/Arad/Spital

Clinica de Oncologie/Dermatologie

Piața Mihai Viteazul 11, Arad, România

Clinica de Oncologie/Dermatologie
Spital
1.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
58H8+VP Arad, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Staicu
Adrian Staicu3 ani în urmă
Daca vreți să vedeți imaginea sistemului corupt și napasator, recomand !!
Eu l-am văzut la presupusa clinică de dermatologie.:)
Neprofesionalism și nepăsare totală!!! Deși aveam o problemă pe care trebuia să o rezolve Mariana Varsandan(așa se numește presupusa doctor dermatolog). Ea m-a "trimis" la ORL..după o oră de așteptare (umilintă) totala, apar 3 medici(cred) deodată...presupun că nu veneau de la o intervenție chirurgicală. In fine, erau mai ok ca Mariana, dar tot parte a sistemului nepăsător, mai trist e că erau tineri, probabil rezidenți.
Trist !
Status: Problema nerezolvată. Trimis la privat.
Anonim
Anonim4 ani în urmă
Spital cat de cat ok, dar personalul medical este sub orice critica. Fara mita nu te baga in seama. Bolnavi de cancer, cu venituri infime, de la care asteapta sa primeasca bani! Jenant! Nu stau de vorba cu pacientul sau apartinatorul, desi alergi dupa ei, nu dau explicatii despre diagnostic, stare, tratament, chestii pe care ar trebui sa le afle orice pacient de la medicul curant! esti scos afara cu tupeu puternic daca o mai rogi o data frumos sa discute o clipa si cu tine, pentru ca esti cu un picior in groapa! Astepti la rand ore intregi pentru orice intrebare sau hartie/semnatura etc... Intri la consultatie in policlinica cu inca 20 de oameni inghesuiti la rand la usa dupa ce astepti din nou in medie cam 2 ore! Fara intimitate sau posibilitate de discutie pacient-medic! Ti se face externarea si medicul te cheama peste cateva zile dupa biletul de iesire chiar daca locuiesti la 100 de km de arad! (ii doare undeva!), cand normal il primesti cand iesi din spital, iar cand vii sa il iei astepti din nou...ca doar nu ai altceva de facut si nu esti bolnav de cancer! I-as da afara pe toti de acolo! Rezidentii si asistentele sunt singurii care mai au empatie fata de pacienti. Trist! Rusine sa va fie! "cei care va spuneti "medici". Si totusi, toti sarmanii aia care sufera acolo, tac, si totul continua in acelasi mod zi de zi fara sa se schimbe nimic....pentru ca "interes zero" de la sef pana la subaltern! Profesionalism zero!
Eu CrazyGamers tottu
Eu CrazyGamers tottu4 ani în urmă
Medici lipsiti de profesionalism, asteptat la rand ore in sir, nu dai mita, nu existi! Fara respect pt bolnavi! Nu recomand dr Muntoiu!
FlaX1K
FlaX1K5 ani în urmă
Spital vechi, dar mentinut curat si cel mai important, cu personal calificat, profesionist.
Locații recomandate