravegheaza mereu, intr-un mod nederanjant, activitatea din studio. Recomand cu mare caldura.
Mihai Valentin Pirga
Mihai Valentin Pirga2 ani în urmă
Am fost la ei pe baza recenziilor, am vrut sa-mi fac un desen cu al meu caine. Tatuajul a fost batut foarte adanc, detaliile inspre zero. Cand am intrebat despre asta mi s a spus pe un ton arongant ca dorm noaptea prea mult si nu-i dau crema. Pot sa asigur ca problema nu a venit de la ingrijirea tatuajului, avand in vedere ca am tatuaje dfacute in 18-19 ore care au iesit perfect.
Intr-adevar, am vb cu ei si mi au recomandat sa vin la ei sa rezolv, dar nu mai am incredere.
Din punctul meu de vedere nu recomand.
Ilie Anca
Ilie Anca2 ani în urmă
Recomand cu drag pentru piercing-uri! Cătălina este un foarte bun profesionist (mi-a făcut pierce-ul în tragus atât de bine încât s-a vindecat perfect și arată super)❤️
Locații recomandate