/Maramures/Spital

Euromedica Hospital

Strada George Coșbuc 48, Baia Mare 430032, România

Euromedica Hospital
Spital
3.9
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH42+44 Baia Mare, România
+40 262 206 179
euromedicahospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Victor Cupșa
Victor Cupșa2 ani în urmă
Am apelat cu mai multe ocazii la serviciile Euromedica, de fiecare dată am fost tratat corect, personal bine pregătit şi amabil, vă mulțumesc.
Silviu
Silviu2 ani în urmă
Am fost pentru cateva analize la sange si m-am simtit foarte bine primit. 5 stele pentru Euromedica din Baia Mare!
RC Mechanic x
RC Mechanic x2 ani în urmă
Am facut recent analize de sange contra cost, tocmai ca sa nu astept..ghici ce, celor de la laborator le e greu sa trimita analizele pe e mail, mumtumesc ca m ati facut sa ma deplasez pana la voi sa le iau.
Alexa Lupan
Alexa Lupan2 ani în urmă
Buna ziua. La telefon, raspunde cineva? As dori o programare....
Maria Jipa
Maria Jipa2 ani în urmă
Oribilă experiența de a fi mamă pentru prima dată la această clinică. Evitați-o cu desăvârșire dacă aveți alternative! De la mâncarea proastă (mancare grasă, de proastă calitate, pate vegetal și ardei tăiați cubulețe ca pentru...?) la asistente nepregătie în domenii esențiale precum consultanța în alăptare, dar care aruncă diagnostice din mers și întind mecanic ceai pentru stimularea lactației/pompe de muls/pastile, după capul lor, fără a da vreo explicație sau a avea vreo bază științifică. Lucruri pentru care nu ți se cere consimțământul (alăptatul cu lapte praf), decizie luată în absența medicului, fără rost!! Personal cu o lipsă crasă de interes când starea ta iese din tipare.
Descrierea de pe site-ul clinicii: "condiții hoteliere" nu este altceva decât o glumă proastă (cu cabine de duș care inundă camera)

Acestea sunt câteva exemple, lista poate continua.
Mihai Halmi-Nistor
Mihai Halmi-Nistor2 ani în urmă
“Programarea online” care se face ONLINE inseamna o pierdere de timp. Am facut aceasta “programare” si nu am primit nici un raspuns, am sunat si ce mi sa spus e “noi nu facem programari online, doar la telefon”. Asta cand pe site este un buton imens pentru programari online, urmat de un formular. O imensa pierdere de timp.
Ioan Buda
Ioan Buda2 ani în urmă
Am apelat la compartimentului de Urologie si am fost foarte multumit ! Programarea facuta telefonic s-a respectat intocmai la ora stabilita, examinarea domnului doctor a fost facuta cu profesionalism, dovedita si de faptul ca diagnosticul a fost corect si a fost urmat de vindecarea completa!
Alexandru Payer
Alexandru Payer2 ani în urmă
F.multumit ,amabili,,profesionisti.Soția a fost la Dr.Codruța Pop,s a comportat ca o profenionistă.F.multumiti.Eu de trei ani sunt pacientul Dr.Nemeth Erica.Sunt f.mulțumit de dinsa,am primit tratament care mă ajuta,știe să vorbească cu bolnavii,nu i repezește și aceasta la un pacient mai in vărsta mult contează.
Locații recomandate