/Brasov/Spital

Spitalul Doctor Caius Tiberiu Spârchez

Strada Policlinicii 12, Zărnești 505800, România

Spitalul Doctor Caius Tiberiu Spârchez
Spital
2.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H8CP+5M Zărnești, România
+40 268 220 309
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Balan
Bogdan Balan2 ani în urmă
Mă sună pe zi peste 5 oameni spunând că sunt de la spital va rog faceți ceva în privința asta...
Paul Munteanu
Paul Munteanu2 ani în urmă
Un loc in care nu ai vrea să ajungi angajatii sunt fara nici un fel de pregatire, deasemenea conducerea !
Alex Tyson99
Alex Tyson994 ani în urmă
Un Spital facut pe degeaba doctorii te trimit pt orice la Spitalul Judetean nu sunt sectii pt operatii de urgenta nu sunt "sectii", pt Pediatrie si multe altele rusine ca avem un spital in care nu ne poate ajuta cu sanatatea totul numai la Brasov atat...doctorii te lasa sa astepti si trec pe langa tine si multe altele.
Alexandru Gabriel Nicolaescu
Alexandru Gabriel Nicolaescu4 ani în urmă
Mai degraba puscarie decat spital. La camera de garda parca se sta cu zilele pana e dispus sa te bage in seama. Nu te baga nimeni in seama pana nugti vine randul. Si la closet trebuie sa ceri cheia tot de la acest personal "amabil". 2 stele cu indulgenta.
Alin Dobre
Alin Dobre4 ani în urmă
Puscarie curata doctorul care era de garda un mos fara chef cred ca l am deranjat din somn cand am ajuns pe la 00-30noaptea a zis ca nu am nimic pot merge Acasa ,a doua zi am mers la brasov la spital si sa constatat ca aveam o infecție gravă daca mai intarziam puteam sa mor rusine sa va fie
Adelina Chioasca
Adelina Chioasca4 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita de un anumit medic pediatru si anume domnu Mihailescu deoarece se pare ca atunci cand ajungi in urgente cu un copil nu isi mai da interesul fiindca a ajuns la saturatie.mi la consultat invaziv si nu mi-a oferit nici un tratament pt problema copilului.a zis ca acum sunt 3 pediatri in spital daca domnul doctor a ajuns la saturatie sa isi dea demisia sa poata veni un medic mai competent.!!!!rusine domnu doctor Mihăilescu!!
Andrea Deea
Andrea Deea7 ani în urmă
Doamna ginecolog nu îşi cunoaşte meseria! Merită dată afară! Mi-a spus că am sarcină de 8-9 luni doar din priviri şi la Braşov mi s-a spus că am un chist gigantic ! Menţionez că am 17 ani şi nici măcar o şansă de a fi gravidă! Pe lângă toate astea doamna nu ştie să se poate cu pacienţii şi ţipă la ei!
Miruna Alexandra Coltea
Miruna Alexandra Coltea2 ani în urmă
Ceea ce se întâmplă în acest spital mi se pare jalnic și josnic pentru fiecare om care indrazneste sa ii calce pragul! Suntem în anul 2020, în care acest virus a indus o întreaga panica și dezorganizare în sistemul medical. Cu tot respectul pentru cadrele medicale care își desfășoară activitatea în continuare și care sunt expuși uneori riscuri în fiecare zi prin meseria pe care o fac, doresc sa spun ca mulți dintre ei au uitat ca mai exista oameni care suferă și de alte boli în afara de infecția cu Sars cov 2. Sa vezi cum persoanele dragi ție suferă și cum nu li se acorda ajutorul este de nedescris. Sa mergi în incinta acestui spital cu speranța că totul va fi bine și sa fi practic alungat doar pentru ca prezinți un pericol de infectare, mi se pare PATETIC! Consider ca, toate cadrele medicale ar trebuii sa fie conștiente ca pe lumea aceasta mai exista o gramada de boli și afecțiuni care trebuiesc tratate și ca oameni care suferă de aceste afecțiuni au nevoie de îngrijire medicala la fel ca cei cu acest virus. Sa vezi cum o persoana draga se chinuie și tu sa nu poți face nimic pentru a o ajuta este mai mult decat îngrozitor. Sa trăiești cu teama ca oricând se poate întâmpla ceva cu aceea persoana și ca nu o mai poți avea lângă tine este năucitor. Tocmai de aceea am decis sa apelam la îngrijirile unei doamne doctor de la acest spital, care de altfel a mai consultat pacienta de mai multe ori și a asistat-o pe perioada unui tratament efectuat chiar în incinta spitalului. La intrare pacienta a fost luata exact ca un obiect, iar noi am rămas afara fără sa știm ce se întâmplă. După câteva ore de așteptare, pacienta a ieșit, iar de la ea am aflat ca, deși se simțea rău constant de câteva zile si ca tratamentul medicamentos nu își mai făcea efectul, i s-a efectuat testul pentru covid, doctorița la care avea programare nici măcar nu a putut schimba doua vorbe cu ea, și ca acum trebuie așteptăm rezultatul testului pentru a vedea ce vom avea de făcut mai departe.. Mi se pare inadmisibil ca pentru un om în vârstă, care suferă de mai multe afecțiuni și care are un tratament diversificat, sa fie tratat astfel, cu o indiferență rece și multa nepăsare.. Dacă despre asta e vorba în medicina, tot ce pot sa spun e RUSINE! Rușine vouă, ca a-ți uitat sa fiți umani și ca tot ce faceți acum este sa fiți lași si sa va ascundeți de oamenii care au nevoie de voi.
Locații recomandate