/Braila/Spital

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila

Str. Pietatii, 1-3, Braila, Braila, Brăila, România

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila
Spital
2.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X52+PF Brăila, România
+40 239 694 400
ambulantabraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ramona P.
Ramona P.2 ani în urmă
Am avut o experiență neplăcută,au încurcat solicitările, au zis ca nu s-au făcut, nu-mi mai doresc sa apelez la Ambulanță, o dispecera mi-a inchis telefonul în nas in timp ce așteptăm ambulanță in spital,lângă doctor. Si nu au trimis până nu a sunat doctorul. Unde as putea sa fac o reclamație,o petitie?
Gia gia
Gia gia2 ani în urmă
Sunt absolut furioasa si nu ma gandesc decat la saracii bolnavi care trebuie sa apeleze la ambulanta in ideea ca vor primi ajutor.
Mama mea are ciroza, este intr.o faza critica a bolii si azi a cazut din pat. Am sunat la 112 si au venit, au pus o inapoi in pat fara sa se gandeasca ca poate si a rupt ceva in timpul caderii sau este in dureri, si au plecat. Dupa o ora am sunat din nou si le am spus ca nu se simte deloc bine si are nevoie de ingrijire profesionala si trebuie luata la spital. Receptionera de la 112 a spus: "si noi ce sa i facem??
Este incredibil lipsa de profesionalism si afectiune al acestor oameni!!! Nu pot sa cred ca batranii bolnavi sunt lasati sa moara, fara nici cel mai mic regret! Rusine sa va fie! Sunt dezgustata la maxim si o sa fac plangere!
Cornelia Nita
Cornelia Nita4 ani în urmă
Tot respectul Serviciului de Ambulanță din Braila !
Am solicitat ambulanta în datele de 19.08.2019, ora 19.44 și pe data de 20.08.2019, ora 19.26 și mă înclin în fata promptitudinii , solicitudinii, atitudinii și profesionalismului celor doua echipaje sosite la domiciliu, care au acordat intervenția calificata și necesara.
Cristu Ionel
Cristu Ionel5 ani în urmă
Se așteaptă mult, personal insuficient .
Getodacul
Getodacul5 ani în urmă
Varza.
Lyly strong
Lyly strong6 ani în urmă
Mereu pt ajutor
Just4ubr
Just4ubr2 ani în urmă
Suni la ambulanță pentru urgență și operatoarea te trimite sa iei taxiul pana la spital dupa ce platesti 30 ani asigurarea de sanatate degeaba .lipsa de profesionalism din partea operatoarea.nu suna nimeni la salvare din lipsa de ocupație. Trăim în românia lucrului bine facut.....
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Iată că și pe cer avem norișori ambulanțe...
Locații recomandate