/Iasi/Spital

Spitalul Clinic de Recuperare Iasi

Strada Pantelimon Halipa 14, Iași 700661, România

Spitalul Clinic de Recuperare Iasi
Spital
3.8
75 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
4HXF+QG Iași, România
+40 232 254 250
scr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
George310 zile în urmă
Nici nu stiu cum sa incep si ce sa spun despre acest spital si despre acesti nesimtiti de doctori care profeseaza aici . Sa incep cu programarea : suni azi si esti programat peste doua luni asta in cazul in care ai noroc sa prinzi pe cineva la telefon in ziua in care suni . Asta pe banii nostri care se duc la sanatate din salarii si care nu sunt putini. Ajungi dupa doua luni de asteptare in sfarsit la consultatie unde stai bineinteles la coada si mai astepti 3 -5 ore sa intri la nesimtitii de doctori care isi bat joc de noi , pe banii nostri .Reusesti intr un final sa intri in cabinet la consultatie si in 3 min e gata toata treaba , pe repede inainte ca na aici nu mai este interes sa dureze prea mult pe motiv ca " sunteti prea multi pacienti " asa s a exprimat chiar asa zisa " doctorita , marea si dumnezeul doctorilor MIU SMARANDA . De parca am avea noi pacientii vreo vina ca suntem ," prea multi ".Toate astea , repet , pe banii nostri aia multi care se duc la sanatate si cand avem si noi o nevoie la ceva timp de spital , suntem tratati in halul asta de parca am fi niste gunoaie si ei " doctorii " niste dumnezei , ca asa se comporta ca fiind atotputernici , si asa si este pana la urma , noi " MURITORII DE RAND " chiar nu putem sa ne punem cu morile de vant , suntem prea mici .Asadar am " rezolvat cu "consultatia" mi s a dat fisa cu proceduri si nu mi s a spus clar sa ma prezint gen la control in momentul in care trebuia sa incep procedurile. Am omis acest lucru , poate nu am fost eu atent , poate a fost vina mea intr - adevar . Ok , mai gresim si noi ca oameni suntem. Am ajuns pana la.urma iar la asa zisa " doctorita " atotputernica MIU SMARANDA si am fost luat la cearta la.propriu ca un copil , ca de ce nu m am prezentat la data la care mi a spus ea , ca ea acuma nu mai poate sa imi dea concediu medical si ca asta este sa ma descurc cu concediu de odihna. Putea macar sa mi dea concediu din acea zi in continuare , dar pur si simplu nu a vrut pentru ca ea are dreptul si puterea de a face ce vrea cu pacientii . Si asa am ramas si fara concediu medical , in urma unei certuri umilitoare din partea ei , drept la replica nu am avut asa ca am iesit din cabinet ca ma enervasem prea tare si nu am vrut sa raspund cu aceeasi moneda , desi asa merita . In concluzie , a doua experienta umilitoare si total neprofesionista la acest spital , auzi REGIONAL , de recuperare iasi , unde am avut parte de medici total dezinteresati si depasiti de situatie ca vezi doamne , si ma repet " sunteti prea multi pacienti " . Si toate astea pe banii nostri . Iar ei , dumnezeii in doctorate castiga sute de milioane si noi MURITORII DE RAND suntem " prea multi " .Nu stiu daca v- a schimba cu ceva aceasta recenzie , acest spital si acesti asa zis " doctori " si de fapt sunt sigur ca nu , dar poate v a fi utila cuiva experienta mea .
Bosanceanu Elena1 an în urmă
Am fost programata la dr Cavaleriu Bogdan.
Cu un rezultat CT ca fiind o problema foarte serioasa!
Mi sa spus ca mi se va face internare de o zi pt investigatii.
Apoi a renuntat spunandu mi ca ar trebui sa ma opereze dr Martu deoarece am fost operata de tatal dumnealui acum 20 de ani.
Este o regula sa fiu operata doar de familia domnului profesor Martu?
AdrianC
AdrianC2 ani în urmă
dna doctoriță CHELARU, nu vă mai luați copii de la școala în timpul programului refuzând să vedeți pacienți, cu dureri cumplite, care așteaptă de 3 săptămâni pentru o programare ! O bătaie de joc! Stai cu dureri cumplite de spate pe pastile, te "programează" peste 3 săptămâni și când ajunge pacientul la consult îi spui cu seninătate ca nu are de fapt programare, nu e pe "caiet", ca tu ca doctorița in timpul programului trebuie sa te duci sa îți iei copilul de la scoală, si sa vina peste alte 2 zile pentru consult
