/Bacau/Spital

CENTRUL DE TRANSFUZII BACĂU

Cal. Marasesti, 22, Bacau, Bacau, Bacău, România

CENTRUL DE TRANSFUZII BACĂU
Spital
4.3
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW56+Q8 Bacău, România
+40 787 692 858
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–12
Marți: 7–12
Mirecuri: 7–12
Joi: 7–12
Vineri: 7–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Solomon
Diana Solomon2 ani în urmă
Atitudinea unor angajați lasa de dorit! Păcat!
Gabriela Elena Anton
Gabriela Elena Anton2 ani în urmă
Execrabil comportamentul personalului. Nu stiu cum sa alunge oamenii. Exista campanii false pe internet in care parca vor sa atraga donatori, interviuri false, unde se minte de pa A la Z. Nu stiu apoi cum sa refuze donatorul. Esti întâmpinat cu țipete, se invoca tot felul de circulare primite de la Ministerul Sanatatii, cum ca nu au voie sa primeasca daca ai avut covid, daca ai facut vaccin antigripal etc etc. Nu se respecta in cazul medicilor donatori. In campanie electorala, dr care a donat, nu respecta cerintele lor si totusi a fost primita. Nu tatuaje,nu vaccin antigripal, au fost trecute cu vederea in cazul Purcarin. E doar un exemplu. In cazul omului simplu, esti fugarit de cum te interesezi de pasi. Te duci sa faci analize predonare pt plasma si iti spune ca nu ai venele bune pentru procedura, sunt bune dar nu pt asta.Dar nici nu încearcă, nu sunt interesati. Iti spun ca te suna pentru rezultate, asta nu se mai intampla, iar daca le soliciti pe email tipa ca nu au ei imprimanta. Totul e o minciuna in interviuri,declaratii,reclame. Oamenii sunt alungați de acolo. Tânăra, sanatoasa, a fost o intreaga acumulare de piedici pentru a reusi sa donez. A trecut o luna si nu am primit rezultatul. Am vazut cum au fost tratati oamenii care au venit sa se intereze. TOTI au fost respinsi din start, cum au intrebat. Se minte si asupra programului. In interviul Desteptarea, dna dr. A spus ca lucreaza si sambata. E fals. Mi-au spus ca recolateaza de la 10 la 12. Atat. Ca la 9 vine dna dr si la 10 dna directoare.
Prisecariu-Mungiu Bianca -Elena
Prisecariu-Mungiu Bianca -Elena2 ani în urmă
Complet dezamăgită dupa prima experienta de donare. In afara de cel al asistentei care a recoltat, execrabil comportamentul directoarei, registratorei, tuturor! In cazul in care dupa aceasta trista experienta voi mai avea curajul sa merg a doua oara, atat timp cat la Bacau va fi mafia actuala, voi merge in alt judet, unde se poate sa fiu tratata Omeneste.
Lenuta Pomirleanu
Lenuta Pomirleanu2 ani în urmă
Felicitări oamenilor de la centru transfuzii Bacau. Sunt amabili în ciuda condițiilor create și de altfel moderne acum,, cinci zeci de ani. Felicitări personalului și rușine,, managerilor premiați,,, și ne premiați,,
Simona bruma
Simona bruma2 ani în urmă
Personal foarte amabil. Timpul de asteptare este putin lung fiindca e destul de aglomerat,ceea ce pe mine personal ma bucura faptul ca sunt asa de multi donatori dar daca aveti programare,terminati mai repede.
Alexandru Lupu
Alexandru Lupu2 ani în urmă
Am început de câțiva ani să donez regulat și deși obișnuiesc să donez la centru din Iași tura aceasta donarea a fost la Bacău

Ce mi-a plăcut este să văd la recepție două doamne foarte primitoare care s-au ocupat imediat de fișa mea și aflând că donez frecvent au fost încă și mai simpatice. Aplicația pentru donare și partea de gamification mi s-a părut foarte faină și sper să fie curând implementată și la Iași.

Această atitudinea primitoare a contrastat puternic cu doamnele care au preluat sângele, pentru care donatorii erau un impediment al discuțiilor ce le purtau.

Un alt neajuns a fost faptul că a trebuit să menționez că vreau și rezultatul analizelor de sânge, rezultat pe care l-am primit jumătate scris de mână.
Razvan Marangoci
Razvan Marangoci2 ani în urmă
Pe internet, Centrul de Transfuzii Bacau are program și Sâmbăta. Azi, 10 Oct 2020, am ajuns de la 07,25 și lacătul tronează pe ușă și acum, la 07,50. Pe geam, programul printat e de Luni până Vineri.
Donez din convingere și vreau să ajut, dar ...
Leonard
Leonard2 ani în urmă
Personalul medical este mereu disponibil și amabil. Curățenia este bine întreținută, totuși toaleta are nevoie de ceva mai multă atenție.
În rest, mergeți și donați! Fiți eroi! 👍😊
Locații recomandate