/Constanta/Spital

MedEuropa Bucuresti - Radioterapie si Oncologie Medicala

Șoseaua Dobroești nr. 20A, București 022343, România

MedEuropa Bucuresti - Radioterapie si Oncologie Medicala
Spital
4.8
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V8+FP București, România
+40 21 9971
medeuropa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jackass Rabbit
Jackass Rabbit2 ani în urmă
Ii recomand. In special pentru felul în care își tratează pacienții și pentru profesionalism. Ca însoțitor al unui pacient care a făcut radioterapie aici timp de 5 săptămâni, am asistat zilnic la multe situații, toate gestionate cu amabilitate, disponibilitate și grijă. Se vede clar că oamenii își dau interesul. Să aveți încredere, sunteți pe mâini bune. Multă sănătate tuturor!
Maria Uceanu
Maria Uceanu2 ani în urmă
O experiență inedită. Am fost plăcut surprinsă de promptitudinea de la recepție, amabilitatea întregului personal și mai ales respectul reciproc. Felicitări pentru atitudinea relaxată, empatică și umană! Toate acestea sunt rare în sistemul medical, chiar și în cel privat!
Ivascu Nicoleta
Ivascu Nicoleta2 ani în urmă
La Clinica MedEuropa gasesti empatie ,promtitudine, profesionism, implicare si multa daruie .
Intregul personal sunt de nota 10 receptie, asistenti medical si medici, mii de multumiri si in mod deosebit doamnei dr radiolog Negrei Cecilia!
Mult spor si putere de munca in continuare!
Carmen Zogoreanu
Carmen Zogoreanu2 ani în urmă
Doresc sa las parerea mea despre aceasta clinica fiind foarte surprins placuta.In mod normal nu las recenzii despre servicii sau produse,dar am foast foarte impresionata de personalul aceste clinicii.D.na doctor Negrei Cecilia un medic si un om deosebit,a avut foarte multa rabdare ,ne explicat,ajutat foarte mult,foarte prompta cu raspunsurile (la email cand trimiteam diferinte investigatii solicitate pt a putea stabili tratamentul ).Mentimonez ca persoana tratata este de aproximativ 90 de ani,intr-o stare de sanatate destul de degradata .In ultimul an am fost la nenumarate clinici private pt investigatii platite si nu am avut parte de explicatii atat de clare si atitudinea personalului nu a fost atat de multumitoare.Tot respectul pt personalul acestei clinici,incepand de la receptie pana la medic.5 stele pt absolut orice(curatenie,promtitudine,seriozitate,profesionalism).Nu pot dezvolta partea de medicamentatie/tratament deoarece boala este foarte avansata inca suntem in tratament dar constientii fiind ca nimeni nu poate face minuni,datorita varstei si comorbiditatilor ,dar si in conditiile aceste se vede o imbunatatire.Multumim pt toata bunavointa si ajutorul personalului oferit.
Buzea Adrian
Buzea Adrian2 ani în urmă
O clinica moderna, cu doctori buni și utilată că în vest
Marian Enciu
Marian Enciu2 ani în urmă
Pentru sarcomul Kaposi sunteți singurii care m-ati ajutat cu radioterapie de suprafa.Recomand MedEuropa, doamna doctor Cristina Iftode și dl fizician Mihai Suditu pentru că mi-ați preluat cazul,v-ați implicat,pentru profesionalism și pentru încurajare.Sunteti de nota 10+.
Alex Ripper
Alex Ripper2 ani în urmă
Tot personalul este profesionist si uman, iar echipamentele moderne. Nu poti reproșa nimic. Este asa cum ti-ai dori sa fie un spital sau o clinica.
Adrian Herta
Adrian Herta2 ani în urmă
Respect total pentru întreaga echipă MedEuropa Bucuresti, ( Dr Gabriel Ricu ,Dr Cecilia Negrei ) absolut întregului personal. Succes și sănătate !
Locații recomandate