/Hunedoara/Spital

Spitalul Municipal Lupeni

Strada Tudor Vladimirescu, Lupeni 335600, România

Spitalul Municipal Lupeni
Spital
3.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9639+X5 Lupeni, România
+40 254 560 650
spital-lupeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cludia Lorint
Cludia Lorint2 ani în urmă
Acolo lucrez si sunt foarte multumita
Marius Negrusa
Marius Negrusa2 ani în urmă
Spital Municipal fără Cardiolog,Neurolog RUSINE
Flavia Brehuescu
Flavia Brehuescu4 ani în urmă
Nu am nimic in neregulă cu medicii indiferent de secție , isi fac treaba si se intereseaza de tine. Problema este la doamnele infirmiere care incepand de la ora 7 și ceva dimineata ,cum intra in spital pe sectii, cum incep si urlă ca pe bulevard vorbind chestii despre spălat, mers, facut etc pana ce iasa seara din schimb. Sa le fie rusine celor care urla și se striga una pe alta chiar și atunci când comunica zbiara una la alta de la un capăt la altul neinteresandu-le că bolnavul doarme sau ca mai sunt copii mici care noaptea au avut diverse dureri și nu au putut dormi , iar ziua nici atât nu pot dormi din cauza voastră ca strigati una dupa alta ca pe câmp. Aveti o varsta...încă va place in mahala? Putin respect față de cei bolnavi din saloane pt ca doar ei stiu cum va suporta pe voi cu gura mare. Se vede diferența dintre un dr , asistent și voi infirmierele care zbierati. Se plâng oamenii ca nu s-au putut odihni de gura voastră! Luati măsuri ca daca va spune careva ceva nu va convine!
BURAGART
BURAGART4 ani în urmă
Pot spune ca a fost ok primirea la urgenta si am fost lasat sa imi revin complet,dupa in soc teribil de la anestezie sau scoaterea unui nerv putrezit,fiind prima experienta la urgenta,a fost destul de ok,oameni cu experienta,stiu bine ce fac.
Rzv And
Rzv And6 ani în urmă
L-am dus pe tatal meu la urgenta... si dupa investigatiile facute ii descopera o infectie in urina de peste 30.000 de leucocite, dar cu toate acestea ni se spune ca nu e necesara internare si i se da drumul acasa fara a i se face macar un calmant sau orice medicamentatie. In aceeasi seara hotarasc sa merg la Cluj(unde il interneaza pe loc) si acolo s-au crucit de ce scria in fisa de la urgenta si nu le-a venit sa creada ca mai exista asa ceva in secolul 21.
Rusine medicilor! Mai ales dr. Burdan care a motivat ca i se termina programul si ca el este liber de 30.11 si 1.12 si ca sa ne intoarcem luni, in 4.12.
INTOLERABIL! VAI SI AMAR!
ALL ABOUT ESC
ALL ABOUT ESC2 ani în urmă
Spitalul arata ireprosabil, medicii sunt foarte empatici si de treaba cu pacientii, implicati. De ce am dat 3 stele? Pai nu exista CT-ist, neurolog, psihiatru, endocrinolog. Au fost dar au plecat toti. Se zvoneste ca ar avea treaba cu managerul spitalului, sunt zvonuri ca au existat divergente intre acestia. Un al doilea motiv sunt unele asistente/infirmiere foarte arogante. Oricum, pentru un orasel asa mic, spitalul este foarte aspectuos. Sfat: faceti investitii in medici si din cand in cand sa mai mearga la congrese folositoare ptr un dg corect, cateodata se mai da kix cu dg pacientilor.
Andreea Cristina Balasa
Andreea Cristina Balasa2 ani în urmă
Foarte atenti cu baiatul meu in varsta de 12 ani, care si-a fracturat antebratul pe partie la Straja.Chiar daca nu era ortoped de garda, duminica, 9 ianuarie, tot personalul a avut o atitudine ireprosabila(si în special un domn asistent, cred ca Cristi il cheama).Multumim!
Sina Segarceanu
Sina Segarceanu2 ani în urmă
Organizare ireproșabilă gestioneaza corect pandemia, multumim pentru promptitudine multumim domnului doctor BURDAN pentru modul ireproșabil cum si-a facut datoria de medic .
Locații recomandate