/Prahova/Spital

Spitalul Sfântul Anton

Str. Independentei nr. 9, Păulești, Comuna, Păuleștii Noi 107400, România

Spitalul Sfântul Anton
Spital
2.1
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
XXVJ+Q8 Păuleștii Noi, România
+40 244 433 962
sfanton.mediurg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna4 ani în urmă
Spitalul Sfantul Anton apartine de Mediurg. Este un spital de recuperare cu dotari moderne si in continua dezvoltare. In afara de proceduri si tratamente, pacientii se pot recrea in parc, langa porumbei, si pot juca chiar tenis, depinde de gradul de imobiltate.
Stoica ionut
Stoica ionut5 ani în urmă
I-as da sincer sa fiu 0 stelute...dar nu am cum. Ocoliti acest "spital" ca pe lepros. Dupa cum spunea si o alta recenzie, inca de la poarta esti intampinat cu ostilitate de un gardian care se crede paznic la casa alba. Dar sa-l ignoram, ca nu ne ducem acolo pentru gardian.

Spitalul, cladirea, paturile, etc etc...sunt ok. Personalul e problema. Doctorii sunt parca picati din luna, nu pot citi nici o radiografie, asistentele sunt numai pitzi si se caca toti pe ei ca-i spital privat si ca e un privilegiu sa fi internat la ei. Sa ignoram faptul ca desi dai zeci de milioane, ti se mai cer si 50 de bani pt sosoni...sau faptul ca sosonii sunt luati din gunoi si pusi din nou sus ca si cum ar fi nou nouti.

Scopul acestui spital e banul, nu recuperarea pacientului. Am fost prin saloane si am vorbit, cat am avut pacient la ei. 90% din ei desi plateau gras spitalizarea, tot mai dadeau cafelute pe la asistente sa nu uite de ei. Sportul se facea mai mult sau mai putin in sila, daca te vad prea batran iti gasesc boli imaginare si zic ca n-au ce sa-ti faca. Analizele se fac in sila, dupa cum spuneam si mai sus, doctorii nu stiu sa citeasca nici o radiografie, de unde sa mai interpreteze o analiza.

Seful spitalului este un avid sustinator PSD si-l veti intalni numai la externare...ca sa va convinga sa reveniti, nu ca i-ar pasa prea mult de pacient.

Tin de asemenea sa-mi cer scuze fata de acei 1% din personal care-s oameni de treaba si chiar le pasa de pacient.
Müller Lara
Müller Lara5 ani în urmă
Am vazut intrarea spitalului in drumul meu catre Paulesti si am fost interesata in a afla mai multe despre aceasta institutie. Pe panoul de la intrare sunt doar informatii generale despre spital, se spune ca ofera de exemplu "Spitalizare", dar nu sunt informatii specifice despre specialitati.
Am intrat in incinta spitalului si Dl. Dobre Marian, paznic la poarta, m-a intrebat ce doresc. I-am explicat interesul meu iar dansul mi-a spus ca toate informatiile necesare sunt scrise pe panou. Am insistat, in dorinta mea de a afla mai multe, l-am intrebat politicos ce specialitati are spitalul, daca are o brosura din care pot afla mai multe sau o pagina de web. Mi-a raspuns ca toate informatiile necesare sunt pe panoul de la intrarea spitalului. L-am intrebat daca au sectie de oncologie, iar raspunsul dumnealui a fost: "Ce e aia? Va rog sa-mi aratati buletinul Dvs!". Am refuzat sa ma legitimez, nu pentru ca as avea de ascuns numele meu, dar nu ma mai intereseaza un spital privat care lasa serviciul de informatii in sarcina unui paznic fara notiuni medicale elementare, dar cu atitudine de militian agresiv. Serviciul de informatii este cartea de vizita a unei institutii, daca nici macar aceasta nu intereseaza pe cei de la conducerea spitalului, cum ar putea sa-i intereseze bunastarea si sanatatea pacientilor?
Andrei Gerea
Andrei Gerea7 ani în urmă
Un spital foarte necesar pentru recuperare!
Cosma Daniela
Cosma Daniela2 ani în urmă
Escare dupa patru zile de internare ? Da ! Este posibil.La Spitalul Sfantul Anton este posibil ! Infectare cu Covid ? Cum sa nu ! La pachet cu escarele ,se poate ! Personal medical care nu respecta protocolul minim la internarea unui pacient ,lipsa de empatie ,ai senzatia ca sunt complet dezumanizate.Comunicarea cu asistentele coordonatoare,cele care iti pot da informatii despre pacientul internat este sub orice critica. Daca suni o data pe zi ,deja devii abuziv si ocupi timpul personalului ,asta este explicatia pe care managerul Cristian Vintilescu o serveste drept scuza penibila ...Daaa,si ce daca sesizezi la Directia de Sanatate Publica Prahova ca ti s-a imbolnavit o ruda de Covid in Spitalul Sfantul Anton ?Stiti cat timp le-a luat celor de la DSP Prahova sa vina in control ,sa verifice acest focar de Covid ? 24 de zile !Ce Covid sa mai gaseasca ei dupa aproape o luna de la sesizare... E si distanta mare intre Ploiesti si Paulesti...sa tot fie vreo 5 km. Corb la corb nu-si scoate ochii,se stie.Asa sunt unii mai naivi,ca mine ,care isi imagineaza ca nu are nici o legatura faptul ca Vintilescu a fost directorul DSP Prahova cu aceasta lentoare dezgustatoare a celor care ar trebui sa-i protejeze pe cei aflati in suferinta.Sa nu aveti impresia ca daca platiti bani grei pentru vindecarea ,recuperarea celor dragi internati in Spitalul Sfantul Anton veti primi acte medicale si de ingrijire de calitate.Voi regreta toata viata ca am adus-o pe mama in acest loc al suferintei.Nu voi inceta sa vorbesc tuturor cunoscutilor mei despre cum a incercat Vintilescu sa ma convinga ca mama s-a infectat cu Covid intr-o ora , la UPU a Spitalului Judetean Ploiesti.Ca sa-l citez pe un confrate de-al sau...Bate campii ...Tuturor celor care au curajul sa isi interneze persoanele dragi la Spitalul Sfantul Anton le-am impartasit experienta mea ,sper sa va foloseasca si sa fiti de zece ori mai prudenti decat mine.Aveti grija ce semnati ,ce fotografii se fac la internare ,ce diagnostic se pune la internare. Totul se va folosi impotriva voastra ,la un moment dat ,daca veti sesiza proasta ingrijire .In lumea asta atat de profitabila si fara suflet a serviciilor de ingrijire si recuperare a persoanelor varstnice ,Spitalul Sfantul Anton ,condus de managerul Cristian Vintilescu ,ocupa primul loc la lipsa de profesionalism.De umanitate ,empatie n-are sens sa vorbim ,astea nu sunt pentru ei...
Ioana Marinescu
Ioana Marinescu2 ani în urmă
Am fost dezamagita de raportul calitate preț. Am plătit 4000 RON pentru 12 zile. Prețul acesta nu este justificat in condițiile in care acest preț este in coplata cu casa de Asigurari care a mai plătit 1800 RON pentru 12 zile.
Stefan Stefan
Stefan Stefan2 ani în urmă
Va recomand sa evitati acest camin, spital nu se poate numii! Conducere comunista.... 🤮
Locații recomandate