/Bucuresti/Spital

Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă

Șoseaua Panduri 22, București, România

Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă
Spital
2.7
73 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3GC+49 București, România
+40 21 200 0700
inemrcm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela333 zile în urmă
O adevarata bătaie de joc acest institut. Medici incompetenți care habar n-au de nimic. Nu au inima, nu au compasiune, îți râd in față si te iau la mișto legat de invaliditate, cu o aroganta si o ironie ieșită din comun. Sunt sictiriți si plictisiți si sarcastici, îți spun in fata ca ești apt de munca si ca ai fost degeaba pensionar de invaliditate timp de 10 ani, ca vrei pensie doar pentru bani, ca durerile pe care le ai nu sunt suficient de mari pentru a justifica pensia, si te obliga sa te operezi pentru ca atunci ei nu mai sunt nevoiți sa îți dea pensie. Totul e împotriva pacientului si nu tin cont de nici un referat medical, de nici o investigație din exterior. Investigațiile făcute la ei sunt extrem de superficiale, cu scopul de a minimiza invaliditatea. Acest institut ar trebui desființat, este complet inutil, servește doar pentru tăierea pensiilor.
Edvina
Edvina2 ani în urmă
Ce-i mai inumani oameni pe care îi poți întâlni în viață
MVP
MVP2 ani în urmă
Numai oameni incopententi la comisia de expertiza medicala . Ai programare la 9 dar te mai tine vro1h sa astepti pana ajunge toata comisia pana bea cafeua pana se scarpina ....
Banu Monica
Banu Monica2 ani în urmă
Nu merita nici măcar o stea, dar fără o stea nu se poate scrie o recenzie. Totul este groaznic, te duce din cabinet, în cabinet, din bătaie de joc în bătaie de joc și în cele din urma vine bătaia de joc suprema. Nu uitați voi cei din Institut, sunteți oameni ca și noi și viata nu ști ce îți rezerva. Am trăit cea mai mare UMILINȚĂ.
Marius Vasi
Marius Vasi2 ani în urmă
Deplorabil. Evaluari care nu sunt corecte. Totul pare un favor din partea medicilor. Personal dezinteresat total
Adrian Dumitru
Adrian Dumitru2 ani în urmă
Personal calificat,amabil,condiții sunt bune. Nu e lux.. până la urmă e un spital unde mergi cu o incapacitate și ieși un om normal. A fost o experiență plăcută (menționez că fără pile sau cheltuieli) romanul oricum nu e mulțumit chiar daca e pacient si depinde de asta
Nicu Apahidean
Nicu Apahidean2 ani în urmă
Niste oameni complet dezinteresati de soarta oamenilor.
Cred ca ii plin de cunostintele cuiva, tot spitalul. Drepturile cetatenilor nu mai exista si nici nu intereseaza pe nimeni.
Sorin Sahlean
Sorin Sahlean2 ani în urmă
Începând de la portar cu, care nu poți avea nici un dialog pana la timpi de așteptare Foarte mari nu recomand
Marius Niculescu
Marius Niculescu2 ani în urmă
Recenziile sigur nu mint. Cel putin cele care sunt pe bune, se simt iar cele scrise de personal sunt evidente.

Am un document de la comisia de expertiza, prin care sa vin aici sa ma recuperez. Am cazut pe scari si de 2 ani ma chinui cum pot, muncesc si stau prin medicale cat imi permite corpul.

Mi-e teama sa ma pun pe drumuri aiurea si sa dau de oameni toxici, care cel mai probabil vor fi exact ca toti "specialiatii de pana acum"

P.s: mi s-a spus ca e posibil sa nu se aprobe medicalul si sa ma duc la munca. Poftim? Nu pot sa stau 1 ora fara dureri groaxnice pe scaun, dar 8?

Raspunsul specialistului: " eh te obisnuiesti cu durerile"

Va JUR ca muncesc de la 14 ani iar in cladirea comisiei de expertiza medicala vin o tona de indieni care n-au muncit o zi in viata lor, si care doamnele de acolo ii ajuta sa scrie dosarele pt pensii de handicap etc...

E plina tara de d-astia cu "frezoane" care nu pot muncii, iar eu cu mai multe discuri herniatice sunt incurajat sa ma obinuiesc cu durerile?
Locații recomandate