/Vrancea/Spital

Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu

Strada Arhitect Ion Mincu 7, București 011356, România

Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu
Spital
4.1
121 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F35H+HQ București, România
+40 377 720 000
spitalulagrippaionescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Profir Catalina187 zile în urmă
Mulțumesc din suflet doamnei doctor Mihaila Daniela și întregului personal de la Chirurgie Generala. ❤️
Ionescu Mariana1 an în urmă
Respect!
Oameni minunati si devotati
Mihaela Oprea
Mihaela Oprea2 ani în urmă
Multumesc din suflet personalului medical din acest spital, dr. Stoian , dr. Olaru și întregii echipe de pe Sectia Ortopedie, a d.lor dr. Ciupan, dr. Lazăr și celorlalți medici, asistenți, infirmiere și brancardieri de pe Sectia ATI, d.lui dr. Tiparu, dr. Boja și celorlalți medici și asistenți de la UPU precum și medicilor și asistenților din Radiologie. Medici excepționali și cu un suflet mare. Mult respect pentru munca, profesionalismul și omenia dvs.
Petruta Demuth
Petruta Demuth2 ani în urmă
Tot respectul pt secția ortopedie,pt dr Valentin Stoian,un medic în adevăratul sens al cuvântului! Doar cuvinte de lauda și pt restul personalului medical:asistente,infirmiere,brancardieri,etc.
Va doresc sa rămâneți la fel ,mereu!
M N
M N2 ani în urmă
Personalul medical, organizat și implicat.

Fiind un spital destinat în special anumitor angajați, bănuiesc ca acesta este motivul pentru care nu este foarte aglomerat.

Singurul impediment pentru pacienți consta în faptul ca nu exista locuri de parcare în apropierea spitalului.
Emk Brt
Emk Brt2 ani în urmă
Toata aprecierea pentru sectia de chirurgie in mod special Domnilor Doctori:
Mihaila Daniela, Hristea Daniel, Lazar Mihai, au dat dovada de super profesionalism. Sunteti minunati!!!!
In aceeasi masura mii de multumiri Doamnei Doctor Tabacaru Bogdana la sectia Oftalmologie.
Va multumim pentru tot ce faceti, sunteti extraordinari!
Cristina Andreea
Cristina Andreea2 ani în urmă
De la portar pana la medici, prima întrebare pe care o primești este: "lucrezi în sistem?". Trist, platim niște contribuții la sanatate indiferent dacă suntem în "sistem" sau nu.
Locuiesc la 2 minute de spital și am ajuns la camera de garda într-o duminica seara, domnul doctor de garda mi-a făcut un mare scandal cu privire la ora la care am venit la camera de garda. Ora 21:00 într-o duminica seara nu este o ora de venit la camera de garda a spitalului Agippa, exact cuvintele medicului. Ar trebui ca cineva sa ia masuri cu privire la problemele din acest spital.
Maria Jianu
Maria Jianu2 ani în urmă
Clădire veche, ziduri coșcovite, spații mici, înguste, camere wc incredibil de mici, aproape inaccesibile, locuri de așteptare cat sa nu zici că nu există la anumite cabinete. Pacienți multi, răbdători, liniștiți și asta datorită medicilor specialiști profesioniști, umani, (a ajuns o calitate foarte importantă azi) care merită un spital, într-o locație din București, cu spații pe măsura solicitărilor, a nr de pacienți.
Woarlock
Woarlock2 ani în urmă
O experienta groaznica cu cei de la morga. Eu înțeleg ca legea trebuie respectata ,însă hai sa nu fim asa rigizi. Ferească Dumnezeu de asa oameni. Si cu banii luați și fără rezolvare ,(șpaga in prosop deh) Nu au vrut sa mi dea tatăl ,găsind o chichița la firma de pompe funebre pentru a-mi baga pe gat o firma din București, una din lista aflata pe perete la intrare. Schema jegoasa întâlnită de mine și la un alt spital tot din București. Se merge pe sistemul " ești acolo da mi comenzi și te răsplătesc. Am fost tare ,am refuzat, am preferat sa caut o firma asa cum au vrut ei la mine în oraș, dar nu am căzut în plasa lor. Am dat o stea pentru a putea scrie aceasta recenzie ,însă,sunteți mult sub minus .
Ioana Georgiana Vlad
Ioana Georgiana Vlad2 ani în urmă
Un spital ok si personalul la fel...
Locații recomandate