/Timis/Spital

CLINICA JOSE SILVA

Strada Jose Silva Nr 10, Timișoara 300779, România

CLINICA JOSE SILVA
Spital
4.5
57 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
P6JQ+3R Timișoara, România
+40 356 112 555
clinicajosesilva.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Remus Rujinschi43 zile în urmă
High tec equipment for treating renal problems, amazing doctors, high-quality surgery, anaesthesia with incredible attention to detail.
I recommend for the professionalism and friendliness of the staff.
The clinic offers spacious and comfortable rooms with tv. I have recently undergone two surgical procedures and it has been a pleasure to be here.
Additional benefits include parking and a coffee machine.
Totally recomended.
paul dinu1 an în urmă
Evitati aceata clinica , nu mergeti la dermatolg aici ! Codruta Chelmus este cel mai slab dermatolog din Timisoara !!!
Gyongyi baleanu
Gyongyi baleanu2 ani în urmă
Mii de mulțumiri personalului de la aceasta clinica, super profesioniști!
D-lui dr.Herman Istvan ,un adevărat profesionist!!!!!
In aceasta clinica totul la superlativ!!!
Attila Timar
Attila Timar2 ani în urmă
Nota 10 Doamnei Dr. Manciu Corina si personalului!! Recomand!
Mosuletul Ene
Mosuletul Ene2 ani în urmă
A trecut o luna de la interventia chirurgicala suportata de fiul meu in clinica, dar pot sa spun, desi nu stiam nimic, ca isi merita numele de clinica privata, ca serviciile sunt justificate de costuri, ca personalul a fost mega cordial si amabil cu el, iar echipa formata din medic Daminescu Livius (urolog), medic Bedreag Ovidiu (anestezie) plus personalul medical implicat in interventie au toata stima si respectul nostru, deorece si interventia a decurs foarte bine si spitalizarea post-operatorie pe masura.
Va multumim si sa va pastrati seriozitatea si responsabilitatea pusa in slujba vietii!
Alex Filpisan
Alex Filpisan2 ani în urmă
Evitati aceasta clinica,nu inteleg cum are asa recenzii bune...poate sunt date de ei sau de cunoscuti de-ai lor. Medicamentatia se da dupa ureche fara a ti se face un minim consult! Inca de la receptie esti tratat cu dispret si raceala,iar preturile sunt extrem de mari pt serviciile oferite cu adevarat. Dar ce pretentii sa ai de la ceilalti cand insasi managera clinicii e cea care dă retete fara a te consula,dna medic internist.
Andreea Haragus
Andreea Haragus2 ani în urmă
O clinică cu medici profesioniști, prietenoși, atenți să creeze și un cadru de intimitate și confort , atât de importante pentru pacienți.

Toată aprecierea mea!
Andreea Hărăguș
Manuela Berneanu
Manuela Berneanu4 ani în urmă
Am ramas impresionata de modul in care am fost tratata. Doctori tineri si implicati, care mi au prezentat si alte variante de tratate a conditie mele medicale, sfaturi pe care in alta parte nu le am primit.
Recomand cu tot dragul clinica Jose Silva si personalul ei calificat si minunat.
Madalina Dogaru
Madalina Dogaru2 ani în urmă
Am ajuns la acest spital privat pt o intervenție minora, crezând ca e sigur, curat și cu doctori buni, cum ar trebui sa fie când plătești tot, nu puțin! M a operat madam Bnayat Daniela, ca dr nu o pot numii! Dupa ce i am suportat fițele și modul de a ma certa pt chestii care nu le intekegeam
Mi s a făcut o operație, fără nici o analiza, nici o investigație și acum după doua luni am ajuns infectata și aproape imobil la chirurgie în Județean unde dr Faur mi a scos o buc de unghie ciopartita în zig zag lăsată sub patul unghia de celebra doctorița! Mergeți, oameni buni, unde vedeți cu ochii ca dai o căruță de bani sa ajungi putred și praf din cauza unei unghii incarnata un dezastru dr Bnayat Daniela
Catalina Cazacu
Catalina Cazacu2 ani în urmă
Aceasta a fost prima mea experienta la dermatolog, am ales clinica Jose Silva la recomandarea unui prieten.

Aveam 6 intrebari pregatite pentru aceasta sedinta (ce fel de ten am, ce produse trebuie sa folosesc pentru ingrijirea tenului meu etc) si 2 mai specifice, in momentul in care am dorit sa adresez ultima intrebare, dna doctor mi-a INTERZIS sa o acord pentru ca cele 15 minute de consultanta au expirat si ca trebuie sa mai revin o data, fara ca macar sa-mi fie ascultata intrebarea, toate astea la un pret de 200RON.

Mai mult decat atat, reteta a fost atat de neclar scrisa incat nici cei de la farmacie (am fost la mai multe pentru a le gasi pe toate) nu puteau descifra ce produse trebuie sa cumpar, si m-au intrebat daca am primit o schema, evident ca nu am primit nicio schema in legatura cu administrarea tratamentului.

Overall am avut o experienta proasta cu dna doctor Daniela Bnayat, m-am simtit tratata superficial si in graba, poate ca specialist este bun, dar eu NU m-am simtit bine si nici nu as recomanda sa mergeti la dermatolog aici.
Locații recomandate