/Iasi/Spalatorie auto

ATI Motors Holding SRL

DN 28 Iasi - Tg. Frumos Km 10, Iași 707410, România

ATI Motors Holding SRL
Spalatorie auto
4.2
456 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5FM9+35 Iași, România
+40 232 256 100
ford-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A Andrei
A Andrei2 ani în urmă
Mi-au blocat accesul in service pentru ca am revenit cu masina la ei dupa ce mi-au schimbat pomba de benzina si a doua zi mi-a sarit conducta din pompa si a curs jumatate de rezervor de benzina. Au remediat problema, si acum, la un an diferenta, am vrut sa fac schimbul de ulei si filtre si mi-au zis ca masina are acces blocat la ei in service! Client de 4 ani la ei, cu mai multe reparatii de >10k RON. Multumesc Ford Iasi pentru amabilitate!
Damian D
Damian D2 ani în urmă
Diagnostic greșit pentru pierderi de freon AC: "Compresor defect și are scurgeri de freon" ,
însă în realitate condensatorul are pori care doar la funcționarea AC se dilata și cedează freon.
Ionut ciprian
Ionut ciprian2 ani în urmă
Am fost sa se uite la.masina ca a avut la un momentan un martor în bord, au zis ca trebuie sa facă verificări suplimentare peste 3 săptămâni, timp în care mașina e recomandat sa rămână la ei. Bănuiesc ca dacă o sa trebuiască ceva o vor programa peste încă 3 săptămâni. În final cred ca mai mult v-a sta la ei decât la mine ca e nou nouta...
Craciun Gabriel
Craciun Gabriel2 ani în urmă
Băieții de la vânzare sunt super profi și înțelegători. Cei de la service nici nu te baga in seamă. Te duci cu o problema cu mașina și îți spun "așa e normal sa se auda", "bate că e sunet constructiv", nu ii interesează sub nicio forma de clienți. E mare bătaie de joc.
Tom Tom Tom
Tom Tom Tom2 ani în urmă
Serviabilitate si profesionalism, calm si rabdare, acestea au fost primele impresii. Sper ca relatia sa continue in aceeași nota.
Xpn Channel
Xpn Channel2 ani în urmă
Neseriosi si nu sunt profesionalisti. Am vrut sa montez pe un ford Kuga din 2016 o camera masalier si mi'au spus ca 'e prea complicat' si ca nu vor sa faca asta. Eu eram dispus sa platesc chiar daca costa mai mult.
Am sunat in data de 19.12.2020 ora 12.00
Rusine!
Daca nici o camera nu montati pe o masina, nu vreau sa ma gandesc ce reparatii faceti oamenilor!!
Costel Mititelu
Costel Mititelu2 ani în urmă
Am fost cu duba la un alt service in urma cu un an iar baiatul de acolo mi-a spus ca va încerca dar nu promite ca va fi ok deoarece modelul asta are probleme din fabrica și ca ar fi mai bine sa merg direct la reprezentanta pt ca ei știu exact care ar fi problema. Ajung la reprezenta și explic care ar fi problema (mi se rod cauciucurile pe fata din interior ) și la care Baiatul de la service (unul din cei 3) are o atitudine de “la piața “ cu ce și cum trebuie sa facă pt a depista problema...după ce ascult toată vrăjeala “ ma enervez puțin și ii zic ca ei ma jatmanesc pe fata! Și ca nu am venit la ei sa plătesc 10.000 lei pana afla ei ce am.. ar trebui sa știe ce am dacă alți mecanici au mai trimis mașini aici. Nu a negat nimic și mi-a spus ca toată investigații va costa doar 400lei... deci ei știu cam ce ar trebui făcut doar ca ei ca și angajați sunt învățați sa facă asta.

Nu am mai mers la ei in cele din urma.

Pt cei de la reprezenta sunt Baiatul cu Ford transit connect din 2016.
Daniela Balauta
Daniela Balauta2 ani în urmă
Nu recomand nimănui. Mi-am cumpărat un Ford tranzit connect diesel in ideea ca pentru o perioadă am scapat de probleme.Nu a fost deloc așa. Are doar 15 mii de km si deja am schimbat uleiul de 2 ori. Singura lor explicație este ca se circulă pe drumuri scurte. M-am prezentat în service de 5 ori pana acum si de fiecare dată sunt aburită cu explicații diferite de la un angajat la altul. S-au văzut cu banii incasati și nu le pasă ce se intampla mai apoi.
Locații recomandate