/Hunedoara/Spalatorie auto

Prestige Detailing Service

Calea Zarandului 146, Deva 330182, România

Prestige Detailing Service
Spalatorie auto
4.4
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VW8C+HF Deva, România
+40 749 152 782
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Prestige Detailing Service
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Stanga
Mircea Stanga312 zile în urmă
Oamenii sunt faini, pricepuți și săritori iar atelierul arata și este utilat foarte bine.
Valentin Nicolae Georgescu
Valentin Nicolae Georgescu1 an în urmă
Dl. Sorin este un superprofesionist. Am rezolvat ce aveam nevoie la masina, desi un lucru a ramas nerezolvat cand am plecat de la alte service-uri (oferit alte soltuii si chiar las-o asa). Solutiile sunt clare si ti se explica.
Bogdan Frunza
Bogdan Frunza2 ani în urmă
Prima zi: mers pt verificare un sunet suspect care venea de la accesorii, ajung și mecanicul desemnat descoperă ca este o rola Care nu este unsa sau ceva de genu, peste 10 min se răzgândește și îmi spune ca totuși este de la rulmenții alternatorului dar nu se poate repara pt ca este capsat (am aflat mai târziu ca nu este capsat 😂când i-am schimbat rulmenții la alt service) si ca altul nou sa îmi schimbe ei este 4000 lei 😅 . Am plătit 60 lei pt aceasta minunata "diagnosticare" care s-a dovedit ca nu este adevărată deoarece după ce am schimbat rulmenții încă face zgomot.

În alta zi am mers pt un schimb de ulei, ajung la ora specificata, mai aștept o ora la rand,apoi începe și lucra la mașină, totul ok exceptând ca la sfârșit ( în ambele dați când am fost la ei) nu am primit nici o factura, o foaie sa vad și eu ce s-a schimbat, un bon, ceva, nimic!

Pe lângă asta doar plata cash a fost acceptata la marele prestige detailing service. în prima zi a trebuit sa merg sa scot banii ca să plătesc cash diagnosticul "fals".

Cel mai probabil pe partea de detailing sunt ce trebuie dar cu preturi pe măsură😅.
Alexandru Tudor
Alexandru Tudor2 ani în urmă
Personal foarte bine calificat, profesionalism, atat pe partea de mecanica cat si detailing.
Recomand
Claudiu Ciprian
Claudiu Ciprian3 ani în urmă
Nu recomand,preturi excesiv de mari la manopera.
100 ron pentru Testare masina + 400 Schimbare un Senzor de presiune clima.
Bogdan Dragomir
Bogdan Dragomir2 ani în urmă
-Pe partea de mecanica 0000! la ei legea nu se aplica, te fura pe fata, tipic romanesc, factura inexistenta iar plata cu cardul este doar pentru clientii VIP altfel POS-ul sta ascuns in sertar si te minte pe fata ca se face doar plata cash!! pe bune???? asa penibil am ajuns? sa ma minti ca nu se face plata cu cardu doar ca sa nu platesti tu taxe si impozite? Sarac esti ma.

-Sa nu mai zic ca Iti zice un pret, si cand sa platesti cere altu.
-Nu primesti factura, deci, daca nu ai cunostinte minime in mecanica sau nu stii din start ce are masina te fura pe fata .
-Pacat ca par sa aiba si scule faine si atelier ingrijit...

Imi pare rau pt baietii de la detailing ca par de treaba....
Zepciuc Alin
Zepciuc Alin2 ani în urmă
Mi se pare o chestie de excepție sa faci un detailing mașini tale.Pentru cei care ași iubesc masinile si vor sa arate bine recomand un detailing si o sa ti iubești masina.Cand stai si te gândești cati ia masina la puricat fiecare colt si fiecare pată sau mica zgarietura sau chiar polish la faruri ca masina ta sa arate ca noua.Recomand tuturor asa ceva.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Am fost cu masina la reparat cum am lăsat-o așa am luat-o ,am plătit 800 de lei si tot stricata mi-a dat-o au spus ca nu se pricepe sa o repare .Fugiti cat puteți de ei.Nu recomand la nimeni
Locații recomandate