/Dolj/Spalatorie auto

Total Wash

Calea București 80, Craiova 200440, România

Total Wash
Spalatorie auto
3.1
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R6M+W2 Craiova, România
+40 728 962 839
totalwash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Constantin ungureanu
Constantin ungureanu2 ani în urmă
NU RECOMAND !! Servicii execrabile. Am dus o pereche de pantalon pentru a fi scurtat. Desi am avut marcata cu bolduri lungimea la care sa fie scurtat, iar persoana de la ,,primiri" a masurat personal lungimea la care sa fie scurtat (95 cm.), am avut surpriza cand i-am probat si masurat acasa ca lungimea era de 99 cm. !! Facand inca un drum la Total Wash - Electroputere Parc, in loc sa-si recunoasca gresala, respectiva persoana care-mi primise si masurase lungimea la care sa fie scurtat pantalonul mi-a spus: ,,l-am scurtat la semnul respectiv si ca mi-l arunca si pe jos daca nu sunt multumit". Si inca ceva: se practica metoda de a se da clientului numai bonul de primire ,,obiect" fara a se elibera si bon de incasare contravaloare serviciu.
Bogdan Brindusoiu
Bogdan Brindusoiu4 ani în urmă
Am avut doua costume la curatat si calcat si pot spune ca si au batut joc,nu puteau fi imbracate ,asa ca va recomand sa verificati produsul inainte de a platii.
Lori Ruican
Lori Ruican4 ani în urmă
Un mare nu . Am încercat de 3 ori , dar în zadar, pantalon costum cu 2 dungi ... nu mai vb despre dunga camasilor , nu nu nu , iar de curățit nici nu are rost sa vb . Cum le.am dus asa le.am luat ....
Loredana Tudorache
Loredana Tudorache5 ani în urmă
Nu recomand. Servicii de foarte proasta calitate.Am dus o geaca captusita cu puf de gasca (nu o puteam spala acasa) la curatat si am luat-o la fel de murdara precum am dus-o. Se vedea ca acea geaca nici macar nu fusese spalata.
Andrei Grigoras
Andrei Grigoras5 ani în urmă
Sunt foarte drăguți și te ajută cu prestarea serviciilor în regim de urgență fără nici o taxă suplimentară.
Vloguri cu Andrei
Vloguri cu Andrei6 ani în urmă
Am dus la curatat o pilota pentru doua anotimuri la care pretul de curatare a fost negociat intre salariate, mie mi s-a adus la cunostinta cu care am fost de acord( fiind pilota pentru doua anotimpuri sa perceput un pret dublu), dar ceea ce a intrecut orice...am primit o pilota mai murdara decat am dus la care erau atasate decat niste etichete, cum ca ar fi fost curatata in schimb era plina de par si scame negre. Nu recomand
Mihaela Ela
Mihaela Ela6 ani în urmă
Am dus un palton la curatat și cand am mers sa il ridic nu îl mai găseau, pentru ca fusese deja ridicat, nu se știe cum, tinand cont ca eu aveam bonul. Lipsa de profesionalism a angajaților este foarte mare, zicând ca nu au ce sa faca și spera ca cel ce a luat produsul sa îl returneze. Aveți grija atunci când lăsați vreun produs.
Dragos Boston
Dragos Boston2 ani în urmă
ATENTIE: Nu spala tot ce au pus pe panou. Doar ce am venit cu 3 covoare la spalat si desi pe panou apare "Covoare: 8 lei/kg", mi s-a comunicat ca doar firma din Bucuresti spala covoare, si ca panoul este copia celui de acolo. Posibil sa fie mai multe articole pe care nu le spala, chiar daca sunt pe panou.

In rest, am mai spalat paturi si cojoace vechi, nu am fost dezamagit de rezultat.
Locații recomandate