Daniela Andrei
Daniela Andrei2 ani în urmă
Experienta dezamăgitoare! Scriu din postura de fiica a cărei mamă are niste amețeli de mai bine de 2 ani, a fost la medici, a fost internată și dupa un timp de așteptare de vreo 3 luni, ajunge într-un final la dr. Cozma Sebastian care, într-o maniera "profesionistă" , o examineaza, ca să ce? Să îi prescrie același medicament care nu o ajută prea mult, care îi fusese prescris și de alți medici. Asta e tot? Nu as vrea sa cred asta, dar nu pot sa nu ma gândesc ca daca ar fi mers la Arcadia, unde consultatia se plătește, alta ar fi fost abordarea. Mulțumesc pentru nimic!
Povesti Audio
Povesti Audio2 ani în urmă
Experiența cu acest spital a fost una deplorabilă.
Nu știu cum exista review-uri pozitive și se vorbește despre personal politicos pentru că m-am lovit de indiferența că sa nu spun altfel de la început.
Am incercat sa sun pentru o programare.
Operatoarea a răspuns în cele din urmă și pe un ton plictisit m-a întrebat ce doresc.Mi-a făcut legătura cu o alta cucoana la fel de plictisita care mi-a făcut legătura cu una de la triaj.Aici tipa înțelegea tot mai puțin numele meu.Il repet pe zece ori și pe litere ,tot nu înțelege si îmi spune sa sun din nou.Inchid telefonul.
Sun după două ore.Nu răspunde nimeni.Sun iar după jumate de ora.Nu răspunde nimeni.Sun iarăși peste o oră nu răspunde nimeni.
Sun de pe fix,răspunde aceeași cucoana obosita ,îmi face legătura cu triajul și mă întreabă iar cea tare in urechi cum mă numesc.Ii repet ,iar cum?
In cele din urmă înțelege.Imi spune că ma trece pe o listă și ma suna ei pt programare .Dar cand,nu zic nimic.
Aștept 5 zile niciun telefon.
Sun azi si îmi face legătura cu triajul și cică:am dat lista doamnei doctor dar totuși o aud cum cere lista unei colege zicând:
-Oamenii nu mai au răbdare fata!
Pai nu am răbdare că am probleme de sănătate nu sunt la coada la lidl.
Insist sa îmi zică data și data e peste vreo luna.
Dar nu poți să spui așa din prima fara sa lași persoanele sa aștepte in dureri un serviciu pentru care ești plătit din banii lor?
Mă scuzați că v-am întrerupt sueta și discuția despre unghii!
Nu meritați un leu.
Nesimtire specific românească.
Mirela Pohoata
Mirela Pohoata2 ani în urmă
Mulțumesc frumos la tot personalul, în special Domnului Doctor Barbarosie Constantin, a discutat și înainte de interventie și după aceasta, în noaptea operației medicul de garda a venit de 3 ori sa vadă pacienti cum se simt, dacă au nevoie de ceva și doamnele asistente toate dragute și devotate la fel și doamnele infirmiere au dat dovada de dragoste fata de locul de munca și în primul plan pacientul nevoie acestuia, curatenie, renovat un spital ce îl recomand cu încredere și personalul la fel sa va dea Dumnezeu sănătate și putere în continuare.
Andrian Amplev
Andrian Amplev2 ani în urmă
Mulțumesc frumos întregului personal ,în special Domnului Doctor Barbarosie Constantin a discutat cu mine foarte frumos ca fiind pacient și înainte și după operație,în noaptea după operație medicul de garda a venit de 3 ori sa vadă pacienți cum se simt, asistentele și infirmiere foarte atente și respectoase, curățenie, sa va dea Dumnezeu sănătate, recomand cu încredere.
Elena Sulugiuc
Elena Sulugiuc2 ani în urmă
Dezamăgitor. Este un numar fix de telefon la care nu răspunde nimeni.Am sunat intr-o zi de sâmbătă și nu a răspuns nimeni. Am ajuns acolo cu mana în eșarfă și am fost expediata spre sf spiridon. Rușine. Pentru ce va luați salariile acolo? Pentru odihna?
Ioana Butnariu
Ioana Butnariu2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, nu mi a venit sa cred! Felicitări! De la doctori până la asistente, toată lumea foarte draguta!
Jurnal De Bord
Jurnal De Bord2 ani în urmă
De evitat, am avut o experiență foarte neplăcută cu d-na doctor Rădulescu de la orl, care nu-și vizitează pacienții și nici măcar nu comunica cu ei.
E strigător la cer ceea ce se întâmplă în acest spital. După intervenția chirurgicala a dumneaei am mai avut nevoie de încă două pentru că ea a gafat-o urât de tot.
Locații recomandate