/Bacau/Spital

Spitalul de Pneumoftiziologie

Strada Oituz 72, Bacău 600252, România

Spitalul de Pneumoftiziologie
Spital
3.9
20 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
HV7X+MX Bacău, România
+40 234 510 072
pneumobacau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florentina Negut11 zile în urmă
După 2luni de la moartea tatălui meu , mă simt în stare de a lăsa o recenzie. Pe scurt: ATENȚIE la pacienții bătrâni și cu sistemul imunitar scăzut, e posibil să-i internați și să nu mai aveți pe cine externa. Tatal meu a fost internat înainte de Craciun(2023) adus de la spitalul de urgență cu o pată la plămâni. Aici după un examen facut la plămâni ,a luat o bacterie care în câteva zile l-a slăbit total si ireversibil, iar pentru cancerul depistat nu a mai fost timp de tratat. Spital aparent curat , dar se pare că nu era bine dezinfectat/sterilizat. La parterul spitalului erau lucrări în curs,un coridor plin de praf prin care treceau vizitatorii cu mască , halat și papuci de unica folosință ,iar pentru cadrele sanitare era suficientă masca, doar pt.unii dintre ei.Ore de vizită ? De înțeles pentru cei care aveau pe cineva internat pentru tratament, dar nu și pentru cei care orele de viață sunt numărate. Mi se pare absurd și inuman . Morfina administrată datorită durerilor pacinetului,reducându-l la aparate. Un organism slăbit de o bacterie, incapabil de a mai lupta, inca mai trăia și auzea, dar prezența familiei, bucuria de ai auzi pe cei dragi era considerata "durere sufleteasca pentru pacient" si limitată de orarul de vizita. În astfel de condiții nu știi dacă să ceri la răspundere pe cineva sau sa te rogi la Dumnezeu pentru minuni. Din pacate acum ma rog doar pentru odihna lui veșnică și pentru sănătatea mea de a mă tine departe de spitalele di România !
PS : singurul lucru pozitiv unele cadre medicale încercau sa facă tot ce le stătea în puteri pentru a oferii atentia necesară pacienților și nu numai, în rest : ATENȚIE!!!
tudoroiu paul169 zile în urmă
Tratamentul doctorilor si asistentelor este unul foarte decent,tot respectul pentru acestia,dar ,exista si un dar,din pacate.Acela este felul cum iti vorbeste acea persoana care raspunde la telefon,inainte de a ajunge aici..am sunat sa cer o simpla informatie,mai exact la ce ora intra de garda domnul doctor Apostu,unul din medicii care mi-a placut cel mai mult,un om deosebit,responsabil,bun,intelegator si foarte bun in ceea ce face!
Ajuns aici,e totul cum trebuie!multumesc!
Maria213 zile în urmă
O experienta foarte proasta in care am avut-o in acest loc numit ,,spital’’ cu o domna doctor Margasoiu( care in timp ce ,,consulta pacientii mananca iar comportamentil lasa de dorit la fel si cel al asistentei)Nu poti tine pacientii in soare si in caldura iar tu sa stai inauntru cu aer coditionat!!Daca este plictisita de munca pe care o face ar trebui sa isi dea demisia nu sa fie nesimtita cu pacientii spund ca oricum e batran.Urat si rusinos
Gheorghe Bueac
Gheorghe Bueac2 ani în urmă
Un spital cu medici foarte buni
Napoka5
Napoka52 ani în urmă
Un spital european condiții foarte bune .Medicii si personal de excepție Dr Ungureanu Dragos. Dr Apostu Marius ,Dr Margasoiu Daniela si Asistenta șefa Aldea Lacramioara .sunt oamenii minunați carora le multumesc din suflet .Am rămas uimit de grija care o acordă tuturor persoanelor bolnavă în special celor mai defavorizați care nu au pe nimeni . Am stat 7 zile, internat la secția 2 Pneumologie l AposMarius
Sanda Petreanu
Sanda Petreanu2 ani în urmă
Am fost pentru evaluare post covid,la d na dr Rusu Cristina.Aveam mari emoții.Am intalnit insa un medic OM.Foarte blândă, politicoasă,atentă, mi a explicat pe înțelesul meu ,ce si cum,mi a alungat temerile si mai ales a avut răbdare să le asculte.Felicitari doamnă doctor!Asa trebuie să fie un medic !Dumnezeu sa va răsplătească pentru binele ce l faceti!
Ada Popa
Ada Popa2 ani în urmă
Respect fata de medicii ,cadrele medicale si personalul auxiliar de la Spitalul de pneumofiziologie Bacau care au o grija deosebita fata de pacientii care sunt internati aici.Multumim D-lui dr.Apostu Mihai ,omul care se apleaca asupra fiecarui pacient cu multa responsabilitate,omenie pentru a-i salva viata.Oameni cu o dentologie morala si profesionala ce fac cinste profesiei de MEDICI ADEVARATI.
Breahna Cosmin
Breahna Cosmin4 ani în urmă
Cea mai urata experienta. Multa INCOMPETENTA, NEINTELEGERE, IGNORANTA SI NESIMTIRE. Un loc cu persoane total nepregatite si INCOMPETENTE care dau diagnostice gresite. Programul de lucru in acest spital nu este respectat, la ei programul de lucru inseamna sa vii "in trecere" prin spital, nu ai la cine sa apelezi, la informatii se afla doua, trei doamne cu o atitudine si un comportament extrem de nepotrivit pentru cineva care este platit ca sa ajute pacientii spitalului. Cum mi-a fost raspuns la o simpla intrabre daca este posibil sa-l gasesc pe domnul doctor astazi:
"Eu de unde sa stiu domne?"
Asta este raspuns? Asa se raspunde unui pacient? Daca ei ca sunt angajati acolo nu stiu, eu de unde sa stiu?????? La secretariat o NESIMTITA! M-a pacalit ca puteam sa gasesc managerul intr-un loc in care el nu era, am iesit si intrat pe usile spitalului timp de o ora doar ca sa ajung sa vorbesc cu un manager, ca apoi sa dau de el si sa fiu tratat si de acesta intr-un mod in care nu m-as fi asteptat niciodata de la o persoana care totusi pretinde ca are o functie superioara. Directoarea spitalului m-a tratat de parca ceea ce ii spuneam eu nu era important, multa indiferenta, nepasare, nesimtire. O experienta EXTREM de URATA! Daca as putea, nu as da nici macar o stea acestui spital. URAT! URAT! URAT! RUSINE! Ne punem vietile in mainile unor INCOMPETENTI.
Raluca Stupu
Raluca Stupu4 ani în urmă
Medici și personal medical profesionist, mediu igienic, tratament ireproșabil.
Mulțumesc!
Sebastian Farcas
Sebastian Farcas4 ani în urmă
Multă sănătate și fericire vă doresc mulți ani inainte
Elisabeta unguru
Elisabeta unguru2 ani în urmă
Nu stiu cine si pe ce criterii angajeaza doamnele care raspund la telefon dar... n-au nici o treaba! Comportament total lipsit de profesionalism, de empatie nici nu poate fi vorba.
Imaginati-va dragi doamne ca atunci cand ajungem in situatia de a suna la institutia in care lucrati chiar avem nevoie de informatii, chiar avem nevoie de programare... Nu va suna nimeni ca sa va deranjeze inutil, stati linistite!
Pana una, alta invatati sa va faceti treaba cu profesionalism!
Locații recomandate