/Sibiu/Spalatorie auto

La Răducu

Bulevardul Corneliu Coposu 18, Sibiu 557260, România

La Răducu
Spalatorie auto
4.3
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5W6+RF Sibiu, România
+40 786 498 028
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Andrei B.Manojlovic
Andrei B.Manojlovic4 ani în urmă
Ii dau 3 stele deoarece spalatoria se afla langa drumu principal zona destul de aglomerata si dupa ce vrei sa pleci de akolo ca sa iesi e destul de greu mai ales ca trebuie sa iesi cu spatele in drumu principal si fiind destul de aglomerat e destul de periculos daca nu te ajuta cineva sa iesi risti sa faci accident
Andrei Meisaros
Andrei Meisaros4 ani în urmă
Nu stiu ce s-a intamplat... si cum... dar mi-am dus masina (murdara fiind) la spalat... si am luat-o cu niste pete ciudate la exterior... Poate sunt doar eu ghinionist...
Gheorghe Lupea
Gheorghe Lupea4 ani în urmă
Băieții sunt foarte cooperanți. Personal sunt mulțumit de serviciile lor . Numai e cam greu cu ieșiră . 👋.
Furios4you news&fun
Furios4you news&fun5 ani în urmă
Timp mare de asteptare, atat la rand cat si in timpul procesului de spalare. O spalare interior exterior a durat aproximativ 40 de minute. Insa acest timp este din cauza atentiei cu care angajatii curata fiecare loc din masina (golit scrumiera, sters volan, bord, praguri). Per total, o firma profesionista, cu mult peste media spalatoriilor automate sau a celor concurente. Un minus ar fi aspectul spalatoriei, putin comunista, cu faianta peste tot si o fatada neingrijita a cladirii care iti da senzatia de gara sau depozit. Daca nu aveti timp de asteptat si doriti pur si simplu sa lasati masina acolo, e perfect.
Ionel Alexe
Ionel Alexe5 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la această spălătorie cu mașina în doi ani iar felul in care unii angajați își îndeplinesc sarcinile de lucru lasă de dorit. Este jignitor si lipsă de profesionalism din partea unor tineri angajati pentru felul cum spală mașinile clienților. Totul se execută la repezeală fără a acoperi toate locurile care se spală și se aspiră. Să vă fie rușine!
Yulian Mentea
Yulian Mentea5 ani în urmă
Cea mai tare spalatorie
Padurarcosminioan
Padurarcosminioan2 ani în urmă
De când i-am întâlnit la locația de lângă podul gări,De atunci sunt doar la ei.chiar dacă siau schimbat locația...băieți de băieți.Nota 10 pt tot efortul depus mașinilor noastre.
Georgiana Dadarlat
Georgiana Dadarlat2 ani în urmă
Am apelat la serviciile de spalatorie auto (interior-exterior). Timpul de asteptare a fost exagerat de mare, 2 ore. Calitatea serviciilor a fost foarte slaba. Am luat masina de la spalatorie la fel de murdara cum am dus-o. In interior nu a fost aspirat (desi i-am rugat pe angajati sa o aspire in interior). Masina a fost foarte putin stearsa de praf, deloc curatata. Pe langa asta, am gasit urme pe ecranul navigatiei.
Dintre toate spalatoriile auto la care am fost in ultimii ani, aceasta a oferit cele mai proaste servicii. Bani aruncati pe fereastra!
Locații recomandate