/Brasov/Spital

Hospice Casa Speranței

Strada Sitei 17A, Brașov 500074, România

Hospice Casa Speranței
Spital
4.3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2X+X6 Brașov, România
+40 268 470 495
hospice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stratanistu 2006
Stratanistu 20062 ani în urmă
Oameni deosebiți, plini de compasiune și empatie,dedicati 100%.Mii de mulțumiri.
Acum o săptămână am adus-o pe mama mea la Hospice - Casa Sperantei într-o stare foarte rea( nu mai putea manca, nu mai putea sta în picioare nici nu mai putea merge și abia mai putea vorbi).

Acum mănâncă singura, se simte mult mai bine și vorbește. Starea ei s-a îmbunătățit realmente, și totul datorită acestor oameni cu suflet mare. Calitatea vieții i s-a îmbunătățit chiar dacă sfârșitul nu este departe.
Mii de mulțumiri și respect tuturor celor de la Hospice!
Bianca toader
Bianca toader2 ani în urmă
Daca ai ocazia sa pasesti intr-un spital oncologic din tara noastra ca si pacient sau apartinator, o sa te treaca un fior puternic.Vei trece prin multe stari si vei avea multe intrebari fara raspuns, dar te vei agata de orice speranta care sa te tina pe tine sau pe cei dragi cat mai mult timp in aceasta viata.
HOSPICE Casa Sperantei, iti ofera speranta si puterea de a te accepta, de a întelege si de a te regasi pe tine in aceasta etapa.
Tohaneanu raul
Tohaneanu raul2 ani în urmă
Amalia Claudia
Amalia Claudia2 ani în urmă
Roxana Adami
Roxana Adami4 ani în urmă
Este o organizație neguvernamentală.Ofera servicii de medicină paliativă și îngrijire, pentru persoane cu boli cronice (cancer,(și în faze terminale), leucemie,...Se oferă îngrijire, și la domiciliu,și la sediu(săptămânal, este adus bolnavul,luni,-vineri , este luat acasă,de rude) . Sunt îngrijiți și copii mici, și de vârste mai mari.Daca doriți, mai multe informații,puteti, să sunați la numerele de telefon.
Dorina Oprea
Dorina Oprea4 ani în urmă
(Tradus de Google) Locul unde vrei să lucrezi, grijă este dragostea!

(Original)
The place you want to work, care is love!
Cristina Freeman
Cristina Freeman7 ani în urmă
Incep prin a spune ca aceasta institutie a avut grija de tatal meu inainte de trecerea lui la cele vesnice in 2010. ingrijire si atitudine excelenta. Daruire si multa empatie.
Nu poate fi mai departe de adevar situatia avuta cu mama mea anul acesta!
Am sa incep cu receptionera. Acra, fara empatie , obraznica si cu o atitudine gen" sa fii multumita ca iti vorbesc".
Pe urma asa numita ingrijire paliativa: non existenta. Sora mea suna si de 4 ori pe zi ca sa vorbeasca cu cineva. Nimeni disponibil. Nimeni nu suna inapoi. Ne-a vizitat o doamna doar o data in 5 saptamini ( desi mama era deja inregistrata la ei din august am vazut un medic - care nu era oncologist caci intrebarile si tratamentul sugerat au fost derizorii- ). Cind am rugat ca mama sa fie internata caci noi nu mai puteam gestiona durerile si ingrijirea ei ni s-a spus ca au prioritate pacientii care nu puteau gestiona durerile. Cum stiau ei ce nivel de duere avea mama daca au vazut-o doar o data in 5 saptamini !!!
Am apelat apoi la Sectia de Oncologie / Geriatrie a Spitalului Municipal Codlea. Ce diferenta! Ce oameni minunati! Din nefericire mama s-a prapadit la o saptamina de la internare , pe 26 septembrie,dar cel putin stim ca a avut cea mai buna ingrijire posibila.
Intentionez sa le scriu suporterilor din Marea Britanie si sa le aduc la cunostinta ce a ajuns Casa Sperantei din Brasov. Sunt mai mult decit dezamagita. Sunt f suparata.
Sa va fie rusine domnilor si doamnelor !
Iulian Dan
Iulian Dan2 ani în urmă
O experienta umilitoare.in decursul unei saptamani am lasat bunica la aceasta locatie.vorbea se hiradta,manca era coerenta si cat de cat in putere.nemapiputand urina dupa cateva zile i sa introdus furtun.toate bune.am sunat si telefonul fiindui confiscat de cadrele medicale si tot ei raspunzand la telefonului pacientei.in decurs a cateva zile ni sa spus ca pacietul nu mai poate vorbi.sunasem in decursul serii de vineri si ni sa spus ca pacientul este in dureri ca urla si ca urmeaza sa treaca la cele vesnice,am convenit sa mergem la locatie sa luom pacientul crezand ca nu mai prinde cateva ore.au confirmat ca se poate face tinand cond de reguliile covid19.am mers la locatie si pacientu a rugat sa fie luat acasa,a cerut apa avand gura arsa si spunand ca nu a mai baut apa de cateva zile.treaba este ca nu fusese spalata deloc cat a fost la ei.a mancat cand a ajuns acasa foarte mult si a baut apa foarte multa avea vanatai pe spate ca de la un bat.ne a rugat sa fie luata de acolo retineti si asistentele medicale spuneau ca nu poate vorbi dar pacienta vorbea si plangea sa o luom de acolo ca aia o omoara.inteleg ca este boala in faza terminala dar astept macar sa i se ofere demintate si compasiune la asemenea locatie.o iau legatura cu autoritatiile romane cu HQ hospice care din anglia si america.au lovit o pacienta de fatza cu noi ca era pacienta in dureri si vreau sa o schimbe.inuman.organizatie non profit care merg pe profi non guvernamental si guvernamental.nu se poate ca o astfel de organizatie sa fie in legalitate sa nu fie controlata angajati sa nu fie antrenati sa nu fie trasi la sapundere.
Locații recomandate