/Dolj/Spital

MIRAMED

Strada Maresal Alexandru Averescu, Nr. 3, Bl. N8 parter, Craiova 200067, România

MIRAMED
Spital
3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RJ2+V4 Craiova, România
+40 351 462 653
miramed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela Fota
Marinela Fota2 ani în urmă
Doamna doctor este un om extraordinar, în tot ceea ce face! O recomand, cu drag pe dr. Mihaela Popescu. Toata familia mea o iubește. A găsit tot timpul soluții în rezolvarea problemelor noastre. Vă mulțumim, dna. doctor pentru profesionalismul și căldura cu care ne întâmpinați de fiecare dată! Formati o echipa minunata impreuna cu fetele dvs.!
Cristiana Barac
Cristiana Barac2 ani în urmă
Azi am fost sa îmi fac analize, am întrebat recepționera ce îmi trebuie pentru analize și mi-a răspuns cardul de sănătate! După 20 minute de așteptat afară îmi vine rândul și aceeași recepționera îmi cere buletinul, pe care nu-l aveam, aveam cardul de sănătate (asa cum zisese). Ma vede ca vreau sa plătesc cu cardul si îmi spune ca nu se poate! Nu au POS!
Ce policlinica în 2021 nu are POS, când se recomanda plata cu cardul, mai ales acum cu Covidul?! Recepționera îmi spune sa vorbesc cu patronul, pentru ca nu au POS!
Bazați-va pe recepționera! Va da toate informațiile necesare! Dezamăgire!
Este prima și ultima data când mai vin la aceasta policlinica!
Laurentiu Radu
Laurentiu Radu4 ani în urmă
Dna Dr Popescu este un medic profesionist, amabil, dar oare merita sa-mi faceti aceeasi investigatie traumatizanta (endoscopie ) pe care o facusem tot la dvs, cu cateva zile in urma la spitalul cfr doar pt a plati la cabinetul dvs investigatia ? Am ales sa apelez doar la spitalele din București ,unde medicii nu au cabinete proprii, si isi dau interesul si nu sabotează sistemul public.
Elida Gavrila
Elida Gavrila4 ani în urmă
Bogdan Cristian
Bogdan Cristian5 ani în urmă
Personalul de la receptie foarte nesuferit iti vorbeste in scarba si de sus ...Bine ar fi sa le educati daca vreti sa mai aveti clienti pe viitor ..Daca sunt ne futute bagatile la dus cu apa rece daca nu face fata vreun doctor la toate .
Daniela Tutunaru
Daniela Tutunaru5 ani în urmă
ATÂT SERVICIILE cat și personalul sant minunate.BRAVO.
Dana Dobre
Dana Dobre5 ani în urmă
Maya M
Maya M2 ani în urmă
Nu exista respect! Doamna asistenata striga la pacienti. Nu se dau informatiile necesare. Asistenta este sub orice critica. Nu recomand!
Locații recomandate