/Iasi/Spalatorie auto

CarWash Palas (iWash)

Strada Palas 7A, Iași 700051, România

CarWash Palas (iWash)
Spalatorie auto
3.6
54 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H4Q+2C Iași, România
+40 756 303 030
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vieru Mihaela1 an în urmă
Cele mai bune servicii!Recomand cu încredere!
Teodor Manolache
Teodor Manolache2 ani în urmă
Servicii de calitate slaba. Nu a fost aspirata bine( firmituri pe jos si scaune), panoul de bord nu a fost sters, bordul a fost sters doar pe jumatate de praf, nici macar nu s au obosit sa stearga urmele de cafea din suportul de bauturi de langa schimbator. Exteriorul a fost acceptabil. Pret servicii 65 RON!!
Corneliu PINTILIE
Corneliu PINTILIE2 ani în urmă
Spălătorie cu tradiție în calitate și operativitate.
Cristian Ştefan Ştefan
Cristian Ştefan Ştefan4 ani în urmă
De fiecare dată, mașina e curățată așa cum trebuie. Nu mi-a lipsit sau dispărut ceva din mașină, deși am avut și bani și altele, lăsate la vedere. Recomand.
Roxana Gavrilut
Roxana Gavrilut4 ani în urmă
Buna ziua,serviciile dumneavoastra sunt foarte ok am plecat tot timpul mulțumită,mai putin astazi dim 22.07.2019 cand am dat de o "doamna"pe care o aveti la recepție si care in parcare încercând să scoată o masina fiind nevoită să facă 2 manevre in plus a început să urle la mine pt acest efort..continuând urletele si la recepție..certându ma permanent.nu pot povesti exact in detaliu ce s a întâmplat ca ar trebui scris mult mai mult!dar va rog sa va reevaluati pe Cine puneti la recepție!sunt femeie însărcinată și numai o primata care urla la mine din nimic aveam nevoie...va si stricati imaginea cu asa ceva...
Gheorghe Parfeni
Gheorghe Parfeni4 ani în urmă
Obișnuiam sa las mașina la spălat aici..chiar dacă calitatea serviciilor nu a fost una ridicată. Astăzi însă am fost total dezamăgit de serviciul Dvs. Am dorit doar curățarea interiorului însă nu am crezut ca aceasta operatiune presupune doar aspirarea preșurilor și ștergerea bordului de praf...in rest nimic altceva.
Raluca Simiuc
Raluca Simiuc5 ani în urmă
Locatie extraordinara. Pacat ca sunt neatenti la cererile clientilor. Dupa ce am luat-o de la ei am observat ca butoanele acoperite cu silicon ale panoului de control pt aer conditionat si pt casetofon erau topite/culoare decojita. Probabil folosesc substante nepitrivite pt curatarea bordului. A doua oara cand am fost nevoita sa o duc tot acolo, am solicitat la receptie in mod repetat sa NU foloseasca nici o substanta de curatare pt bord. Cand am luat-o, persoana care mi-a inmanat cheile mi-a spus mandra ca "normal ca am folosit susbstante de curatare!". Evident, butoanele pt aer conditionat erau iarasi acoperite de un silicon in care iti ramaneau amprentele. Recent am observat ca aerul conditionat nu mai incalzeste pe una dintre parti; am dus masina in service si mi s-a comunicat ca problema e de la butoanele din panoul de control (trebuie schimbat cu totul, 2300 ron). Coincidenta? Poate... Nu pot demonstra relatia cauzala, dar in mod cert nu o sa mai duc masina acolo.
Stefan Muraru
Stefan Muraru5 ani în urmă
Am zis ca in ciuda review-urilor indoielnice, sa incerc si eu spalatoria aceasta, cu speranta ca ma va surprinde (ca si pe cea de sub Auchan, BDG).
Preturile sunt relativ mari, totusi acceptabile daca serviciile ar fi fost de calitate.
Am lasat masina pentru spalat exterior + ceara solida, polish faruri si curatat interior. Toata treaba a durat undeva in jurul a 3-4 ore.
- interiorul foarte curat si parfumat, nu am nimic de spus aici;
- pe exterior, masina a fost spalata cum trebuie, insa in loc de ceara solida, ceea ce cerusem, mi-a fost data cu ceara lichida, o chestie oribila din punctul meu de vedere. Cea mai penibila ceara pe care am vazut-o vreodata, a stat pe masina numai cateva zile, pana la prima ploaie.
- farurile se vedea ca au fost polishate, nu am ce spune; totusi, nu stiu daca e corect (poate aveam eu sperante prea mari), insa ma asteptam sa fie mult mai clare;
Oana Ailoaei
Oana Ailoaei2 ani în urmă
Timpul de așteptare este mare,dar se merita efortul.
Locații recomandate