/Sibiu/Spital

Centrul Medical Intermedica

Strada Gimnasticii 550172, Sibiu, România

Centrul Medical Intermedica
Spital
2.9
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5V3+7C Sibiu, România
+40 269 245 479
intermedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen Munteanu
Carmen Munteanu2 ani în urmă
Pentru fisa medicale reinnoire permis - nu e nevoie de programare... dar iti fac o parte din investigatii, apoi te recheama pentru restul de investigatii peste 1-2 ore. Ulterior pt a primi fisa te rechema dupa inca cateva ore (dupa ora 15). Am platit vreo 160 lei. O prietena din Timisoara, a facut acelasi lucru in Timisoara, fara timpi de asteptare la pretul de 70 lei! O parte din medici nu au fost empatici.
Alex Dragoiu
Alex Dragoiu2 ani în urmă
Programul de funcuonare este mare dar doctorii nu sunt toti, trebuie sa revi mai târziu + timpul de așteptare.
Denis Petrișor
Denis Petrișor3 ani în urmă
Prețul este un pic cam piperat 230 de lei niște analize...🤦🏼‍♂️, și timpul de așteptare este ridicol. Personalul de acolo se comportă foarte urât.!
Și la analizele medicale în loc să îmi încercuiască categoria A1, mi-au încercuit categoria B. NU RECOMAD, SUNT NESERIOȘI.!
Medicii sunt neserioși, și superficiali nu își fac treaba cum trebuie.!
Google User
Google User5 ani în urmă
Am facut o programare la telefon pentru preschimbare permis auto. Doamna de la receptie m-a informat in prealabil asupra adeverintei de la medicul de familie.
Primirea a fost deosebit de amabila si profesionala, medicii sunt competenti. Nu am intalnit nici o persoana cu "aere de superoritate", poate depinde de cum tratam noi interlocutorii :-) Tot personalul a fost de nota 11.
Singura exceptie a constituit-o testul auditiv, unde nu mi-a fost explicat exact ce fel de sunet trebuia sa aud. Poate nici eu nu am fost 100% atenta la explicatii :-) Insa odata ce am prins ideea, totul a decurs fara probleme.
Catalin Matusa
Catalin Matusa7 ani în urmă
Servicii medicale de calitate medici care au experienta ce preturi foarte bune
Cristian Calina
Cristian Calina2 ani în urmă
Nu Recomand 3 zile am umblat după Doctorița de la Oftalmologie mereu grăbită dacă nu erai acolo în intervalul ala de 20 25 minute cât stătea ea acolo ziceau sa vi a doua zi.Cand am gătat miau zis sa ma duc la ora 15 după rezultate Eu între timp am fost la firma am semnat contractu de angajare plec de acolo ma suna de la clinica ca au uitat sa ma trimita la testu psihologic.Am anunțat firma de cele întâmplate și lam spus ca eu acolo nu ma mai duc veci ori îmi da bani sa fac în alta parte ori renunț la ei.
Vreau permis
Vreau permis2 ani în urmă
Preturi exagerat de mari și comportament neadecvat. Orientare către pacient zero. Nu cunosc ce e o solicitare sau o analiza medicala la cerere. La 400 RON ai niște așteptări.
Am găsit la 250 la misan aceleași analize. Servire ireproșabilă nu nesimțire
Veliciu Nicolae Stelian
Veliciu Nicolae Stelian2 ani în urmă
Nu recomand din nici un punct se vedere!
Locații recomandate