/Galati/Spital

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti“ Galați

Strada Traian 199, Galați, România

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Aristide Serfioti“ Galați
Spital
4
74 recenzii
12 comentarii
Indicații de orientare
C2XV+M6 Galați, România
+40 236 423 983
smugalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Militarul239 zile în urmă
Am fost trimis acasă cu dureri in zona bazinului de "medicul" Bahna Dragos spunâdu-mi că mă prefac.... După ce am consultat alți medici care au făcut investigații corecte am aflat că am hernie... Din punctul meu de vedere nu recomand acest "doctor"...nu cheltuiți bani pe consultații la acest "doctor"... Mergeți la un medic ortoped adevărat.
Marcu Maria317 zile în urmă
Am sunat pentru o programare la ortopedie și am avut un șoc de aroganța și comportamentul asistentei de la medicul Hurmuz, că nu ști ce mai vorbești! Colega mea a fost mai umilită! Am ajuns la consultație și am fost mai dezamăgită de comportament! După consultație am fost nevoita să bat la ușa ei, că are cabinet separat de doctor🤔și am avut senzația că intru pe moșia ei! Vorbia la telefon cu o prietenă și nu i-a căzut bine deranjul! 🤔
Cotoranu Mariana1 an în urmă
Am fost operata de d nul doctor Bahna Dragoș ii mulțumesc din suflet pentru răbdarea și înțelegerea de care da dovada!Un adevărat doctor specialist!Un doctor de nota zece!
Moisă Lucian1 an în urmă
Mulțumesc domnului doctor Marina Lucian și întregului personal al secțiilor ATI și Ortopedie pentru profesionalismul ,grija și omenia cu care m-au tratat în perioada spitalizării mele și intervenției chirurgicale suferite la picior ! Multă sănătate și numai bucurii tuturor ! Cpt rz .Moisă Lucian Tecuci ,jud Galati
Dan Chirita
Dan Chirita2 ani în urmă
Am fost operat de d-ul dr. DRAGOȘ BAHNA, un adevărat profesionist, un OM deosebit, cu multă răbdare în a explica pe înțelesul nostru ce urmează să fie, pregătirea pentru operație a fost efectuată cu multă răbdare.
Operația a decurs foarte bine, cu toate că a durat peste 4 ore.
După operație s-a ocupat personal de schimbare pansamentului , cu indicațiile necesare.
Sunt foarte mulțumit de modul în care am fost tratat atât de d-ul dr. DRAGOȘ BAHNA , cât și de personalul medical din subordinea sa.
M U L T U M E S C.
CU DEOSEBIT RESPECT.
Mihaela Mirica
Mihaela Mirica2 ani în urmă
Bună seara! Vreau sa încep prin a va spune ca sunt profund dezamăgită de medicul ortoped Dragoș Bahna întrucât luni dimineață la ora 7:30, soțul meu era programat pentru operație la genunchiul stâng, iar domnul doctor pe care nu îl pot numi nici doctor și nici domn, care a depus un jurământ la finalul studiilor, ne-a alungat din spital cu urlete ca la ușa cortului spunându-i soțului meu ca nu îl mai operează și ca nu are ce cauta aici deoarece sâmbăta dimineața am ajuns cu soțul la urgente întrucât a manifestat febra și dureri de genunchi. Domnul doctor a fost sunat de către colegii care erau de garda și a fost extrem deranjat de faptul ca soțul "a avut tupeul" sa îl deranjeze în weekend. Îmi pare extrem de rău că avem asemenea medici în România, medici care uita jurământul depus.
Olguța Ghimpu
Olguța Ghimpu2 ani în urmă
Centralista lasa de dorit,nu suntem prosti sau incompetenti ca sa ne dea ea lectii la telefon,plus ca nu sunam din placere la telefonul unui spital,daca am sunat inseamna ca am nevoie de o informatie, nu sun din placere sau din lipsa de ocupatie!
Sa-si schimbe locul de munca daca nu stie a lucra cu oamenii!
Vanesa Vanesa
Vanesa Vanesa2 ani în urmă
Un spital deosebit de bun!!personalul foarte comunicativ si in primul rand vreau sai multumesc domnului doctor Fortu si domnului anestezist pentru răbdarea și sprijinul care mi la oferit !!!
Iohan Nicu
Iohan Nicu2 ani în urmă
Oferă servicii medicale la standarde înalte iar personalul , în afară faptului că este profesionist sunt și respectoși, amabili👍nota zece. Eu am fost internat la secție gastroenterologie in luna ianuarie și am fost foarte mulțumit 👏👏👏 bravoooo.
Ionut Paduraru
Ionut Paduraru2 ani în urmă
Actualul număr de telefon nu este funcțional. Care este numărul de telefon la care se poate suna pentru a lua legătura cu cineva?
Robert Costeanu
Robert Costeanu2 ani în urmă
Cel mai bun spital din Galați.
Iuliana Leopa
Iuliana Leopa2 ani în urmă
Recepționista sau asistenta care răspunde la telefonul instituției este de o nesimțire ieșită din comun... Tratează persoanele care sună și doresc informații de natură medicală cu greață, expediază efectiv pacienții închizând-le telefonul în nas, fără a le oferi informațiile necesare și fără a face legătura la cabinetul la care ești interesat, pentru a cere amănunte.....
Locații recomandate