/Bacau/Spital

Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti

Strada Zorilor 1, Moinești 605400, România

Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti
Spital
3.4
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FFGQ+H8 Moinești, România
+40 234 362 520
spitalmoinesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bianca Ioan
Bianca Ioan2 ani în urmă
Personalul de gardă de azi, 12.01.2021, ora 19:00 de la urgențe s'a purtat sub orice critică. Pacienți suspect pozitiv cu SARS COV 2 alungați de la urgențe cu îndemnul să sune la 112: "și ce dacă aveți două teste pozitive?" Oameni? Nu. Nu ne mai facem bine! Gașca spitalului, nu o să mai meargă mult așa, la finalul zilei rămâne 0 și sub și deasupra liniei. Rușine!
Costel Popa
Costel Popa2 ani în urmă
Pentru sectia Urologie,domnule Doctor,doamna asistenta (17-01-2022 ora 12)lucrati mai cu calm cu persoanele in virsta(87ani)nu i bruscati ,nu tipati la ei,dumneavoastra poate va-ti nascut cu calculatorul in mina !!Ei nu cunosc tehnologia de ultima generatie,nu stiu sa se programeze singuri(sau poate nu are cine ii programa)!!De la ei va luati salariu!!La felul cum va comportati nu meritati nici1/2stele
Robert B
Robert B2 ani în urmă
O mizerie de spital. Mers in urgente cu ambulanta cu om de 70 ani, acolo doctorul iti spune ca nu are ce sa faca si sa mergi acasa. Fara analize, doar pe baza analizelor trecute. Dupa insistente doctorul incepe sa tipe ca nu are locuri, ca nu are ce face si fugand de colo colo, fara sa poti sta de vorba sa intelegi ce se intampla. Cica sa merg la alt spital daca nu imi convine.
Nici dusmanilor nu le doresc sa treaca prin asa umilinte. Le-au crescut salariile degeaba, acum ei sunt cineva, nu se mai uita la bolnavi.
Rodica Iorga
Rodica Iorga2 ani în urmă
O experienta placuta, data fiind starea mea de sanatate si circumstantele in care am ajuns aici. De remarcat profesionalismul de exceptie al medicului care s-a ocupat de cazul meu( ortoped), dar si al personalului mediu si auxiliar din sectia de ortopedie. De asemenea, curatenia si dotarile, atat cele de specialitate cat si cele din saloane sunt de top intre spitalele din tara. Poate ca ar trebui achizitionate saltele noi pe paturi, pentru ca cele pe care le-am "incercat" eu, ca pacient operat, sunt invechite si incomode. Recomand cu incredere!
Tamara Arsene
Tamara Arsene2 ani în urmă
Bună seara, azi am avut programare la chirurgie vasculara medic Suhareanu! Menționez ca am plecat de acolo cu un gust amar la felul cum am fost tratata, practic mi-a făcut un ecograf pe fuga făcându-mi mereu morala, a scris o scrisoare, eu am rugat-o sa îmi facă rețetă idar ea nici gând! Supărarea ei era ca nu am așteptat-o la clinica Laurus cu câteva zile în urma, eu spunându-i motivul și cerându-i scuze de nenumărate ori! Medicul de familie mia zis ca trebuia sa îmi facă ea, rețetă, eu iam scris pe număr asta, urmând ca după sa ma blocheze! Nu e corect fata de pacienți sa avem parte de asa comportament! Unde e respectul fata de om?
Sorin Dirtu
Sorin Dirtu2 ani în urmă
Lamentabil! Programare online în ambulatoriu pentru nefrologie la 10,30 însă am ajuns înainte, două persoane în față, timp nejustificat de mare de așteptare între ieșirea ultimului pacient și intrarea următorului. Esti atenționat printr-un afis sa nu intri neanuntat. La un moment dat iese doctorita și in usa comunica sec ca s-au încheiat consultatiile, iar argumentele tale legate de programare, suferința, timp pierdut sunt întâmpinate cu indiferență. Nu as vrea să generalizez, dar ca pacient esti o bucată de carne aflata la discretia unui specialist lipsit de empatie.
Marian Budaca
Marian Budaca2 ani în urmă
325 lei o fisa medicala pentru permis!!! și purtați oamenii de colo colo pe la cabinete pentru niste semnături. Clinicile private practica tarife mult mai mici. Personal(unii, nu tot)care nu știe să vorbească cu pacienții.
Elena Gaman
Elena Gaman2 ani în urmă
Am o saptamana de cand sun sa fac o programare la Urologie si nu raspunde nimeni,ma gandesc daca este postul neocupat si scos la concurs,poate este cineva doritor sa ocupe acel post si sa raspunda la telefon.
Locații recomandate