/Galati/Spital

Spitalul General Căi Ferate Galaţi

Strada Alexandru Moruzzi 6, Galați 800225, România

Spitalul General Căi Ferate Galaţi
Spital
3.9
59 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3Q6+C3 Galați, România
+40 236 460 795
spitalgeneralcfgalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mitu Doinita306 zile în urmă
Am urmat un program de recuperare la sectia de fizioterapie din cadrul spitalului cfr galati. Am ramas placut impresionata de profesionalismul si implicarea cadrelor medicale. Felicitari din suflet d-nei asistente Gica Musat si d-lui profesor Razvan Constantin. Cu mare interes si multa empatie mi-au redat speranta ca toate problemele isi gasesc rezolvarea. Dupa 2 saptamani de tratament si gimnastica medicale imi pot continua viata cu speranta. Ii recomand cu toata increderea. Felicitari si multumesc.
Luchian Valeriu
Luchian Valeriu2 ani în urmă
Incerc de 1 an sa ma programez la gastroenterologie si nu pot deoarece inca nu se tin consultatii la aceasta specialitate.
Nistor Deaconu
Nistor Deaconu4 ani în urmă
Nu aveți nici un fel de respect pentru pacienții dumneavoastră. Nu respectați programările. Am sunat să confirmam ora și data programării pentru internare. Doctorita ne-a spus ca la ora 7 sa fim la spital. Odată ajunși acolo nu mi s-a permis accesul în spital până la ora 7:30. Odată intrați în spital a venit cineva sa verifice documentele după 40 de minute, apoi ni s-a comunicat că avem nevoie de parafa doctorului pentru internare și să venim in jur de 11-12 poate vine doamna doctor sa luăm parafa apoi să venim iar la internări. Asta după ce am vb cu doctorul ptr confirmare și ptr clarificarea documentelor necesare.
Mariana Mircea
Mariana Mircea4 ani în urmă
Cu toate ca sunt salariata, am fost pusa sa platesc 100 lei o radiografie la picior iar ca sa m-i se taie ghipsu dupa 2 ore de asteptare,doar cu 50 lei in buzunar si a gasit doamna timp sa taie ghipsu.Si pt.cei 100 lei in loc de chitanta m-i sa dat o hartie scrisa cu pixul ce a trebuit sa o arat in cabinet.
Cornelia Ciobotaru
Cornelia Ciobotaru4 ani în urmă
Am dat patru stele deoarece la cabinetul dr Jufa se sta f.mult. Nu sunt de acord nici cu programarile care sunt foarte lungi adica 3-4 luni pacientul poate sa decedeze fara tratament.Nu stiu daca este un alt medic , dar ar trebui sa fie macar trei patru caci lumea este f.bolnava. Multumesc.
Lili lilana
Lili lilana2 ani în urmă
O experienta foarte horror la cab Oftamologie , dr Drăgan. În 5 minute gata consultul ocular . În condițiile în care am probleme majore ...dioptri mari , cataracta avansata, crescut ceva pe pleoapa stg. Vizibil la ochiul liber iar acest , dr ,, nici nu vede.
Lauraelena Vlad
Lauraelena Vlad2 ani în urmă
Eu nu am fost niciodata la spitalul asta, citind comentariile de la altii vad ca este foarte rau dar cred ca mai rau este ca lumea il punctualizeaza ca si cum ar fi un spital bun.
Chiar nu inteleg
Alex Stefan
Alex Stefan2 ani în urmă
Foarte buni oamenii, cei mai buni din oras!
Aici mi.au vindecat locomotiva si nu s.a mai stricat.
Singurii ce si.au dat seama ca era de la rotor problema.

5/5 cel mai bun spital de trenuri.
Pedro Photography
Pedro Photography2 ani în urmă
Nu comunica deloc cu apartinatorii bolnavilor internați. Nu suna sa te informeze , nu te primesc in spital ( perioada Co-vid) , dar nici nu oferă informatii. Nu răspund la telefon, un număr de telefon este chiar nevalid.
Locații recomandate