/Brasov/Spital

OK Medical recoltare Brasov

Shopping Center, Bulevardul Gării 3A, Brașov 500148, România

OK Medical recoltare Brasov
Spital
3.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ66+FC Brașov, România
okmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Daniel Cigolea
Daniel Cigolea2 ani în urmă
Atat testul PCR cat si cel rapid (Ag) sunt recunoscute de DSP si am reusit sa le gasesc si in aplicatia de certificat verde.
Personalul de aici face ca testarea in sine sa nu fie dureroasa sau inconfortabila.

3 stele pentru preturile mari: in doua saptamani pretul a fost crescut cu 65%. Probabil ca in conditiile actuale, va fi in continuare crescut.
Thomas Sandu
Thomas Sandu2 ani în urmă
Bine pus la punct, test PCR fără programare sâmbătă, duminică am avut rezultat. Nu trebuie să intri deloc la interior.
Victor suciu
Victor suciu2 ani în urmă
nu as oferi nici macar o stea...
testul green pass ( 99 lei)nu se regaseste pe niciun site oficial,ba mai mult,faci tesul pentru a putea merge la serviciu, a intra intro institutie sau magazin..dar nu are valabilitate ...nu se regaseste niciunde, nici pe site-ul lor nici pe cel guvernamental, intri pe site-ul okmedical, nu gasesti raspuns cu privire la perioada de valabilitate a testului iar operatorul on line nu stie sa raspunda clar, asa ca paraseste discutia, . pur si simpl dai banii degeaba pe testele lor.l
Victor Ciobanu
Victor Ciobanu2 ani în urmă
Testul antigen făcut de voi nu e recunoscut de programul oficial al guvernului (certificat-covid.gov.ro). Am încercat de multe ori să descarc certificatul verde cu cod QR de pe pagina oficială, dar testul vostru nu e recunoscut, deși cei de la ghișeu m-au păcălit, spunând că dacă fac test antigen green card (99ron), pot descărca certificat verde. Fals ! E minciună! În altă parte am făcut test antigen rapid (75ron) și în 2 ore am putut să descarc certificatul verde de pe pagina oficială a guvernului. Apoi am sunat la call center-ul de la medical ok și mi-au spus că ei nu pot rezolva problema cu certificatul verde, ci să iau eu legătura cu DSP Brașov... bătaie de joc ! Știau că la DSP oricum nu răspunde nimeni. Cum ziceam, de evitat total acest loc de făcut bani fără scrupule ! În al doilea loc în care am făcut test antigen rapid cu 75 ron, am avut certificat verde în 2 ore, valabil 48 de ore. Vă dați seama ce oameni stau în spatele acestei firme, care se îmbogățește fix în vremurile în care oamenii ar trebui să fie mai buni ?
Ionut Trinfa
Ionut Trinfa2 ani în urmă
test rapid din Saliva.. negativ.. 😁👍 jumate de ora toată treaba. pentru plecat in Grecia conditie ceruta sa intri la ei pe langa vaccin din 26iun-3 iulie 2021. conform MAE GRECIA
Georgiana Luca
Georgiana Luca2 ani în urmă
Noi suntem multumiti. Am primit rezultatele in 23ore. Plus ca asistenta a fost foarte finuta (ii multumesc pe aceasta cale). Am mai facut acum o luna testul in alta parte si a durut, am ramas cu un ochi care curge si durere de sinusuri. Dar acum prelevarea a fost umana si nedureroasa!
Teodora Bogza
Teodora Bogza2 ani în urmă
Bine organizați. Am primit rezultatul unui test RT-PCR in aproximativ 30 de ore.
Cojocariu Laurentiu
Cojocariu Laurentiu2 ani în urmă
Am avut emoții deoarece citisem review-uri proaste dar nimic mai neadevărat: am ajuns la centrul de testare unde am fost îndrumat de pașii pe care trebuie sa ii urmez, personalul foarte amabil, asistentul care a făcut recoltarea mi-a explicat ce urmează să facă , iar după ce am completat formularul și am achitat contravaloarea testului, in 10 minute,exact cum mi s-a spus, am primit rezultatul testului atât în limba româna cât și în engleză. După aproximativ jumătate de oră am putut sa îmi generez și un certificat verde pe site-ul guvernului.
Locații recomandate