/Iasi/Spalatorie auto

TechWash - Spalatorie Covoare Iasi

Calea Chisinaului nr 132 Incinta Ecoland, Iași 700440, România

TechWash - Spalatorie Covoare Iasi
Spalatorie auto
4.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JRG+R3 Iași, România
+40 784 655 347
techwash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Bercu
Tudor Bercu2 ani în urmă
Oleacă întârziați la livrare dar în rest a fost ok.
Teodora Patraucean
Teodora Patraucean4 ani în urmă
Au ridicat de la domiciliu covoarele la o oră stabilita, au promis că le vor aduce inapoi in cateva zile si s-au ținut de cuvânt, comunicarea a fost foarte bună, covoarele s-au întors curate si parfumate. Au fost seriosi, profesioniști. Recomand. Pretul pentru 3 covoare medii a fost de 90 de lei.
Alina Bucur
Alina Bucur2 ani în urmă
Am apelat sambata, pe 19 dec, pentru spălarea unui covor de lana, care era murdar si avea o pata de gem de zmeura, in privința căreia sincer nu aveam speranța ca va dispărea, iar joi pe 24 dec la pranz am primit un covor ca nou, curat, alb ca zapada, pufos si parfumat. Mi-au întrecut toate asteptarile. Multumesc mult!
Sergiu Bargan
Sergiu Bargan2 ani în urmă
NU RECOMAND!

Acel tip de serviciu pe care nu ai dori niciodată sa îl repeți. Am încredințat acestor neprofesioniști 2 covoare practic noi(3 luni) iar acest lucru a fost o greșeală. Livrarea retur a fost ceva dezgustător. Au venit la 21.40 plictisiți, au scăpat covorul peste un copil de un an jumătate fără ca măcar sa își ceară scuze.
Cel mai important aspect a fost ca acele covoare noi au fost practic distruse. Când le-am reproșat acest lucru, au dat vina pe noi precum ca lipsea eticheta de pe ele iar în acest caz ei nu își asuma nicio o responsabilitate deși etichetele erau lipite dar au dispărut după spălare. După zile de discuții au fost de acord sa achite doar 300 lei(maximul prevazut de procesul verbal) din prețul total de 2500 lei doar a unui singur covor. Per total o atitudine jalnica de bișnițar, nicidecum serviciu de calitate.
Evitați sa le călcați pragul.
Vrabie Roxana-Maria
Vrabie Roxana-Maria2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de seriviciile oferite. Am completat un formular online vineri la pranz, pana seara imi erau deja luate covoarele de acasa, iar luni dupa-amiaza mi-au fost aduse, curatate si parfumate. Servicii foarte calitative si pretul este super ok (am optat pentru varianta de 10 lei/ mp). Recomand cu incredere!
Vasi Horga
Vasi Horga2 ani în urmă
Profesioniști,promti,covoarele au fost foarte bine curățate,pufoase,și miroseau foarte bine.Au fost preluate de acasă și aduse înapoi în 3 zile,ambalate foarte frumos.Transportul este gratuit, prețul 10 lei/m2.Recomand cu încredere
Cristina T
Cristina T2 ani în urmă
Servicii de calitate și profesionalism! Covoarele mele sunt perfect curate și au un miros superb! Voi continua să colaborez cu ei cu siguranță! Recomand cu cea mai mare încredere!
Daniela Luca
Daniela Luca2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită! Recomand cu incredere.
Locații recomandate