/Galati/Spalatorie auto

F1 Self Car Wash

Drumul de Centură 218, Galați, România

F1 Self Car Wash
Spalatorie auto
4.6
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C293+JW Galați, România
+40 756 681 823
vymaps.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Florin liviu
Florin liviu2 ani în urmă
Înainte erau toate operațiunile cu apa calda.acm ceara și clătirea se face cu apa rece.imaginati-va socul termic de la spălare la clătire.lacul suferă.ca sa nu mai spun ca dacă ai vreo fisura în parbriz ala ești
Mar L
Mar L2 ani în urmă
Calitatea slaba a șamponului... Vedeti ce concentrație a acestuia folosiți
Vlad Babiiu
Vlad Babiiu2 ani în urmă
O spăl de mult timp aicea , e ok , e cu apa calda . Când altele e sloi de gheata la spălătorii aicea doar sa fie cu - 10 grade și tot poți spala decent masina
Danielliviu2005
Danielliviu20052 ani în urmă
Destul de aglomerat, totuși spuma activa nu curăță chiar atât de bine. Pentru prețul fișei este ok, dar nu este pentru pretențioși. In schimb soluția pentru insecte și jante este ok.
Gabriel Berdian
Gabriel Berdian2 ani în urmă
Înmoi cu apa calda cu spuma, speli cu peria cu spuma apoi clătești cu apa osmozata tot calda. Prețul este ok, recomand !
Iulian Petrea
Iulian Petrea2 ani în urmă
Speli rapid cu apa calda masina. Recomand
Ciprian Olaru
Ciprian Olaru2 ani în urmă
Au apa calda la anumite selectii.. dar nu reconand sa folositi peria pt spuma.. unele persoane dau noroiul de pe masina si pot ramane pietricele si alte impuritati in perie si iti zgarii masina cand o folosesti. Nu exista posibilitatea sa renunti la perie.. Renunti la perie =renunti la spuma. Recomand aspiratorul, are putere de aspiratie buna.
Lucian Ene
Lucian Ene2 ani în urmă
Am fost pentru prima dată la această spălătorie, ma grăbeam și aveam mașina doar prăfuită. Am fost plăcut impresionat de organizarea din interiorul spălătorie, foarte bine marcate și semnalizare zonele și cabinele de spălare (cu semnalizare pentru cele libere sau ocupate).
Modul de spălare coincide cu cel descris pe pagina lor de socializare: spălare direct cu detergent, ceara lichida imediat după spălare și clătite cu apă osmotizată. Totul 7,5 RON 3 jetoane * 2,5 RON, ultimul jeton rămas l-am băgat la aspirator 5 minute, suficient pentru un interior întreținut / aspirat periodic.
Concluzia: în momentul recenziei sunt foarte mulțumit și incantat de calitatea serviciilor, practic cu 10 RON poți face o curățare exterior / interior pentru un automobil de dimensiuni medii spre mari.
Soluțiile chimice folosite chiar își fac treaba, au eliminat gainat de păsări, insecte și mici pete de ulei.
Amplasarea este ok iar faptul ca intrarea în incinta spălătoriei este la nivel cu drumul de centură este și acesta un mare avantaj.
Felicitări celor care au amenajat și dețin această spălătorie, sper sa păstreze calitatea serviciilor și preturile practicate. Voi reveni cu plăcere atâta timp cât o sa consider ca sunt respectat ca și client, indiferent cât cheltui acolo.
Locații recomandate