/Cluj/Spital

Spitalul Militar de Urgență Dr.Constantin Papilian

Strada General Traian Moșoiu 22, Cluj-Napoca 400132, România

Spitalul Militar de Urgență Dr.Constantin Papilian
Spital
3.9
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ93+V4 Cluj-Napoca, România
+40 264 598 381
smucluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorin Campean
Sorin Campean2 ani în urmă
Dupa 4 ore de asteptare la urgente, vine unul (asistent, probabil) sa faca prezenta, pentru a lua cunostinta de numarul persoanelor care au mai ramas in asteptare. Dupa strigare, constata cu mandrie ca unii, destul de multi, nu au mai rezistat si au plecat.
Urmeaza alte ore de asteptare!
Laura Eleonora Chițu
Laura Eleonora Chițu2 ani în urmă
După aproape 90 de minute de așteptare la cabinetul de ortopedie din policlinică am fost primită și am descoperit un medic profesionist și empatic în persoana domnului doctor Chitea. Respect și considerație pentru echipa de la ambulatoriu ortopedie. Chiar dacă aștepți merită să fii tratat de profesioniști!
Robert Balint
Robert Balint2 ani în urmă
Am fost cu o problemă la o ureche si mi-au spus ca nu pot sa ma ajute, m-au trimis la ORL de pe Clinicilor. In rest spitalul arată ok si angajații la fel.
Vladimir Vladimirovici
Vladimir Vladimirovici2 ani în urmă
Conditii de calitate inferioara, niste paturi vechi primite pomana de prin strainatate, pături de lana uzate care zgarie si nu te poti inveli cu ele, baie cu jeg pe vasul de wc si chiuvete, fara prosoape, nu au nici hartie igienica. Noaptea nu se poate dormi pentru ca e lumina peste tot si nu e liniste decat 3-4 ore. Conditii ceva mai bune ca la puscarie. Pacientii tematori si angoasati, pe cand personalul, mai ales doctorii, tot timpul veseli, mistocari, fara empatie, comportandu-se de parca lumea e a lor. Mai mult, nu ti se explica procedurile, ti se ia in graba un consimtamant, sa fie ei acoperiti daca chestiile nu merg bine.
Sala de operatie cu niste jaluzele rupte, ce stau atarnate pe geam, cu personal care se poarta degajat si galagios, cand omul asteapta sa fie hacuit. Bolnavul e apoi smucit si trantit pe o targa si dus inapoi pe salon, ca un animal. Se vorbea de cat sa se dea, 1500, 2500 etc, doctor, anestezisti, asistente, infirmiere. Eu am vazut, doar o singura incercare din asta, dar asistenta a refuzat spaga. In orice caz, te duci acolo doar din disperare, ca la orice spital romanesc, cand nu mai ai nici o alta solutie, pentru ca mediul e dezgustator, si in ce priveste conditiile si abordarea medicala.
Florin Bloj
Florin Bloj2 ani în urmă
Am fost operat de leziune LIA și menisc la Spitalul Militar, chiar azi am fost externat din spital. Curățenie, mâncare bună, personalul, inclusiv medicul a fost exceptional. Ma bucur ca am ajuns pe mâna lor. Respecte maxime! Sa le dea Dumnezeu sănătate!
Man Cosmin
Man Cosmin2 ani în urmă
Doresc sa aduc mulțumiri publice, domnului dr. Dinca Florin -seful secției Urologie, întregii echipe medicale de la Spitalul Militar Cluj, pentru operatia reusita facuta mamei mele. Oameni extraordinari. Sa va dea D-zeu putere de munca si multa sanatate tuturor!
Florin stefan
Florin stefan2 ani în urmă
La Urgente,una dintre cele mai neplacute experiente.Printre altele,nu ma asteptam sa vad aroganta si dispret .Da,e spital militar.Totusi,platit din bani publici.M-am purtat umil,insa nu stiam ca trebuie si sa bati din calcaie.Semneaza,un civil amarat,un zero.Un nimeni,adica.
Noemi Mago
Noemi Mago2 ani în urmă
Legat de centrul de vaccinare - conform orarului se deschide la 8, insa in practica la 8.35 cand apare dna dr plimbandu-se...asa se incurajeaza populatia sa se vaccineze!
Locații recomandate