/Cluj/Spital

Clinica de Ortopedie-Traumatologie “Alexandru Radulescu”

Strada General Traian Moșoiu 47 - 49, Cluj-Napoca 400000, România

Clinica de Ortopedie-Traumatologie “Alexandru Radulescu”
Spital
3.6
312 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJC4+F2 Cluj-Napoca, România
+40 264 594 023
scjucluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica de Ortopedie-Traumatologie “Alexandru Radulescu”
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Larisa190 zile în urmă
Am fost operata la acest spital de 2 ori medicul care ma operat este excepțional! Tot cadrul medical e minunat , vorbesc frumos se ocupa de pacienți minunat !! Însă infirmiera pe nume LUCI ! E o jigodie umană nesimțita care se comporta in ultimul hal cu pacienții dacă ai nevoie de ceva vine in usa și zice ( ce îți trebuie tu ) iar suni? Vorbește vulgar , pe lângă ca pacienții sunt cu sunt bolnavi și vai de ei ea face așa RUSINE NU ARE CE CAUTA ACOLO INFIRMIERA ASTA NESIMȚITA LUCI !! Rusine
Aurel Hanga
Aurel Hanga1 an în urmă
Am fost operat în 11.01.22 de o tripla fractură de picior.Le mulțumesc tuturor celor care au fost în blocul operator(în special d-lui doctor BUESCU CRISTIAN,care m-a operat),doamnelor asistente,infirmiere,brancardieri.Am fost plăcut surprins de personalul de aici.Oameni cu bun simț, săritori.
Mihalache Ionut
Mihalache Ionut1 an în urmă
Upu ortopedie DEZASTRU. Nu știe nimic nimic. Nu se comunica nimic. Nu se face o selecție a celor care vin nici măcar dacă e urgenta sau o entorsa.. Nimic. Vii cu mbulqnta stai 1h pe hol. Aștepți după doctori și asistenți care povestesc și rad pana la urechi.
1 singur medic la UPU. RUȘINE
NU MERITAȚI BANI ȘI FAIMA....

Preferam fără CAS sa putem merge unde vrem. Cu banii. Nu la leneși și fără chef
Vasile Moraru
Vasile Moraru1 an în urmă
Prin această recenzie vreau să fac cunoscute serviciile prestate de medicul rezident Eugen Iurcovschi care era de gardă în seara de 30.09-01.10.2021 și datorită căruia am stat cu soacra mea, 87 de ani, 5 ore (!!), între orele 20 și 1 noaptea la cabinetul de urgențe pentru a-i fi oferit tratamentul pentru o încheietură ruptă la mînă. Am fost tratați cu indiferență, cu aroganță și cu tonul unui zilier de la săpat șanțuri, deranjat că a fost trezit din somn în timpul lucrului. După cum așa a și fost; după ce s-a distrat cu colegii, închiși într-un cabinet separat, a adormit și la ora 00:30 și-a făcut apariția după ce am început, împreună cu asistenta de la radiologie și un infirmier, să îl căutăm. Cabinete goale, sat fără câini. Impresia și prestația de la serviciile de urgență din această clinică e una deosebit de proastă.
Luminita Dumanescu
Luminita Dumanescu1 an în urmă
Doamna doctor Leordean este in concediu pana la jumatatea lui decembrie 2021 - ca sa nu ajungeti degeaba pana acolo, cum am facut-o eu, pentru ca la telefon nu raspunde nimeni, nici macar la secretariat!
Sorin Robert Indrei
Sorin Robert Indrei1 an în urmă
Am fost cu o simpla fractura la mana. Am stat 1 ora pana rezidenții și au terminat poveștile și sucurile. Apoi m au văzut.
Cu control la 7 zile mi au scris pe bilet. Nu te poți programa defapt. Nu răspunde nimeni, iară dacă răspunde ți se spune invariabil ca doar cei operați sunt primiți. Ti se închide în nas fără rușine . Plătim asigurări degeaba
Ioan Tapu
Ioan Tapu1 an în urmă
Am fost operat aici în data de 13.05.21 de către o echipă de medici (din secţia dr. Sorin Salcă) condusă de dr. Cristian Buescu. Personalul medical este de nota zece, păcat că lucrează într-o clădire care păstrează infrastructura de pe vremea împăratului Franz Iosif ! Niciun angajat nu mi-a pretins niciun leu, deci, se poate şi aşa. Mulţumiri şi tot respectul meu !
Ramona Rațiu
Ramona Rațiu2 ani în urmă
Dezastru ce pot spune despre acest spital.Lipsa totală de implicare din partea personalului nu au habar de nimic.Nu înțeleg ce cauta asa persoane fără umanitate intr un spital.cel mai probabil pentru salarii.rusine!!!
Pop Dinu
Pop Dinu2 ani în urmă
Buna.Poate sa imi spuna cineva cum iau legatura cu dr.Rogojan de la ortopedie??
Sun de cateva zile si nu ridica nimeni telefonul
Locații recomandate