/Brasov/Spital

Parcarea Spitalul Militar Regina Maria

Strada Pieții, Brașov, România

Parcarea Spitalul Militar Regina Maria
Spital
4
642 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVX+GR Brașov, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Danny Bordean
Danny Bordean2 ani în urmă
Spatiu cam ingust in interior, plata la robotel doar cu bancnote, pentru ca cel putin azi 17.01. 22 nu am putut platii cu cardul.
Anton danut scutelnicu
Anton danut scutelnicu2 ani în urmă
Aglomeratie mare,spatiu restrans,daca nu ai abilitati in conducerea autovehiculului in asemenea spatii,cauta alte locuri de parcare.
Claudiu Bunda
Claudiu Bunda2 ani în urmă
Locuri de parcare foarte înguste însă tariful de 1.5 RON / ora e incredibil. Din această parcare se ajunge in 10 minute de mers la Telecabina Tâmpa.
Iulian Șorcaru
Iulian Șorcaru2 ani în urmă
Evitati aceasta parcare daca nu vreti sa va avariati masina. Cred ca a fost proiectata pentru scutere si/sau masini de clasa mica. Am iesit la limita cu o masina compacta...Nu este iluminata si urcarea/coborarea de la un nivel la altul se face in unghi mult prea mic pentru latimea ridicol de mica dintre pereti (unii erau innegriti de la vopseaua masinilor avariate). NU RECOMAND!!!
Dan Moldovan
Dan Moldovan2 ani în urmă
Sunt suficiente locuri de parcare, iar prețul e mic.
Dar din zgârcenie sunt foarte îngust proiectate și culoarele de acces la fel de înguste, încât sunt mari șanse să vă zgâriați mașina. Oricum pierdeți mult timp cu manevrele dacă e plină.
Mai bine renunțau la un loc pe fiecare nivel și puneau 10 cm în plus la celelalte și la rampele de acces.
Costel Isarie
Costel Isarie2 ani în urmă
Cea mai buna alternativă pentru parcare aproape de centrul vechi. Practic cel mai bun preț posibil in acest moment. Se poate plati și cash și cu cardul. Personalul de acolo a oferit informații corecte și m-am ajutat într-un mod prietenos și eficient. Locul poate părea strâmt pentru unii ceea ce este ok, dar marea majoritate parchează corect și nu își zgârie mașinile. Pentru cei cu mașinile mai mari pot fi necesare doua manevre care va vor lua sub un minut. Daca nu sunteți confortabili cu aceste manevre puteți încerca să căutați un loc mai multe minute și la un preț mai mare. Spor în toate.
Claudia Suciu
Claudia Suciu2 ani în urmă
Inghesuita la extrem, daca ai o masina mai mare o freci de toti peretii. Locurile sunt meschine, daca se parcheaza 3 masini pe locurile între stalpi, nu se pot deschide usile.
Patraulea Eugen
Patraulea Eugen2 ani în urmă
locuri dispponibile anuntate vizibil-o parcare destul de ingusta dar ok
Locații recomandate