/Timis/Spalatorie auto

Autoshine Car Wash

Timișoara, România

Autoshine Car Wash
Spalatorie auto
3.7
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6JW+92 Timișoara, România
+40 723 567 433
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela Cristea
Marinela Cristea2 ani în urmă
Am spălat doar interiorul, pe lângă faptul ca mașina a fost stropita cu spuma pe o parte de un angajat care spala o alta mașina, parbrizul pe interior nu a fost șters.
Daniel ursulescu
Daniel ursulescu2 ani în urmă
Eu am fost de fapt în spatele locației la service ul de roți, unde găsești cele mai bune anvelope second-hand din Timișoara.
Fit Alexandra
Fit Alexandra2 ani în urmă
Hotie si nesimtire peste margini!!! Pe langa ca au preturi mari, risti sa pleci cu mai putin decat ai venit. SE FURA din masini dupa care daca ii intrebi, sar la cearta, au o atitudine absolut oribila si mai nou daca nu ai numere TM te iau si la misto. As spune multe dar raman la “Sa va fie rusine!” NU RECOMAND
Damian Tiberiu
Damian Tiberiu4 ani în urmă
Extrem se bădăran omul care a spălat mașina. Am adus mașina murdara pentru care au luat extra taxa ceea ce e in regula eram conștient de lucrul acesta. Însă omul care spală mașina a comentat încontinuu și a dat sugestii fără sa-i ceara nimeni. Nu consider ca Un angajat trebuie sa fie nesimțit cu clienții care îl plătesc. Total neprofesioniști. Nu recomand
Ioana Botea
Ioana Botea4 ani în urmă
M-au pus sa platesc taxa suplimentara, motivând ca e prea murdara masina, si au trebuit sa o aspire mai mult la interior. E prima spalatorie la care am platit taxa aceasta, fara sa fie cazul si, ultima data cand apelez la serviciile lor. Nu recomand!
Augustin Hamza
Augustin Hamza4 ani în urmă
Spalatorie ok.
Baietii sunt ca oricare altii si pt ca nu sunt supravegheati bine iese prost tot.
Mie mi au zgariat ecranul de la navi cu o carpa murdare, genul care o spala pe jos.
Timp de asteptare mare.
Petre Sacrieru
Petre Sacrieru4 ani în urmă
Dupa ce mi-am asteptat randul vreo 20 de minute, mi-au spus ca trebuie sa platesc 15 lei in plus ca "baiatul a zis ca e prea murdara masina".
Rudolf Horvath
Rudolf Horvath5 ani în urmă
Se pune punct pe detalii, iese mereu perfect. Se aloca destul timp pentru masina, nu sar peste pasi si se pune accent pe calitate (nu pe cantitate).
Locații recomandate