/Constanta/Spital

Spitalul Municipal Mangalia

Str. Rozelor 2, Mangalia 905500, România

Spitalul Municipal Mangalia
Spital
3.5
71 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
RH9Q+Q4 Mangalia, România
+40 241 752 260
spitalul-mangalia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Petrachiuta Mihaela1 an în urmă
Sunt internată pe secția ginecologie și vreau să vă spun despre colectivul de acolo care m-a impresionat într-un mod plăcut , nu mă așteptam dar condițiile ,curatenia și mai ales bunătatea oamenilor de aici ,începând de la medici și până la infirmiere au fost extraordinari , calmi ,blânzi cu suflet în ceea ce fac ....Felicitări ! Țin să mulțumesc personal doamnei doctor Dulgheru Gabriela , domnului doctor Teacă Andrei care m-au asistat la operatie , mulțumesc tuturor fetelor de la ginecologie și de la bloc operator, care au empatizat cu toții bolnavii . Este prima data când am venit la acest spital dar experiența de aici a fost una extrem de buna.
Iclal Goksel Bozkurt
Iclal Goksel Bozkurt2 ani în urmă
Nici o stea nu merita...
Strigător la cer,vorbesc foarte urât cu pacienți,dacă nu ai Covid nici nu se uita la tine,bunica mea a fost la spital cu Ambulanța și i-au spus"Ce tanti nu ai lemne de foc,nu ai mâncare de vii la noi,mai stai acasă"Bunica mea nici sa vb nu putea,au ținuți 20 min și au trimiși acasă 😡😡😡
Medici de tot râsul,se lupta cu Covidul?Dar cu cei ce nu au Covid nu sunt oameni?
Iar Asistentele nu au bună creștere de loc.Rușine.
Singurul om normal și milos este un nene (infirmier)(dor pe el l-am cunoscut sa fie bun la suflet)
Rușine să le fie,Dumnezeu va avea grijă și de ei ..
Antonia Norbi
Antonia Norbi2 ani în urmă
M-am dus la urgente la ora 00:30 din cauza durerilor puternice de ovare și amețeli. Pe lângă ca am așteptat mult sa ma bage cineva în seama, când am intrat în cabinet, doctorul m-a apăsat un pic pe abdomen și mi-a scris reteta de nospa,zicandu-mi cu scârbă și flegmatic sa ma duc acasă fiindcă sunt obosita după o zi de munca. L-am întrebat dacă ar fi mai indicat sa îmi facă o ecografie pentru ca nu are de unde sa știe cauza și ce medicamente sa îmi dea doar pentru ca m-a apăsat de doua ori și bineînțeles, tot cu aceeași scârbă mi-a spus ca sunt obosita la ora asta.
S Marcel
S Marcel2 ani în urmă
Timp de asteptare foarte mare,personal plictisit,probe de sange transportate in casolete de mancare pe holul spitalului ca si cum ar fi mancare.
Rodica Avram
Rodica Avram2 ani în urmă
Mulțumesc personalului medical și administrativ pentru grijă purtată mamei mele internată cu covid-19. Practic mi-au salvat mama. Sunt prea puține cuvinte care sa descrie profesionalismul, competenta și nu în ultimul rând OMENIA. Vă mulțumesc din inimă! Cu tot respectul, o fiică
Baby Baby
Baby Baby2 ani în urmă
Am fost îngrijită și tratată foarte bine, la modul profesionist as putea spune. M-am născut a doua oară la Spitalul Mangalia.
Felicit și apreciez dăruirea și devotamentul cu care personalul medical își practică meseria și le mulțumesc că prin intermediul lor, Dumnezeu mi-a salvat viața.
Claudia Cretu
Claudia Cretu2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet domnului medic specialist ortoped Boc , si doamnei asistente de la UPU MANGALIA..Am.venit in concediu in data de 24 07 2020 si am ramas fixă 😃😃 adica ințepenită de mijloc.Patru mâini pricepute,6 injectii ( infiltrații ) pot face minuni in zece minute..Altfel concediul meu era compromis. Plecam acasa..Vă mulțumesc ca ati avut grija de rochița mea cea alba 😃 si vă mulțumesc aici pentru ca sper sa nu ne mai intânim .😃...Vreau concediuuuu!
Ps.Imi pare rău că nu am stiut ca sunteți cu toții atât de amabili in 2018 cand am venit in concediu si mi-am tăiat singură gipsul pe plajă..Eu sunt ,,norocoasa "in concediu.As fi venit tot la dumneavoastra la UPU.
ZILE USOARE VA DORESC !
Mihaela Dinu
Mihaela Dinu2 ani în urmă
Dna dr Mihalache bunatate inselatoare dupa ce am internat o nepoata bolnava oncologic ati trimiso sa moara pe perna ei acasa nu pe perna spitalului dupa ce ati chinuito de n-ori sa i bagati o sonda pe nas ati obligato sa semneze ca refuza ati externato cica la cerere !Nici mavcar salvare nu iati dat ca nu este transportabila de a trebuit bietii parinti sa cheme o salvare particulara!Ma intreb pentru ce platim toate taxele de sanatate?Chiar de a tipat ca este f grav bolnava nu se trateaza asa!Sincer si cu animalele va purtati mai frumos !
Teodora Alexandru
Teodora Alexandru2 ani în urmă
La data de 4.09.2020 ora 21.30 ne prezentam în camera de garda urgente pediatrie cu un copilași de 1 an cu sindrom febril de T=39.1 iar asistenta foarte ofensata de ce nu avem certificatul la noi, i-am explicat ca nu suntem din localitate și nu îl avem , spunându-i ca în urgenta se poate și cu zi ,luna,an ,face foaiea de prezentare ,ne a dat afara pe hol sa asteptam medicul , iar tonul și comportamentul acesteia lasa de dorit , iara monitorizarea temperaturi nu a vrut sa ne lase sa folosim termometrul personal care era identic cu cel folosit de dumnea ei
Locații recomandate