/Bucuresti/Spital

Clinica Urechii Audiologie

Bulevardul Mărășești 74, București 040256, România

Clinica Urechii Audiologie
Spital
3.4
38 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4C4+MF București, România
+40 725 221 541
clinicaurechiiaudiologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–16
Mirecuri: 9–18
Joi: 10–20
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Ionescu1 an în urmă
Am fost la domnul doctor Adrian Tudor acum cateva zile si a fost de departe cea mai slaba experienta la orice fel de doctor. Practic nu a fost in stare sa faca o curatare, mi-a zis ca trebuie sa fac operatii si mi-a luat 700lei in conditiile in care in orice alta clinica o astfel de consultatie este 350lei. Tocmai ce am fost la alta clinica unde am rezolvat tot si am primit explicatii logice.
Quad Core uno
Quad Core uno2 ani în urmă
Dr . Tudor Adrian un habarnist , un om fara seriozitate, lipsa de profesionalism!
Kiss Ruxandra
Kiss Ruxandra2 ani în urmă
Persoane ca Dl. Tudor Adrian NU au ce cauta in sistemul medical - care pun pe loc diagnostic de natura oncologica, fara nicio analiza de specialitate, si care ulterior sunt verificate pe banii si pe stresul pacientului.
Alex
Alex2 ani în urmă
Mi-a făcut dopuri de dormit si sunt foarte fericit. Mi-a aspirat ceara din urechi, a fost minunat. Mulțumesc.
Daniela Sbiera
Daniela Sbiera3 ani în urmă
Doamna doctor Roxana Mazilu, o profesionistă și o femeie calmă, caldă și dispusă să asculte pacientul, a făcut întreaga experiență la clinică foarte satisfăcătoare. Cel mai probabil să existe timpi de așteptare înainte de consultație, dar acest lucru nu a fost exagerat.
Madalina Ion
Madalina Ion2 ani în urmă
Doamna doctor Roxana Mazilu este o profesionista. A acordat atentie in examinarea patologiei, a ascultat toata istoria simptomelor de ameteala pe care i-am povestit-o și a afectuat mai multe teste inainte de a pronunta diagnosticul. Relationarea cu restul personalului clinicii a fost si ea multumitoare.
Eliza P
Eliza P2 ani în urmă
Dau o stea pentru ca nu pot da nici una. O scurta descriere despte domnul doctor Tudor si echipa din acel moment: lipsa de empatie, neimplicare, lipsa de profesionalism si bataie de joc, toate la 540 ron.
Personal care vorbeste despre concedii , despte salarii, despre ce vor face in weekend si pe care nu ii intereseaza pacientii care sunt testati in acelasi timp.
Domnul doctor, nu uitati, ca traiti bine pe spatele oamenilor care sufera si care isi cheltuie poate si ultimii bani pentru sanatate!
IN CONCLUZIE, DACA VRETI BATAIE DE JOC, CLINICA URECHII AUDIOLOGIE ESTE LOCUL!
Prescura Stefan
Prescura Stefan2 ani în urmă
Dupa ce am stat 40 min in camera de asteptare, fara nici o explicatie sau scuza. Am dat 350 lei pentru o prima consulatie, care a durat 6 min si a rezultat doar intr-o trimitere la un laborator de analize.
Novice The Best
Novice The Best2 ani în urmă
Chiar acum cand scriu acest mesaj sunt in clinica din Blvd. Marasesti 74. O cladire vai de lume, veche, comunista. Doctorul Tudor un nesimtit fara pereche. A intarziat 1 ora si nici macar nu a avut bunul simt sa salute sau sa isi ceara scuze in fata pacientilor. NU RECOMAND sub nici o forma aceasta clinica si NU RECOMAND acest doctor Tudor oriunde il gasiti. Daca doriti bataie de joc pe banii vostri, mergeti aici.
Locații recomandate