/Cluj/Spital

Clinica Gynia

Strada General Traian Moșoiu 60, Cluj-Napoca 400132, România

Clinica Gynia
Spital
4.3
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC4+CG Cluj-Napoca, România
+40 264 431 570
gynia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andi Bkhairia
Andi Bkhairia2 ani în urmă
Am avut privilegiul sa fiu consultata de dl.doctor Istvan Zsigmond,cu care urmează sa am o intervenție chirurgicala,un adevărat profesionist și deosebit de empatic, calm și răbdător!Cel mai important lucru e sa te simți în siguranță cu un medic!Recomand cu încredere,un medic de valoare!Mult respect și prețuire pt.astfel de oameni!👏
Sabau Marina
Sabau Marina2 ani în urmă
Buna ziua pe 4 decembrie am născut o comoara de fetița .Cu ocazia aceasta vreau sa aduc mulțumiri personalului Gynia tot respectul meu pt serviciile oferite și mai vreau sa mulțumesc în mod special doamnei doctor Enache Roxana pt atenția și sprijinul acordat pe tot parcursul sarcinii ,o recomand cu tot respectul meu .Va mulțumesc frumos
Rita Tamasan
Rita Tamasan2 ani în urmă
Am fost internata in luna octombrie pentru interventie chirurgicala toate au decurs foarte bine .Mulțumesc domnului doctor prof Rancea pentru tot ce a făcut pentru mine un medic cu experiență si profesionalism desăvârșit
Ana Maria Lazăr
Ana Maria Lazăr2 ani în urmă
Am nascut la Gynia in august 2021. Nu am nimic de reprosat in ceea ce priveste conditiile, medicul care m-a asistat la nastere, asistentele, moasele si infirmierele. In schimb, toata sectia de neonatologie este depasita, nu sunt deloc la zi cu ultimele cercetari si recomandari. Alaptatul e incurajat mai degraba formal, baza ramane tot indoparea cu lapte praf a nou-nascutului. Dar cea mai mare problema a fost o eroare comisa de medicul neonatolog, foarte grava din punctul meu de vedere. La externare ni s-a spus ca fetita are o instabilitate la soldul stang, si ni s-a recomandat ecografie la 6 saptamani, pentru a vedea daca s-a rezolvat problema, iar daca nu, ce ar fi de facut. Cand am facut un control ortopedic la 6 saptamani, am aflat ca de fapt soldul drept, nu cel stang, este luxat, problema pentru care tratamentul putea fi inceput chiar din ziua externarii, si posibil ar fi dus la o recuperare mai rapida. Este neaparata nevoie de medici neonatologi la curent cu noutatile si competenti profesional.
Maria M
Maria M2 ani în urmă
Prețuri foarte mari ,iar doamna Fulga Florescu o aroganta care vorbește urat cu pacienții pe bani mulți si fără sa îți rezolve problemele !
Nicoleta Gavrila
Nicoleta Gavrila2 ani în urmă
Am avut o interventie care a necesitat inserarea unor tuburi de dren. Discutia cu medicul era ca atunci cand sunt intrunite anumite conditii, la 1 sau 2 zile de la externare, sa ma prezint pt extragerea ultimului tub. Ajunsa la clinica am stat un sfert de ora ca sa mi se spuna sa vin a doua zi pt ca d-na asistenta doar atunci stie ca trebuie sa extraga drenul. Pe bune? Pt extragerea unui tub de dren sunt necesare doua deplasari la clinica privata?
Andreea Volintiru
Andreea Volintiru2 ani în urmă
O recomand pe Dr. Simona Baltaretu, dansa a fost foarte empatica si a dat dovada de profesionalism. Dupa multe controale la diverse clinici private si tratamente urmate (inutil), dansa mi-a explicat gravitatea situatiei fara sa ma sperie si bineînteles, a venit cu o solutie.
Sarah Nathalie
Sarah Nathalie2 ani în urmă
Doamna doctor Băltărețu m-a tratat mereu cu profesionalism, explicându-mi toate neclaritățile. Argumentează foarte bine de ce prescrie un anumit tratament și nu m-a lăsat niciodată cu niciun semn de întrebare.
Locații recomandate