/Caras severin/Spital

Spitalul Municipal de Urgență

Strada Grădinilor 12, Caransebeș 325400, România

Spitalul Municipal de Urgență
Spital
3
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C66H+M8 Caransebeș, România
+40 255 511 423
spital-caransebes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nicoleta Stoichescu
Nicoleta Stoichescu2 ani în urmă
Nu am cuvinte...nici macar la Auschwitz...suni suni daca ai noroc iti raspunde cineva ...nici o informatie...te trimit la sectie nici o informatie suni la doctorul din sectie nu raspunde si tot asa...dupa o saptamana inca nu stiu nimic de bunica mea... rusine ...as vrea sa vad pe voi cu o persoana pe care o iubiti despre care nu stiti nimic....umanitate 0 ...nu vroiam o analiza clinica doar sa stiu daca era in viata....e un spital asta...nu prea cred!!!!
Julia Dragomir
Julia Dragomir2 ani în urmă
Mi-a fost rău și o ambulantă era la vecini mei așa ca mama ma dus la ei și au întrebat ca de ce nu chemam alta bun m-au dus acolo nu mai zic ca cei de pe ambulantă sau purtat foarte urat plângeam de durere după care am ajuns la spital m-au ținut vreo doua ore după care mi-au zis ca am o răceala jos dar eu eram gravida eu nu știam asta mi-au dat pastile pentru 7 zile le-am luat crezând ca e o răceala plus ca pana când mama nu le-a dat bani erau foarte nervoși nu mi-au făcut nimic după ce le-a dat mama bani cum gata mi-au pus perfuzie si mi-au luat sânge doamna doctor era foarte nesimțita si eram gravida din cauza lor am pierdut sarcina dacă eu habar nu avem ca eram însărcinată mi-au luat si sânge si ei nu au văzut sau cel puțin nu au vrut sa îmi spună
Imbus
Imbus2 ani în urmă
Am ajuns cu sotia gravida in luna a 6-a din cauza durerilor si doamna doctor ginecolog s-a purtat urat cu noi neascultand macar ce am avut de spus.

Cei de pe smurd, infirmieri si triaj au avut o atitudine exemplara.
Any Vasilescu
Any Vasilescu2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma doar in cazul in care nu ajungeți în altă parte..am avut cea mai urâtă experiența astăzi.dupa 2ore de stat la triaj am avut o doamna asistenta de la urgente.care mia spus k ea nu are ce să facă.tatal meu stand în mașină cu piciorul rupt și mana sincer nu știu ce să mai zik..
Neagu Petrica
Neagu Petrica5 ani în urmă
Iti rupe nasul mirosul neplacut!!!
Marius Dornianu
Marius Dornianu5 ani în urmă
Să fim optimiști! O parte din vină este a noastră a tuturor. Lipsa medicamentelor si a altor materiale nu este vina medicilor si a personalului sanitar, curătenia trebuie păstrată si de către cei ce sunt internați în spital sau de cei ce vizitează spitalul și trebuie întreținută de personal. Renovarea unor spații din spital este necesară, dar nu sunt bani, a cui o fi oare vina? Situația din Caransebeș este în toată țara, vă întrebați vreodată de ce? Este ușor să aruncăm vina pe diverse persoane, dar niciodată nu ne gândim că fiecate dintre noi avem un dram de vină, vină pentru că nu am luat poziție fermă atunci când o persoană a făcut ceva ne la locul său, indiferent că vorbim despre cadrele medicale, angajați, pacienți sau vizitatori, vină pentru faptul că nu ne au interesat platformele electorale a politicienilor care au candidat la diverse funcții în stat, vină pentru faptul că nu am știut să tragem la răspundere persoanele responsabile de dezastrul din sistemul de sănătate al României, vină pentru faptul că mergem pe principiul " Lasă că se poate și mai rău" Vă întreb eu, de fapt cine este de vină ?
Maria1983 Belu
Maria1983 Belu5 ani în urmă
Ferească Dumnezeu pe toată lumea, sa nu ajungi aici, nu au leucoplast, medicamentele le cumperi tu, practic cumperi tot. Si atunci ma întreb pentru ce mai plătim la casa de sănătate .
Liviu baran
Liviu baran2 ani în urmă
Să ne Ferească Dumnezeu de boli! Acest loc nu poate fi numit spital! Pentru diagnosticări apelați la medicii privați!
Locații recomandate